Yüzümün sol tarafı düz sağ tarafı yuvarlakımsı. Gözlerimde farklı, biri doe eye gibi biri siren eye gibi. Kaşlarımın biri aşağıda biri yukarıda (çok fark yok ama) ve dudaklarım, burnum simetrik. Bu neden olabilir ona göre kendime yol çizeceğim ve nasıl düzeltebilirim lütfen yardımcı olunn🙏 bu durum özgüvenimi de düşürmeye başladı 😕 aynada kendime hoş geliyorum belkide alıştığım içindir ama arka kameradan fotoğraf çekince (gerçek görüntümüz oymuş) farkediyorum yüzümdeki asimetriyi, gerçekten uzaklaşıyorum kendimden. Birine aşık olamıyorum, birinin benden hoşlanacağına inanmıyorum. Kötü hissediyorum işin özü. Lütfen yardımcı olunn🙏
Çok teşekkürler şimdiden ❣️
Çok teşekkürler şimdiden ❣️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benim de sağ kulağım biraz daha kepçe burnumda yamuk var sağ yanağımda minik bir gamze var, sol profilim sağıma göre ciddi anlamda daha güzel geliyor. Lisedeyken özellikle buna canım sıkılıyordu. Sonra bizim aşırı yakışıklı karizmatik ingilizce öğretmenimize baktım. Bir an kendimi onun yerine koydum ve onu yakışıklı yapan özelliklerin kendinin olunca ne kadar rahatsız edici olduğunu farkettim. Ama adam tüm bunları gururla tüm karizmasıyla taşıyordu. Bu saydıklarını bir biz görüp rahatsız oluyoruz. Diğer insanların gözünde ise seni özel yapıyor. Birisinin seni güzel bulma sebebi oluyor.
Seni gerçekten rahatsız eden bir şey varsa da (devasa kulaklar, sola bakan veya yüzünün yarısını kaplayan burun, gibi gibi) artık her türlü estetik çözüm var. Ama bunlar saydığın kadarıyla sende yok.
Çok teşekkür ederimm 💌💌 dediğin gibi her şey özgüven sanırım aslında. Biraz kendimi toplasam iyi olur 🥲🩶
Tabi ki özgüven. Ama özgüven kendini güzel sanmak değildir. Kendine değer vermektir. Kendine değer veriyorsan bakımlı olursun abuk sabuk yerde çıkan kılı alırsın, kötü kokmazsın, kaşlarını düzeltirsin, spor yaparsın sağlıklı bir görüntün olur.
Çok doğru 🙏
Bu asimetri çoğu kişide var kimsenin yüzü tam olarak diğer tarafının kopyası değil ayrı olarak herkes senin kadar dikkatli bakarak fark etmiyor sen kendini çok fazla incelediğin ve dikkatini belli bölgelere verdiğin için direkt fark ediyorsun ama dışarıdan birisine sorsan ancak sen söyledikten sonra fark eder kimse kimseyi o kadar dikkatli incelemiyor yüzünün şekli yüzünden neden sevilmeyesin ki böyle dusunme ama seni gerçekten rahatsız ediyorsa cerrahi yollara basvurabilirsin
Yaa çok teşekkür ederimm ✨️❣️
Ne demek canım sevmeyen de sevmesin onlara mı kaldın yüz şeklimize göre koca bulacaksak hiç bulmayalim daha iyi sen kendini olduğun gibi sev bu zamanda herkes birbirine benziyor sen farklılıklarınla güzelsin iki üç uyduruk güzellik algısına uymadin diye çirkin olmazsin sevilmeye layık olmak için sağlam bir karakter gerekir altın orana sahip bir yüz değil 😘
Yaaa o kadar iyi geldi ki şu iltifat anlatamam 🥹😻💫 eminimm sende çok güzelsindir zira kalbin çok güzell 💗
Çok teşekkür ederimmm öpüyorum ❤️💖😽
😽😽😽
Eyer durumunuz varsa ve sizi bu kadar rahatsiz ediyorsa ameliyat olmanizi öneririm, çünkü artik belli bir yasa geldiginiz için vücudunuzu, yüz hatlarinizi degistirebilmenin baska bir seçenegi oldugunu düsünmüyorum.
Bıçak altına yatmak biraz tedirgin ediyor aslında 🫣 teşekkür ederimm 🦋
Sizde haklisiniz tabi ben kendimi düsünüyorum ameliyat olmam cok zor olurdu🤧, rica ederim.