Nasıl makyajla, hangi tonlar kullanmalıyım?
Gözlerim yeşil-ela ve ön plana çıkması için hangi renk kullansam?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nasıl makyajla, hangi tonlar kullanmalıyım?
Gözlerim yeşil-ela ve ön plana çıkması için hangi renk kullansam?
Yeşil - ela gözlerin ön plana çıkması için kesinlikle zıt veya koyu tonlarda renkler kullanılmalıdır. Gözleri yeşil diye yeşil far / yeşil kalem sürenler var. Bu yanlış, tam tersi göz rengini arka plana atan, gölgede bırakan renkler. Göz rengi yeşil ve mavi olanlar yeşil ve mavi renk kullanmamalılar göz makyajında bence. Ela göz renginde de yeşil pek göz rengini belli etmez yani ortaya çıkarmaz. Renkli gözleri patlatmak için; "siyah kalem-eyeliner, koyu gri veya koyu kahve tonlarında far, siyah dumanlı kedi göz makyajı, smokey makyaj" vs. yapılabilir. Veya daha zıt tonlarda renkler yani pembe, gül kurusu, lila, kırmızı tonlarda göz makyajları da renkli gözlerde güzel olur. Özellikle yeşil ve ela gözlerde lila tonlar oldukça dikkat çekici bence.
Bunlara örnek olarak :

Yeşil gözleri ön plana çıkarmak için istersen yeşile yakın bir boya rengi tercih edebilirsin. Ya da istersen kahverengi tonları kullanabilirsin. Bu renkler göz rengini bence daha çok ortaya çıkarır diye düşünüyorum ben. Birde istersen daha ön plana çıksın istiyorsan göz rengini koyu bir göz kalemi tercihinde bulunabilirsin bu şekilde gözlerin daha ön planda olur.
Cevap
6Cevap
Koyu makyajlar yapabilirsin
Gözlerim yeşil. Ben kahve tonlarını çok seviyorum ya saçlarım kızıl ama benim buğday tenliyim. Ama yeşili eyeliner de belli ediyor.
Gözlerim yeşil mavi karışımı genelde hep yeşil far yapmayı çok seviyorum herkeste çok beğeniyor daha iri durduğunu söylüyorlar. Belki hafif kahve ve yeşil tonlarını karıştırabilirsin
Makyaj ile değil giyindiğib kıyafet ile ön plana çıkar. Makyajını sade yap ama kıyafetinde üst kısım özellikle koyu yeşil giy
Yesil goz zaten on plandadir ya :) benim en sevdigim goz rengi. Siyah eyeliner kahverengi far siyah goz kalemi ile daha cok öne çikar ama
En cok ortaya cikaran far olur ama gunluk olarak kahve far kullanan pek olmuyor ya ben gormuyorum fazla en azindan
Maskara bile öne çıkarıyor. Ben pembe tonlarında yapıyorum bu aralar kahve pembe mix👌🏼
mor bordo lacivert tonlarında makyajlar yapmalısınız
Yeşil ve kahve tonları kesinlikle çıkartıyor benim gözlerimde yeşil olduğu için biliyorum
Beyaz veya siyahta tercih edebilirsin 🌸🙃 o iki renkte de ortaya çıkıyor
Makyajda değil belki ama kıyafette özellikle cok fark atıyor 😉
Kahverengi ve sıcak tonlar çok yakışacaktır. Biraz demode olabilir ama yeşil göz kalemide çok yakışıyor gibi geliyor.
Koyu renkler olabilir ben siyah giydiğim zaman gözlerimin yeşili ampül gibi parlıyor sanki
Belki göz renginin tonunda bir yeşil kombin giyersen göz rengin ortaya çıkabilir.😊
Türkiyedeki kızların yarısı yeşil gözlü zaten öne çıkartmasan da olur
biraz daha salla
he pardon yanlıs okumusum 😄
Siyah kalem cekebilirsin goz icine
Sıcak tonlar ortaya çıkarır
Pembe tonları, yeşil tonları ya da siyah
Kahve ve mor tonlari.
Mascara altina morumsu tonalr muqo
Kahve tonları kullan
Koyu renkler kahve tonları özellikle
Siyah ya da kahve tonlarını kullanabilirsin
siyah, kahve, mor tonları