Güncellemeler
+1 yıl
Erkek arkadaşım bana sormadan sakallarını kestirmiş. İnanın gece iş bile pişirmek istemedim. Sanki bir yabancı.
Acil sakal uzatıcı önerilerinizi yazarmısınız? Yoksa bu ilişki bitecek!!!
Edit: Yorumları okuyorum. Şimdi geçmiş karşıma benim sakalım çabuk uzar diyor :( ayrıl diyenlere çok ois küfür ediyor 🥺
Acil sakal uzatıcı önerilerinizi yazarmısınız? Yoksa bu ilişki bitecek!!!
Edit: Yorumları okuyorum. Şimdi geçmiş karşıma benim sakalım çabuk uzar diyor :( ayrıl diyenlere çok ois küfür ediyor 🥺
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Erkek arkadaşını sat yerine plastik leğen al, içine ılık su doldurup otur hatalarını düşün yavrum
Küfür etti sana da:(
Bana küfür edeceğine, sîktiği karının gözünde sakaldan ibaret oluşuna küfür etsin müptezel :d
Engelle o adamı diyor :) ay gece gece çok güldüm. 🤪
Ay bu ben yaaa. Vallahi bende nefret ediyorum sakalsız erkekten. Telaşlanma uzar bir haftaya tatlı badem yağı sürsün uzatır belki
Bu ne sacma bir olay. Sakalarini kesti diye ayrilmak. Sakalar 3-4 hafta gelmiş olur. Artik nekadar uzun bilmiyordum. Minoksidil kullanabilir cabuk cikmazi icin ama bence gerek kalmaz
Ya harbi s. mun berberi beni de rezil etti. Yılan yağı ve sarımsak ezmesi sür karıştırıp. Alerji varsa dikkatli ol, bol bolsa su ile yıkasın
ayyyy Allahim cok kotu, asiri tipsiz cirkin gozukuyorlr🤢beklicen knk mecbur serum falan pek ise yaramaz
Yüz insanın kimligidir. yüzünü gizledigi için sevmiyorum bu tarz insanları
ılıskı sakala bakıyorsa zaten bıtır gıtsın hayatınız cınsellık olmus
Derde bak aq, ayrıl knk
Milletin ne dertleri var be
Ne diyosun bayan? Kökünü kurutmadı ya
Sarımsak sürsün 😂
Maalesef henüz öyle bir şey icat edilmedi..
Sarimsak sür 😀
Ayrıl
Saçmaladın