Zorbaliga ugradiniz mi, ne yaptiniz? Eski arkadasimin beni kiskandigini ogrenmistim cok sasirmistim

Zorbaliga ugradiniz mi, ne yaptiniz? Eski arkadasimin beni kiskandigini ogrenmistim cok sasirmistim
Evet ya genelde çok oluyor güzel olduğumuz için linç yediğimiz falan ya. Genelde güzeli çok kıskanan olur ya. Anlamıyorum neden insanlar güzel bir kız görünce ya da kendinden güzel bir kızı görünce birden o kişiye karşı hemen değişirler ya. Ben şahsen hiç bu şekilde yapmam ya güzele güzel derim ne olacak ki.
Uğramadım kimse bana zorbalık yapamaz buna izin vermem. Zorbalık yapan olursa ona 1000 katını yaparım
Keske bende yapsaydim hep alttan aldim
Asla almamalısın eğer kendini düşünüyorsan sana 1 yapana sen 1000 yap. Kısas farzdır, keşke Allah’ı dinleseydin hiç üzülmezdin.
☀️﴾Bakara:179﴿ "Kısasta sizin için hayat vardır, ey akıl sahipleri! Umulur ki sakınırsınız."
☀️ ﴾Bakara:194﴿ "Hürmetler karşılıklıdır. Şu halde kim size saldırırsa, onun saldırısının dengiyle siz de ona saldırın! Allah’ın hükmüne saygılı olun ve bilin ki Allah kendisine saygılı olanların yanındadır."
Keske kucukken ogrenseydim bunu tesekkur ederim🌺💕, annem demisti senin dis gorunusunle dalga gecerlerse sen ayni seyleri soyleme gunah demisti o yuzden cevap vermezdim hic daha cok zorballik yaparlardi maalesef
Incildede Allah diyorki dusmanlarinizi sevin onlar icin dua edin, bir yanaginiza vuruyorlarsa diger yanaginizida cevirin. Bu bana sacma gelmisti biraz cunku daha cok yaparlar. Islam daha mantikli geldi bu konuda
Hristiyanlıkta evet öyle, sağ yanağına vurana solu çevir diyor ama İslam kısas dinidir.
Bu farkı şöyle İncil ve Kuran'dan iki ayetle anlayabilirsin ⬇️
📕~İncil~📕
39 Ama ben size diyorum ki, kötüye karşı direnmeyin. Sağ yanağınıza bir tokat atana öbür yanağınızı da çevirin. 40 Size karşı davacı olup mintanınızı almak isteyene abanızı da verin. 41 Sizi bin adım yol yürümeye zorlayanla iki bin adım yürüyün. 42 Sizden bir şey dileyene verin, sizden ödünç isteyeni geri çevirmeyin.”
43 “ ‘Komşunu seveceksin, düşmanından nefret edeceksin’ dendiğini duydunuz. 44 Ama ben size diyorum ki, düşmanlarınızı sevin, size zulmedenler için dua edin.”
📗~Kuran~📗
﴾87:179﴿ "Kısasta sizin için hayat vardır, ey akıl sahipleri! Umulur ki sakınırsınız."
Evet ikiside iyi aslinda
Cevap
5Cevap
Zorbalık yapan karaktersizdir. kim olursa olsun.
Aynen oyle
Zorbalık yapan kötü niyetli olanın güzel çirkin kız ayrımı yaptığını sanmam.
Cirkinler icin durum daha berbat
kadınların kadardan büyük derdi yoktur
Guzele kimse zorbalik yapmaz
Yapiyorlar kendinde bulamadiklarini baskasinda gorunce kiskanclik basliyor
Fotodaki sen misin?
Hayir bir unlu
Hmm kendine guzel dedigin icin bilemicem ok by
Güzel değilsin bu arada
Fotodaki ben degilim, sende yakisikli degilsin bu arada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar