Kizlar ben genital bolge için lazer yaptirmistim bi 20 gün önce ve kalca kısmına dogru ve kalca arasında küçük yanıklar meydana geldi 1 gün sonra kahverengi mor lekeler oldu fakat krem vs kullanarak şu an sadece beyazimsi kirmizimsi olarak izi duruyor doktora gidicem (randevu anca alabildim). Lazerin etkisi tüy konusunda etkili oldugunu soyleyebilirim fakat yaniklar yuzunden vazgeçtim artik. Bunu guzellik merkezindeki kadınla bugünde konustum halen beni ikna etmeye çalışıyor o bölge icin devam etmicem dedim ve diğer bölgeler için paketim var ödemesi yaptığım bir sorun yasamamistim genitale kadar.. Sizin fikriniz nedir? Başınıza geldi mi hiç böyle bir şey? Özel bölge için devam etmemekte haklıyım dimi?
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Bence haklısın devam etmek istememekte. Çünkü bildiğin ciddi dermatolojik sorun oluşmuş. Bu durumda lazere devam etmek o bölgeye ciddi zarar verebilir.
Evet, fakat bacak kol ve altı için paketim duruyor onlara devam etmek durumundayim ödeme yaptığım için :/ ama bir sorun yasamadim 3 seanstir onlarda umarım olmaz, tesekkurler cevabın için :)
Rica ederim. Bence de devam et diğer yerlere. Hangi cihaza gidiyorsun? Bir de özel bolgendeki kılları iyice kısaltmış mıydın?
Diyot buz lazere gidiyorum. Evet kısaltmistim. Özel bolge için buz uyguluyor birde uyuşması icin yanik olan kısım da tam alt kısımda kaldı zaten kalca arası ve altında
Ben bir yıl gittim morarma filan varsa yanık olabilir
Yandı iste zaten şimdi beyaz izi kaldı krem ve kantaron yağ devam ediyorum
Anladım çok geçmiş olsun. Şikayet edin orayı da