kesinlikle yorumlarda kendi özelliklerimi aramiyacam 😜
Göz rengi olabilir saç ten çil gamze boy kilo her şey
Kişilik olarak sormuyorum sonuçta yolda göreceksiniz. Tanışmaya çalışır mıydınız?
kesinlikle yorumlarda kendi özelliklerimi aramiyacam 😜
Göz rengi olabilir saç ten çil gamze boy kilo her şey
Kişilik olarak sormuyorum sonuçta yolda göreceksiniz. Tanışmaya çalışır mıydınız?
sokakta bir kaç kişiye yürüdüğüm oluyor günlük ve dikkat ettiğim şeyler kötü yürümesi yani bir kıza gitmem için ilk güler yüzlü olmalı bakımlı güzel giyinmesi topuklu giyinmesi ve gerçekten çok güzel bir kız olması ve sadece öyle kızlara gidip tanışırım kötü kıza gidip red yesem üzülürüm ama iyi kıza gidip red yesem yine de gittim diye kendimi avuturum sıkıntı yok :D
Sıkıntı yok alttarafı PLAN A işe yaramadı 😃
Hadi Plan B ni anlat eğlenelim
Yavaş ama öyle olmaz ha ama ille öpecem diyosan dudağında bir şey kalmış de en azından
Konuyu nasıl oraya getirdin ki sen yaa
Aha sana Plan C buldum. Karşısına sen de topuklu giyerek çık o da desin ki ohaaa diğerlerinden farklı bir erkek gksjvsjvsjv
Ben hâlâ anlamıyorum topukluyu kim nasıl buldu asla giyemiyorum onu. Arada keni ayağıma takılıyorum sol sağ karışıyor
Hiç gülme ben bulurum. Gayet güzel olduğumu düşünüyorum ben güzel sayılan her şey var bi boy eksik resmen
Yok yaa ben nasıl tanışayım tel numarası yok bişey yok bende
Yok ki
Ne biliyim Instagram ne işime yarasın benim ayrica psikolojik baskı uyguluyorsun şu an Instagram açayim diye işe yarıyor gibi kgskgjkf ama gururumu yerlere alamam özelliklerimi saysam sen açmamı istersin 😜
Feminen ne demek diye araştırıp geldim pek anlamadım ama neyse daha bugün sabah neden Instagram var herkeste diye yüklemiştim tam denk geldin
Bir sorun var ark nereden ekleniyor bulamadım cksgksjsjg
Şimdiden diyim foto koyma gibi bir ihtimalim düşük aklima gelmişken kedimi koyim bari
Bir kadının saçları beni çok etkiler fiziğin yanı sıra. Böyle orta boylu, saçları düz siyah veya kahverengi ve yüzü beyaz veya kumral kadınlardan çok hoşlanırım.
Göz rengi o kadar mühim değil, gözleri azıcık büyük ve boncuk gibi olsun. Tabii ki mavi gözlüler beni çok etkiler.
Gözleri küçük olsa da suratı şekilli ve kibar olsun.
Mesela benim tipim olan kadınlar Sıla Türkoğlu veya Hande Erçel.
Kadın da ; Sarışın uzun saçlı, estetikli ve frapan giyinen biri hemen dikkatimi çekerdi.
Erkek de ; uzun boylu kitli sakallı kumral açık tenli sürmeli yeşil gözlü ve parfüm kokan. Tepesinde gözlük, kolunda saat olan.
Gerçek ten ben yoldan yanımdan kim geçiyor ona bile bakmıyorum ve benim yakışıklılık seviysei biraz yüksek de yani kolay kolay kimseye beğenemiyorum 😅😅😅
Cevap
28Cevap
Enerjik insanlar dikkatimi çekiyor genelde bir de koku🤓 bazılarının parfümü o kadar hoş ki parfüm reklamlarında ki gibi peşinden sürükler😀
Evet yaa ama bazıları var direkt bayılırsın ama ağır kokudan
Siyah saç beyaz ten yuvarlak gözlük, sırt dekolteli bir elbise ve topuklu direkt gider numarsını isterim.
Bir daha nereden bulacan sonuçta
Hayaller hayatlar diyelim
Bir gözünde mavi lens olsa bir gözü de kahverengi olsa gider konuşurdum
Olmadı o ama ikiside mavi olsa lenssiz
Bilmem 1.70 geçmesin bide kilolu olmasın Beyaz ten rengi olabilir esmerde olabilir
Hemen seç beyaz mı esmer mi her ikiside olamaz sonuçta
Esmer diyorum
Yine ben elendim
Beyazda olabilir dedim ama neden evlendin sen sende olabilirdin karşıma çıkan neden olmasin
Kıpkırmızı saç, bembeyaz ten. Sütbeyaz olacak ama...
Ben elendim bile
Kızıla boyan güzelim
Yolda gordugum. Kisilerden etkilenmiyorum. Ben tanidigim kişilerden etkileniyorum. Kisiligi karekteri zekasi vs bunlar etkili. Ha s2mizin kalktigi oluyo tabiki. Bunada etkilenmek denmez. Sonucta s2k bu akli yok fikri var. Onun tercihi benim tercihim sayilmaz.
Dış görünüş beni kolay kolay etkilemez. Hm iyi görünüyor diyip yoluma devam ederim.
Alina Mtsn gibi bir kız görürsem etkilenirim.
Boy kilo iyi olmalı. Bakımlı ve seksi bir giyim :)
Yolda kendine etkilenilip etkilenilmedigini öğrenmek isteyen Türk kızı 🥳
Tam olarak ben işte
Işte geliyor özel harekat hilal bıyıklı bozkurtlar bizim çocuklar 🤣🤣🤣🤣🤣
Ama ne yapiyim yaaa elbette gözgöze geldikten sonra hemen yere bakıyorum yazılmamış kural sonuçta 😜
😂😂 seni seni 😜😜
Başım önde yürüdüğüm için kimseyi görmüyorum 😂 Yolda yürürken kimseden etkilenmem zaten mümkün değil , o kadar da değil yani.
Üst dudağı ve añt dudağı orantılı, bakışları hoş, göz temasi kurabileb, sade giyinen bir kadin
Karşı karşıya h
Gelme diyorsanız gözleri güzel olana direk düşüyorum
Ayvayı yemişsin ozaman gözleri güzel olan fazla kişi var yolda giderken planlarını unutma yanlışlıkla 😜
Gözleri güzel olsada iki saniyelik artık bnmki aşka meşke küstüğüm için Allah ne güzel yaratmış kesin bnle konuşmaz konuştuğu var deyip geçiyorum hep
Öyle düşünme yaa illa aşık olacaksındır bence
burada yniym kız mısın erkk misin bilmm de cidden gerçek aşka inanmıyorum ve yaşım 22 acı ama gerçek iki sevgili görünce içim öyle cız ediyor ki
Sana saçma gelebilir ama bence Allah sana yanlış yolları kapatmış doğru yola gidiyorsun. Bence ümidini kesme hayat enerjin gitmesin sen mutlu olduğun sürece gülümsemenden etkilenecek birisi çıkar elbet
Umarım dediğin gibi olur ama içim öyle demiyor işte keşke düşünce tarzında ise ama değişmiyor ama senin dediğin gibi umarım birisi çıkar ve kafamdaki o düşünceyi ya da bir eder teşekkür ederim yine de uzun zamandır olumlu bir şey duymamıştım bu konu ile ilgili
Bir de şöyle bir şey var o kadar küstüm ki bayan denen varlığa bir tane bile kız arkadaşım yok şu an seni dinleyince anladm ki değişime ihtiyacım var
Beni görünce baka kalan kızlardan etkilenmiyorum 🙄
Yesil gözlü beyaz tenli 1.75 bolylarinda birini görse etkilenirim
Uzun boylu yakışıklı esmer fit vücutlu kirli sakallı iyi giyimli bakımlı beni görünce gülümsemeye başlayan:d
Hoşuma giden birisi olsa da söyleyemem çok gururluyum Red eder diye korkarım bu yüzden hep yalnızım
Kısa boylu minyon beyaz tenli lapalı
Max kaç boy olmalı?
En kısa 140 en uzun 160
Tam çizgideyim
Benliksin ozama
Yok yaş var arada. d
Kaç yaşın
Lise diyim
Bence sorun olmaz reşitsen
Benim dönemimde liswye 17 18 ken giderdik
Yok reşitliğe bayaa var
Çocuk musın burada ne işin var
Övgü kasıyorum sonra motive olup daha iyi ders çalışacam her şey ders için abi emin olabilirsin
Kardeş bunun farklı yöntemleri var daha saglıklı burası sapık kaynıyor bilgin olsun
Kimseye guvenme sakın buradan
Farklı yöntem mi var?
Evet çok
Ben güzel kokan ve spor giyinen kadınlardan etkileniyorum ya.. Sende durum ne :)
Küt saçlı kumral yuvarlak gözlüklü mavi gözlü 60 kilo 1.60 boyları aşık olurummm
175 üstü 70 kg üstü iri görünümlü at gibi bir kiz feci dikkatimi çeker kesinlikle.
Etkileyici gelmiyor kimse
Zargana olmayan benden uzun mavi göz sarı saç
Beyaz ten renkli göz kumral saç
Sonunda ben
Sen ciddi misin?
Gayet evet
Etkilendim. Nerelerde yürüyorsun mjsjsjsj
Bi okul yolunda valla jcwcjwjaj
Pazartesi bak gül dokebilirim yollarına
Mattan 5 kitap kontrol edecek pazartesi resmen ölüme gidiyom djcjdjc. Aman sakın sonra herkes onların yollarına döküldü sanır bende hevesleri kırılmasın diye söylemem ne iyi niyetliyim yaaa
Adını söyle bana herkes üstüne alınmasın
Adını yaza yaza okuluna kadar döküyeyim sjsjdjdj
Yani tam tarif edemem ama. etkikenecegim kesin
yolda gördüğümüz biri ile nasıl tanışabiliriz?
Pardon tanışabilir miyiz? Diyerek?
sonra da tokadı bassın hatta bi anda çığlık atsın bana taciz ediyor desin millet linç etsin
Çocuğunada işte annenle böyle tanıştım dersin işte ne güzel jsgjsfjwfjw
Ful çıplak olması lazım üstü
Uzun boylu güzel giyinen
Uzun boylu, esmer, sakalli ve guzel giyinen
Güzel giyinmiş Öz güvenli Ve zekiyse
Bazı kadınlar çok zarif giyinir sadece onlar
Büyük meme
Büyük basenli kalça
Etkilenmem
etkilenmem
Manyak mıyım ben yolda tanışayım?
0mı pembe olacak devamı önemli değil