Severim
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kadınlar, asıl özgüvenli güçlü ( alfa ) erkek erkek sever. Özgüvensiz , ezik ve zayıf beta erkeklerle asla evlenmeden birlikte olmazlar. Ancak paralarını yerler ve beta erkekler genelde şapşal olduklarından; birlikte olamasa da para yedirirler. Kadınlar 33 yaşını geçtikten sonra, alfa erkekle evlenemez ise; 35-40 yaşında zengin cinselliğe aç bir betayla evlenir ve çocuk olduktan sonra da aldatmaya başlar. Zira çocuk olmadan aldatırsa, boşamak kolay. Çocuk olduktan sonra Beta erkekler, genelde boşamıyor. Haftada bir defa seks yapsa, Aldatılmaya göz yumuyorlar. Özetle , özgüvenli alfa erkek her zaman tercih sebebi iken; beta erkekler asla gerçek sevgiyi göremeyecekler. Beta erkekler için, alfaya evrim şart. Yoksa asla gerçek aşkla, tanışamayacaklar. Çünkü kadınlar tarafından, sevilmiyorlar.
Yorumum, her zaman ki gibi süper görüş seçilmiş. Hat da her gün yorumlarımın yarısı, süper görüş seçiliyor. Çünkü, tamamen gerçek ve bilimsel yorum yazıyorum. Ankete bir baktımda kadınlar,"yakışıklı ve çapkın erkek istemem" demiş. Tamamen yalan. Zira hep, böyle erkeklerin peşinden koşup dibine kadar da sekslerini yapıyorlar. Yaş 30 ları geçince peşinden koştukları bu alfa erkekler, kendileriyle evlenmiyor ve 20 li yaşlardayken erkek olarak görmedikleri beta erkeklerin maddi durumu iyi olanlarıyla mantık evliliği yapmak zorunda kalıyorlar.
Amaç, çoçuğu yapıp geleceğini garantilemek , betayı sömürmek ve bir taraftan eski alfalarla olan seks düzenini korumak. Ama Çocuk olduktan sonra, aldatmaya başlıyorlar ki; boşa evlenmemiş olsunlar.. Çünkü asıl, çocuk yapmak için evleniyorlar. Evlilik dışı yapamazlar, o çocuğu kimse tanımaz ve elinde patlar..
Bu yüzden dindar olmayan beta erkekler, kendileriyle seks yapmayan hiç bir kadınla evlenmemeli. Dindar iseler, kendileri gibi bir kadınla evlenseler sorun çıkmaz. Zira ikisi de bir şey yaşamamış oluyor: dinin baskısından dolayı.
Zira seks, sevgiyi kanıtlayan tek şeydir. Sevmeyen kadın , evlenmeden 6 ay seninle seks yapmaz. Zira kadın, duygusal varlıktır ve bakire olmamasına rağmen evlenmeden seninle seks yapmayan kadından uzak durmalısın. Ama dinci betalar, genelde bunu isteyemez , evlenir ve sonuç hüsran.
İstisna, gerçek dinci kadınlar çapkın erkek sevmeyebilir ve karşılaştırma yapamadıklarından beta eşlerine sadık kalabilir. Çünkü dinden dolayı, çapkın erkeklerden uzak durup ve bakire kalıp talep görmeyen beta erkeklerle evlenirler ki geçinebilsinler.. Betalar da çoğunlukla dindar oluyor zaten.
Ama ben Atatürkçü olarak, dindar kadınla yapamam.. Benim zihniyetimde kadınlarda, genelde bakire olmuyor ve bu yüzden testlerimi geçemez iseler evlenmem. Yani bakire olmayan kadınla geçinebilirim ve evlenirim. Ama kaşar ruhlu olmamalı ve seks yaparak bana sevgisini kanıtlamalı
Sevmem beni aldatacaksa bana saygı duymiycaklar sürekli bayanlarla sohbete girecekse napiyim ben onu bi kadına adam dediğin saygı duymalı kadın gibi hissettirmeli her adımını onun için atmalı düşünmeli beni temsil ettiğini bilerek adım atmalı aynı şey benim içinde gecerli tabi kendini bilmeli ne istediğini dürüst güvenilir olmalı
Cevap
8Cevap
Çapkını çıkarırsak ordan sevilir
Öyle erkekler ilk başta ilgi çekici oluyor ama sonradan soğuyoruz
Hiç sevmem. Çok samimiyetsiz geliyor.
İstediği her kadını yatağa atabildiğini sanan erkekler çok itici oluyor.
Agzı laf yapan erkek hele yakısıklıysa uzaklaşcan. Bos iştir. Ozguvenlıde degıl ukaladır. Net.
sevmem.
karizmatik, ne istediğini bilen, sağlam, güçlü, sadık adam severim.
Yakışıklı özgüvenli olsun ama çapkın istemiyorum olmasın.
Bayılırım dermişim çapkın erkek nerde görülmüş sevildiği
Özgüvenli, iletişim becerisi gelişmiş, karakter sahibi severim
Karizmatik, özgüvenli, ağzı laf yapan sadık erkek severiz
Ağzı iyi laf yapan erkekten hep korkmusumdur, sonu hüsran olur
Hayır ben sadece bana yakışıklı gelen erkeği severim.
ilk etapta çekiciler sonradan iticileşmeye başlıyorlar
Çapkın erkeği kimse sevmez. Sıkar, sıkıcı gelir bir süre sonra.
Hahaha bir tarafları yemez üstadım. Onlara manipüle edebilecekleri betalar lazım ;)
Yakışıklılar zaten ağzı iyi laf yapar çapkın olması eğer biterse olur
Neferet ediyorum öyle işe yaramaz erkeklerden.
Erkeğin yakışıklısını sevmem çok konuşan erkeklerden de nefret ediyorum çapkın erkekler benim için ergen çocuk sıfatına adam olan çapkın olmaz
Ağzı laf yapmak deyince boş konuşmak geliyor aklıma. Yerinde ve yeterince konuşmak daha güzel.
ÇÇapkın deyip normalleştirmeyin sapık kız hastası öyle erkek niye sevilsin
ayarında güzel bence ya
Herkes sever ya uydurmuslar dbenjene
çoğu kadın itiraf etmese de sever
Soru tehlike saçıyor.
Çapkın olması bozuyor
Çapkın erkeğe ilgi duyanlarda ne bileyim garip ya
Çapkın erkekleri çok severim
çapkın insanları sevmem bkunda boğulsunlar
Güvenemem. Çok istesem de asla güvenemem.
capkın diyene kadar iyi gidiyordu
Çapkın erkek sevmem
Sıradan olsun benim olsun.
Kadınlar çok sever ama söylemezler
Sevmem çapkın erkekten nefret ederim
Sevmem diyenlerin %75'i yalan söylüyor :D
Çapkını çıkarsak evet
Severim😇
Uzak dursun sevmem
Bir halta yaramaz
Sevemem
Asla istemem