Kaş, göz, burun, omuzlar ya da boy? Erkeğin en dikkat çeken özelliği neresidir?

Kaş, göz, burun, omuzlar ya da boy? Erkeğin en dikkat çeken özelliği neresidir?
Düşündüm düşündüm düşündüm bulamadım 🤣🤣
Boy pos fit vücut, gözler ama bakmasını bilen gözler, güzel gülen, dişleri güzel temiz bakımlı giyimi temiz pak olan bütün halinde her kadın için değişkenlik gösteren ama genel özelikleri bunlar gibi...
Yapmışken hepsini yazdim işte 😅
fiziksel özellik olarak saçları, uzun boylu olması olabilir. bazı kızlar uzun boylu olmasını sever fakat boyu benim için önemli değil. zaten birini sevdiysem karakterini ve her şeyini sevmişimdir
Yani aslında çekicilik için bir çok etken var ama ben bir erkeğin kaslı ve fit olması o erkeği otomatik olarak çekici kılabilir diyorum. Her kadının bir gözü takılır yani yok demeyelim şimdi.
Pek çok şey var. Bunlardan birisi elleri damarlı erkek. Çok seksi ve tahrik edici geliyor. Aynı zaman da seksi kaslı bir vücut. Uzun boy. Erkeksi olması. Bakışlar. Beyni olması.
Daha var da var. Kaprisliyim ben. Şımarık zengin kızlar olur ya, aynen öyle.
Zengin değilim ama kaprisliyim. Alışveriş'i çok severim. Boğazıma da düşkünüm.
Cevap
15Cevap
Şu veya bu diyemem bütün olarak bakıyorum.
Kızlara göre aslında her şey para gibidir.. yani hepsi için geçerli değil tabi ki de ama çoğu için öyle fizik olarak da genelde kaslı ve uzun boylu severler.. ve yakışıklı olsun derler.. ama karaktere bakmalılar önce
Geniş yüz, keskin çene hatları, hafif çekik göz, kaslı vücut. Bu tip fiziksel özellikler, kadınların beyninde sağlık, başarı, güç ve zenginlik sinyallemesi yaptığı için doğal arzu yaratır.
Orası öyle
Bakımlı erkek. Saç baş, sakal. Elleri ve tırnakları temiz olacak. Çoğu erkek el bakımına pek dikkat etmez. Fit olacak. Öyle göbek, extra kilosu falan hiç olmasın. itici…
Güzel gülüşü ve bakışı olacak.
Sorunun asıl muhatabı olan kadınlar ne demiş diye baktım ama herkes ayrı telden takılıyor gibi göründü :) Sanırım kadınların çekicilik algısı baya değişkenmiş.
Uzun boylu, fit ama kalıplı erkekler bir tık önde gibi görünüyor sanki
Genel olarak ayırt etmem tam olarak bakıyorum ama şöylede bir şey var fiziksel özellik deyil ama dişil enerjinin erkek için olanın ismi ne bilmiyrm ama bazı erkeklerde o enerji yüksek oluyor insan ister istemz süzüyo
Geniş omuzlar, renkli gözler ve yüz tipine uygun saçlar.
Tabiki sportif biri olmasi ama Ben istemiyorum sadece soyluyorum bence ilk olarak sportif olmasi boyle siki siki karin kaslari sert sert neyse tabiki en onemli si bence guclu ve koruyucu olmasi Bazi kiz lara gore erkeklerde tip onemli director ama bende de onemli ama cok yakisikli olmasi night istemem cunku kizlar pesini birakmaz
Doğal bir jawline (estetiksiz). Bir de boğaz. Evet boğaz diyorum. Adem elması belli olmalı ve pürüzsüz. Alın bu bilgiyi ne yaparsanız yapın.
kanka biz bu herifin koltuk altı kıllarını görmek zorunda mıydık ya kusucam
Soruyu göreli 10 dakika oldu ama hala düşünüyorum.. Kadınlar karşı cinste görsele takılmadığı için böyle bi özellik yok
Güzel bir yüzü, biraz kaslı, fit bir vücudu olan ve benden uzun olan bir erkek
Foto midemi bulandrdi ayrıca
Hcbiri
Hayır biri yorum yapmış ona cvp vermistm silmiş yorumu
Bana göre boy, omuz, hafif kaslı olması, esmer vs bu özellikler bir erkeği çekici yapabiliyor.
Bakalım kadınlar hangi fiziksel özelliği otomatik çekici buluyormuş 😂 öğrenelim : ))
Uzun boy ve geniş omuz onun dışında çene hattı çekici olabilir
Hiçbir fiziksel özellik erkeği otomatik olarak çekici kılmaz
Gözleri ya da boyu sanırım.
Yani uzun boylu ve kaslı olanlar dikkat çeker diye düşünüyorum
Yorumları okumaya geldim 😄
Okudum 😁
Cüzdanı kabarık erkeklere bayılırım, çok çekiciler.
Kaş göz kombinasyonu Bakışlar.
Zeka veyahut ses tonu.
Burun kıllarının dışarı çıkmış olması 😂
fotoğraf yüzünden migdem bulandı🤮
Gözleri , saç sakal, omuzlari, boy takıntim yok
Bakımlı yakışıklı olması.
Bilmem. Siyahlı biraz daha hallice
Hmmm öyle mi
Neden ki
Hmm
Sarışın olması. 😀
Uzun boy ve bence karakteristik yüz