Cildim kuru ama yüzüm yağlı ışıl ışıl peeling falan denedim gül suyu denedim önerilerinize açığım başka ne kullamabilirim

Cildim kuru ama yüzüm yağlı ışıl ışıl peeling falan denedim gül suyu denedim önerilerinize açığım başka ne kullamabilirim

T bölgesi yağlıysa karma cilt tipi oluyo bu ve bundan kurtulamazsın maalesef bakım yapmak sadece gerekiyo
Peeling her cilt için doğru seçim değildir yüz aşırı kuruyo kendisini dengelemek için tekrar yağ üretiyor falan bu da istemediğin bişey yani ayrıca sinir bozucu
Vucudun kupkuru sadece yüzün yağlıysa ya düzenli ve doğru bakımı yapmıyorsundur ya da ciddi başka bir sorun vardır
Not: peeling/yüz temizleme yıkama sonrası nemlendirici kullanmıyorsan bu durumu taşaman çok normal
Cevap
2Cevap
Bence krem kullan
Ne kremi çok yaplı oldugu için krem daha köti yapmaz mı
adını unuttum ama bunun için kremler vardı. ya da az su içtiğin için de olabilir
2 litre içiyorum üstad çok takviye kullanıyorum belkimkaracigeri zorluyor ondan yapıyor olabilir
reis takviye varsa bence doktora görün bir değerlerine baksın ne olur ne olmaz
Değerler normal çıkıyor ama yine de ni kan testi vereyim ya baktırayı. Degerlere sagol üstadd
sinozun salisilik asitli yüz yıkama jelini kullan yağlanmayı baya azaltıyo içerği tam yağlı ciltlere göre
Üstad doktora gitmelisin krem felan hikâye ben çok kullandım geçmedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?