2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar Ne Diyor
1
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Öncelikle ALLAH Herkesi güzel Yaratmış zevkler farklı belki ama Türk Kızları güzel zaten Sadece çoğu Türk erkeği her kıza yürüdüğü için Red yiyince Türk kızları kendini güzel zannediyor diyorlar
Ahlaki varsa dışı iyi olanı seçersin doğanın kanunu bu çünkü. Yakışıklı arkadaşlarım sapik ve her hafta başka kızı eve attığı halde kızlar ona gidiyodu
Yani teşekkür ederim ama hepimiz Kuduz RABBİM Affetsin bizleri mesala benim başım açık süsü seviyorum zina amacı ile yapmıyorum elbette ama başım açık RABBİM Hepimizi Korusun Affetsin
Çoğunluk böyle ama. Herkes olmasada. Bu arada biz senle fıtri olarak uyumluyuz. Harbi evlensek on numara aile oluruz. Yabancı Rus kızları kaşar oluyo biliyon mu
Beni tipimi iyi dedin, karakterim zaten uyumlu.. Rus kızlarla konuştuk onlarda basit varlıklar. Namuslu kız çok az. Bence iyiyiz senle kafa yapisi olarak
Ben ilerde evlenirsem kızım olursa açık olacaksa benim gibi olursa zorlamam belki ama Dinin bağlı olmasını isterim oğlum olursa onada Aynını yaparım birini yapamazsan diğerini yap olması gereken bu yani eksiğimiz var elden geldiğince benden daha iyi olsunlar isterim
Asıl o değil asıl nasıl biri ile evlenecek olmam hayalim var elbette ama insanlar korkutuyor sonra RABBİM'İN Çok düşünmeyi bırak strese girmeyi bırak bana güven dediğini biliyorum ve ALLAH'A Bırakıyorum
Benimsin Hint dizisi var yargılamayın hintliler için değil o dizi Müslüman Hint dizisi Alma karakteri dizi bile olsa çok etkiledi beni Alma karakterini gerçek hayatta olanı ya da ondan dahada dindar olanı olmaya çalışıyorum diziye sadece bakın Kız Şükür Namazı dahi kılıyor 😊
Kızlar Ne Diyor
Öncelikle ALLAH Herkesi güzel Yaratmış zevkler farklı belki ama Türk Kızları güzel zaten Sadece çoğu Türk erkeği her kıza yürüdüğü için Red yiyince Türk kızları kendini güzel zannediyor diyorlar
Red yedim doğru. Yakışıklı erkek istediğini söyledi çoğu kız bana.. bende o yüzde böyle soru sordum
Yakışıklı erkek kime göre ALLAH Herkesi güzel yaratmış elbette ama zevkler farklı kimi esmer sever kimi sarışın herkesin zevki farklı
Bilmiyorum, yakışıklı arkadaşım 50 tane kızla birlikte oldu mesela ben 1 tane bulamadim
Kardeşim bunu normal yapmayın Zina oluyor zina marifet değil ben şahsen her kızla olmayan erkeği seçerdim
Bakirim zaten. Yakışıklı olan arkadaşım 100 tanekizla yattı mesela. Kızlar bunu bildiği halde onunla olmak istiyo anlamıyorum
Nedeni ne? Çünkü yakışıklı ve zayıf biri
Dünyanın artisti olsun öyle biri istemem aman aman
İnstadan resmimi görmek ister misin?
Neden niçin görmem gereksin
Bu resim benim değil cunku
Yakışıklı miyim diye sorucam
Merak etme yavsamam
Olabilir ben zaten sizin nasıl olduğunuza değil yazdığınız soruya odaklandım
Beni yorumlaya bilir misin fotoğrafımı?
İnstadan
İyide buna ne gerek var ki insanlar yüzünden mi
Evet nolur lütfen instan varsa yaz mesaj bölümünden, yorumla beni cikrin miyim diye
Adınız?
Seninki ne?
Fake hesap açtim profil resmine kendi resmimi koyayaim ozaman bekle
Tweetshare._33
Evet Yakışıklısınız Sadece dediğim gibi zevkler farklı olabilir
Sağol yaa saclarimi kesmik ozaman teşekkür ederim
Utangaç biriyim hiç bir kızla konuşamıyorum ben
Ben zaten konuşma diyorum 😂
Düzgün bi şekilde zamanı gelince düzgün insanla konuş
Hmm. Ya 27 yaşındayım okul bitti. Ama bir kızla nasıl konuşulur bilmiyorum utangacim
Seven erkek kaybediyor bu dünyada. Sapik erkek kaziyo hep. Ev arkadaşım her ay başka kız atardı eve. Değer gören oydu mesela
O zaman siz bilirsiniz karışmıyorum her koyun kendi bacağından asılır
Ama moralimi duzettin gerçekten saol yaa. Ozguvenim yerine geldi. Keşke daha önce okul zamanı kızlar varken karsima cikaydin bu durumu sordugumda
İyide ben sana ne diyorum kardeşim güzellik göreceli insanlar yerine ALLAH ne der diye düşünün boş verin yardımcı olduysam rica ederim
Evet haklısın, sen kaç yaşındasın?
21
Yaşına göre çok olgun konuşuyon ama.
Herkes öyle diyor 😂
Başım Açık Ama sadece başım açık ALLAH'A Dinime bağlıyım bu yüzden olgun konuşuyorumdur 😊
Hmm, mesela sana tipsiz gelen erkeğe bakar mısın?
Evlilik niyeti değilse kimseye yanaşmam bakmam
Evlilkk niyeti olsa bile gözüne hitap etmeyen erkeğe bakmazsin
Zaten herkesin zevki farklı ayrıca ahlakı oşmayanın dışını ne yapayım
Ahlaki varsa dışı iyi olanı seçersin doğanın kanunu bu çünkü. Yakışıklı arkadaşlarım sapik ve her hafta başka kızı eve attığı halde kızlar ona gidiyodu
Tamam onlar böyle devam etsin bende olduğum gibi kalayım memnunum
Hmm.. Senin gibi kız benim için evlemelik valla. bak.. tam evlenmek istedigim kizsin
Ama acaba siz öyle misiniz?
Öyleyim tabiki, zina yapmadım. Arkadaşlarım 50 kişi ile yattı mesela. Sapik değilim yani.
Dediğim gibi biriyim yemin ederim
Anladım yemin yemine gerek yok
Senin gibi kız bulmak samanlıkta iğne aramak gibi benim için.
Yani teşekkür ederim ama hepimiz Kuduz RABBİM Affetsin bizleri mesala benim başım açık süsü seviyorum zina amacı ile yapmıyorum elbette ama başım açık RABBİM Hepimizi Korusun Affetsin
Ama siz sürekli onlar yaptı ben yapmadım demeyin onlar gibi olmak güzel bişey değil
Doğru ama işte insanın canı istiyo yalan mı? Hormonlar yüzünden kadinlarda istiolyo erkeklerde. İç güdüsel bişey bu
Ya ben böyle bişey düşünmüyorum
Çoğunluk böyle ama. Herkes olmasada. Bu arada biz senle fıtri olarak uyumluyuz. Harbi evlensek on numara aile oluruz. Yabancı Rus kızları kaşar oluyo biliyon mu
Fıtri?
Karakter ve kafa yapısı olarak uyumluyuz analminda dedim
Yani bilmiyorum dikkat etmedim
Beni tipimi iyi dedin, karakterim zaten uyumlu.. Rus kızlarla konuştuk onlarda basit varlıklar. Namuslu kız çok az. Bence iyiyiz senle kafa yapisi olarak
Yani bilmiyorum kardeşim RABBİM Herkese Hayırlı olanı Nasip Eder 🤲🏻❤
Evet, tip sorun olmazsa geriis kolay bence. Asdfff tipi begenmezse bir kız ozaman olmiyot
Huyu en önemlisi
Doğru ama ikiside önemli bence kesinlikle
Ben insanların güzellik ile ilgili tartışmalarının sizi etkilediğini düşünüyorum
Evet. Beni sarstı lisede baya. Sonra evrm geçirdim yıllar içinde cirkinligikngitsenbile yine etkisindeyim
Çirkinlik değil bakım önemli olan
yani, senin resmini çok merak ediyorum..
Ben öyle biri değilim başım açık olsada dine bağlıyım bi erkeğe iç heves uyandıracak zinaya sebeb olacak şekilde fotoğraf atmam
Hakliskn, senin gibi kız çok az. bu yüzden tam evlenmelik kızsın diyorum.. Senin gibi kızdan 2 çocuğum olsa güvenirim arkama bakmadan
Ben ilerde evlenirsem kızım olursa açık olacaksa benim gibi olursa zorlamam belki ama Dinin bağlı olmasını isterim oğlum olursa onada Aynını yaparım birini yapamazsan diğerini yap olması gereken bu yani eksiğimiz var elden geldiğince benden daha iyi olsunlar isterim
Sizede RABBİM Hayırlı olanı Nasip eder sizde elden geldiğince yönelin gerisi zaten Kolay
Evlenirsin yaa. Senin gibi kız çok az. Havada kaparlar seni
Asıl o değil asıl nasıl biri ile evlenecek olmam hayalim var elbette ama insanlar korkutuyor sonra RABBİM'İN Çok düşünmeyi bırak strese girmeyi bırak bana güven dediğini biliyorum ve ALLAH'A Bırakıyorum
Benimsin Hint dizisi var yargılamayın hintliler için değil o dizi Müslüman Hint dizisi Alma karakteri dizi bile olsa çok etkiledi beni Alma karakterini gerçek hayatta olanı ya da ondan dahada dindar olanı olmaya çalışıyorum diziye sadece bakın Kız Şükür Namazı dahi kılıyor 😊
Knk tam benim kafadansin. Bence konusalim instadan