Güzellik & Bakım En çok hangi makyaj trendleri daha çok hoşunuza gidiyor💄? ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et FenomenGuru Yaş: 82 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 91 Yapay Zekaya Sor Dumanlı göz makyajıKoyu lip tintParıltılı taşlarSahte çil Sim detaylarıBarbie ilhamı#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg✨️ Güncellemeler+1 yıl Sorumuz güncel 💖 En çok hangi makyaj trendleri daha çok hoşunuza gidiyor💄? Cevapla Makyaj Soruları Tren Soruları Çil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Siyah makyajları çok severim kadınlarda 1 0 Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ben pek trend takip etmem hoşuma giden ne varsa yaparım kendi trendimi yaratırım😄 neyse neyse koyu kırmızı ruj ve parıltılı far severimmm 2 2 Yorumla ɾҽժ_աօʍɑղ +1 yıl En güzelii 🌸 Yorumla helene1 +1 yıl 🫶✨ Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Her zaman dumanlı göz makyajı ➕ hafif ıslak makyaj ➕ lip gloss ➕ bazen simli parıltılı 1 0 Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Dumanlı göz makyajını dün yaptım, efsane oldu aşkom. Simliyi düğüne giderken yapıyorum jdhd 1 2 Yorumla ɾҽժ_աօʍɑղ +1 yıl Çok yakışmıştır kesin✨️ bende bayılıyorum dumanlı göz makyajına. Alfia +1 yıl Teşekkür ederim canım benim ❤️
Emre3558123 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Hepsi ayrı güzel. Sim detaylı, bazı kızlara çok hoş duruyor. Tatlı , sevimli. oluyorlar. Beğeniyorum 1 0 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Popüler olan şeyler abartılı olur genelde. Ben sadeliği severim. Makyajda da aynı şekilde abartıya kaçılmasını sevmem. Sade makyaj tercihimdir. 1 0 Yorumla
Tartini Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Dumanlı göz makyajı seviyorum ben 1 9 Yorumla judebellingham +1 yıl Yakışır ablama Yorumla ɾҽժ_աօʍɑղ +1 yıl Ben de öyle Yorumla Tartini +1 yıl @judebellingham Çok teşekkür ederim kuzum 🥰 Yorumla Tartini +1 yıl Aynen öyle en güzeli dumanlı göz makyajı Yorumla judebellingham +1 yıl Rica ederim ablam Yorumla Tartini +1 yıl 🧡🧡🧡😘 Yorumla judebellingham +1 yıl Şımartma abla ya 😅😅 Yorumla Tartini +1 yıl Şımar ablacım 🥰😂 Yorumla judebellingham +1 yıl 😅😅 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 732 cevap paylaştı. Dumanlı 😶🌫️ 2 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 470 cevap paylaştı. Koyu lip tint günlük olarak ama laynerli 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yok makyaj severim. Çok makyaj yapmıyorum. 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dumanlı gözleri seviyorum 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Dumanlı göz güzel he 1 1 Yorumla ɾҽժ_աօʍɑղ +1 yıl Bence dee Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kaç sabunu sggsfs 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. 1 ve 2 guzel 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Siyah makyajları çok severim kadınlarda
Ben pek trend takip etmem hoşuma giden ne varsa yaparım kendi trendimi yaratırım😄 neyse neyse koyu kırmızı ruj ve parıltılı far severimmm
En güzelii 🌸
🫶✨
Her zaman dumanlı göz makyajı ➕ hafif ıslak makyaj ➕ lip gloss ➕ bazen simli parıltılı
Dumanlı göz makyajını dün yaptım, efsane oldu aşkom. Simliyi düğüne giderken yapıyorum jdhd
Çok yakışmıştır kesin✨️ bende bayılıyorum dumanlı göz makyajına.
Teşekkür ederim canım benim ❤️
Hepsi ayrı güzel. Sim detaylı, bazı kızlara çok hoş duruyor. Tatlı , sevimli. oluyorlar. Beğeniyorum
Popüler olan şeyler abartılı olur genelde. Ben sadeliği severim. Makyajda da aynı şekilde abartıya kaçılmasını sevmem. Sade makyaj tercihimdir.
Dumanlı göz makyajı seviyorum ben
Yakışır ablama
Ben de öyle
@judebellingham Çok teşekkür ederim kuzum 🥰
Aynen öyle en güzeli dumanlı göz makyajı
Rica ederim ablam
🧡🧡🧡😘
Şımartma abla ya 😅😅
Şımar ablacım 🥰😂
😅😅
Cam gibi dudak 🫶🏼 ben jdndjsnd
Dumanlı 😶🌫️
Koyu lip tint günlük olarak ama laynerli
Çiller ve dumanlı göz efsane
Yok makyaj severim. Çok makyaj yapmıyorum.
Dumanlı gözleri seviyorum
Birinci ve ikinci derim
Dumanlı göz güzel he
Bence dee
Clean girl makyajları
Dumanlı göz makyajı.
Kaç sabunu sggsfs
1 ve 2 guzel
Birinci güzel
1 2 3 4 5 güzel
Sim detaylari
Hepsi