Güzellik & Bakım Büyük gözlü kadıları nasıl buluyorsunuz, güzeller mi 🌸 ? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Büyük gözlü kadınlar sizce nasıl görünüyor? 🫠Esra bilgiçMelike ipek yalavoYağmur Uzunoğlu Büyük gözlü kadıları nasıl buluyorsunuz, güzeller mi 🌸 ? Cevapla Kadın Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Gayet hoş görünüyorlar gadası 0 0 Yorumla
AslıHiçOlanlardan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Eskiyi hatırlatıyor bazısına yakışıyor bazısında buz devrindeki o karakterdeki gibi duruyor 😀 1 0 Yorumla
Doğuanadolulu Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Demet evgar gibi pörtlek çirkin dönük bakıyor bide itici. Ama turkan soray gibi mesela güzel ya da şu sondaki kız 0 0 Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bu ilk fotoğraf taki kadın çok güzel valla 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bayağı güzel ya cidden nasıl değer girmiyor anlamıyorum Yorumla
HakanK13 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 53% +1 yıl Güzel buluyorum genelde. Hoş tatlı duruyor çoğunda 1 0 Yorumla
Jagum Takip Et Xper 1 Yaş: 39 +1 yıl Bence büyük gözlü kadınlar diğerlerine göre 1-0 öndeler 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Mesut Özil'i anımsatıyorlar, mide bulandırıcı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Değişiyor ama mesut Özdil:in pörtlek herkes Portekiz olmuyor Yorumla
asosyal_berduss Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 824 cevap paylaştı. Gayet iyi ama tercihim cekik goz ✨ 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok tatlılar 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. Guzel 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Burun da önemli. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O estetikle hal olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani doğru ama sonuçta bütünleyen organ burundur. Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 3b cevap paylaştı. Iğrenç 0 0 Yorumla
askadami2543 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 684 cevap paylaştı. Güzeller 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Gayet hoş görünüyorlar gadası
Eskiyi hatırlatıyor bazısına yakışıyor bazısında buz devrindeki o karakterdeki gibi duruyor 😀
Demet evgar gibi pörtlek çirkin dönük bakıyor bide itici. Ama turkan soray gibi mesela güzel ya da şu sondaki kız
Bu ilk fotoğraf taki kadın çok güzel valla
Bayağı güzel ya cidden nasıl değer girmiyor anlamıyorum
İlk fotoğraf dişindakiler kötü. Beğenmedim. Bi ilk resim güzel
Güzel buluyorum genelde. Hoş tatlı duruyor çoğunda
Bence büyük gözlü kadınlar diğerlerine göre 1-0 öndeler
Mesut Özil'i anımsatıyorlar, mide bulandırıcı
Değişiyor ama mesut Özdil:in pörtlek herkes Portekiz olmuyor
Gayet iyi ama tercihim cekik goz ✨
Çok tatlılar
Guzel
Burun da önemli.
O estetikle hal olur
Yani doğru ama sonuçta bütünleyen organ burundur.
Iğrenç
Güzeller
Güzeller