Ben bu konuda ne desem bilemiyorum ama çok yanlış buluyorum.
bu konu çok kötü bir şey bazen kilolu bir insanının yorumlarına bakıyorum ve hep dalga geçiliyor
Ben bu konuda ne desem bilemiyorum ama çok yanlış buluyorum.
bu konu çok kötü bir şey bazen kilolu bir insanının yorumlarına bakıyorum ve hep dalga geçiliyor
Ben hoş bulmuyorum dalga geçilmesini falan ya hoş değil bence. Sonuçta hepimiz insanız kilomuz ömrümüzün sonuna kadar ne yazık ki aynı kalmıyor. O yüzden ben böyle şeyler ile dalga geçilmesini pek doğru bulmuyorum. Sonuçta kilo almakta biz insanlara özgü bir durum aynı şekilde kilo vermekte bize özgü bir durum ya.
Kilolu neyler? İnsan mı? Yoo bence domuza benziyorlar. Dalga da geçmiyorum.
Dalga nasıl geçilir biliyor musun?
Kilolu... Orklar diyelim. Ya da domuzlar. Çünkü orklarda kilo yok. Domuz daha uygun. Bence çok acınasılar. Onlara gülmüyorum. Daha doğrusu gülemiyorum. Kadın-erkek fark etmeksizin onlardan midem bulanıyor. Göz zevkimi bozdukları için her biri en acılı şekilde intihar etmeli. Bu kadar
Siz şaka mısınız? Ne boş bir konuşma bu, sizin gibi kötü kalpli insanlar yok olmalı.
Bi insan bu kadar boş bir düşünceye sahip olamaz
Bu kadar uzun yazarak şaka yaptığımı mı zannediyorsun? Her şeyi geçtim tanımadığım birine neden şaka yapayım? Şaklaban mıyım ben? Hayır, yazdıklarımın %100'ü kendi düşüncelerimdir. Tetiklendiğine göre anlattığım hayvan sınıfına giriyorsun. Umarım en yakın zamanda yaşamına son verirsin. Gen havuzunun değerini düşürüyorsunuz
Hahaha sizin gibi insanlar yok olmalısınız insanları yadırgıyor ve onları değersiz görüyorsunuz. Hayır kilolu biri değilim ama önceden kilolu bir insandım zayıflama hastalığı ile kendimi öldürmek üzerine kilo verdim bir çok sağlık sıkıntısı yaşadım olümğne spor yapıp ilaçlar kullandım ne için sizin gibi aptal insanlar yüzünden kendimi ölduruyordum
Ertelemekle yanlış yapmışsın. En kısa zamanda devam etmen dileğiyle 🙏
Bir gün birlikte o zaman, em yakın zamanda cehennemde görüşmek dileğiyle
Yanlış bir şey ama bizim ülkemizde karşı tarafı ezmek için ilk dış görünüşüne , kimliğine, tipinden vurmaya çalışıyorlar. Sorsak herkes yanlış der ama bu konular komedi filmlerinde bile mizah konusu yapılıyor. Ve yanlış diyenlerde gülüyor
Bir şey söylerdim de maalesef topluluğa hitap ediyoruz rahat söyleyemedim. Hoş karşılamıyorum insanların kusurları ile alay etmek rencide edici konuşmak her zaman kızdığım bir konu olmuştur
Benimde her zaman kızdığım bir olay.
Ki ben bu sözler yüzünden sağlıksız bir şekilde 25 küsür kilo kaybettim + yeme bozukluğu (zayıflama hastalığı) gibi sağlık durumları ile karşılaştım
Cevap
8Cevap
Dalga geçmek değil doğruları söylemek bu, kilolu insanlara şişko denir çünkü öyleler zaten. İncinmelerine gerek yok. Biz spor yapalım yediğimize dikkat edelim yüz tane koşuşturmacada gün içinde biz vakit buluyoruz. Bilgisayar başında cips kola yiyen şişkoya zor geldiği için zayıflamıyo bide ondan sonra sen şişkosun zayıfla deyince alınıyolar. Çok aşırı kilolu doğuştan hasta olanlar hariç onlara demiyorum.
İnsanların fiziksel özellikleriyle dalga geçen kişilerin geneli boş, işsiz güçsüz, fazla ciddiye alınmaması gereken kişilerdir.
Olgunlasamamış insanların saçma sapan yorumları umursamamak gerekli
Yanlis kimseyle dalga gecilmez o mutlaka bir gun sejin basina gelir dalga. Gectiklerin
33 senelik kilolu olarak boş insanlar ne zaman dünya üzerinden temizlenirse o zaman biter bu konu. Her daim olacak.
Keşke bu gibi insanlar yok olsa
Gerçeklerle yüzleşmek lazım. Öyle bir şey mümkün değil ve dış görünüş her şeydir maalesef
Biliyorum, bu dış görünüş sevdası yüzünden olecektim :(
Eğer kiloluysan zaten yaşıyor sayılmayız
Kilolu değilim ama önceden kilolu bir insandım zayıflama hastalığına yakalanıp kilo verdim, ve bir çok farklı şeyler oldu
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Bu hayatta ne oldum degil me olacamcdenilmeli bnde kilo almak istiyorum bir turlu alamıyorum...
112den 74e dusen bırısı olarak. Kilo verdım smdı gelın sevdıkletım 😂😂
Doğru bulmuyorum belki o kişinin geçmişinde bir travması vardır belki hastadır kimseyi tanımadan yargılamamak lazım
Şimdi burada herkes diyor ki yanlış iğrenç gibi gibi gibi herkes düzgünse bu kadar yanlışı kim yapıyor
Sen de mi kilolusun?
Önceden kilolu biriydim ama bu kitle yüzünden 25 küsür kilo verdim ve zayıflama hastalığına yakalandım. Kendilerini üstün gören insanlardan bu yüzden nefret ediyordum
Çok yanlış bir olay
Katılıyorum
Kisme vucut hatlarıyla yargilanmamali
insanlar iğrenç
Kesinlikle, özellikle instagram kitlesi
her yerdeler
baskasını bılemem ben kıloyu cekıcı bulurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?