Sevgilinizin ya da eşinizin tek birini seçme şansınız olsa hangisi olsun isterdiniz?
Hamarat
Bakımlı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Fark etmez. Kendimi övmeyi sevmem ama elimden her iş gelir. Elektrik bile 🤣🤣. Bakımımı da eksik etmiyorum. Bakım yapmayan zaten evlilikte düşünmesin. İnsanın kendine özsaygısıdır bakım.
Bakımlı kadın olmak kendine saygıdır. Başkasına hamarat olacağıma kendime olsun. :) Bakımda çok pahalı şeyler almak değildir. Bütçene göre alabildiklerindir. :P
Cevap
15Cevap
Ben aşık olduğum kadını seçerim. hamarat olmasına bakmam. bakımlı da zaten benim için değil kendisi için olmalı
İkiside olmazssa olmaz bence yaa ne kadar olursa olsun insan sülieti ağırdır tek aşkla bir yere varılmaz benim görüşüm erkek çalışmazsa ve bakımsiz olursa olmaz kadında kendine ve evine bakmazssa olmaz🙏
Hamarat derler , her işte hamaratlık ararlar! 😏😁
İkisi birden oluversin
İkiside bakımda olsun hamaratta 😂
Olmaz ya ikisi ya hiç acmi kalalim 😂 bakım yenmez sonucta
Olmaz o şimdi bak en iyi ahcilar erkeklerden çıkar ok doğru ama lezzetli yemeğide kadınlar yapar ben dedim bakımlı hamarat olcak bitti 😂
Niye bu adama yapılırmi şimdi söyle 😂
Sende bana kıydın ya zalimin kızı 😂
Ceketimi alıp cikiyorum 😂
Kizmi gondercen bana napim kızı ben yemek yapsın yeter 😂
Tamam valla güzel yemekler lady sen yapcan yemeği bana beğenmezsem karışmam 😂
Kovmiyrem seni güzel yemek yap öğren olmaz 😂
En güzel hangi yemeyi yaparsın bakım 😂
Ben etcilim ona göre yapman lazım 😂
Yok rica emir vermiyorum 😂 sen bana güzel yaparsın bir güveç olabilir anteplisinn kız her antepliyim diyen yemek yapıyor sen daha iyisini yaparsın 😂
Ikisi de olsa olmuyor mu
% 51 olarak hamarat diyorum ne olsa eşimi her haliyle severim.
İkisi bi arada
Hamarat kadın istese bakımlı olabilir ama bakımlı kadın bilmiyorsa istese de hamarat olamaz yani hamarat
Peki sen
Aaa neden
İkiside olmadı lazım bi bayan da
Hamarat ama pis bakımsız olmaz öyle
bakımlı bır kadın hamarat da olabılır hamarat br kadın bakımlı da olabılır neden bu kadar sınırlanmıs
Hem bakımlıyım hem hamaratım🙂
Seksi kadın 😀
6/10 bakımlı, 8/10 hamarat
Hamarat
Karışık olsun
Bakımlı
Bakımlı
hamarat olsun
Bakım biryere kadar
Hamarat
her halinle seni isterim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?