Güzellik & Bakım Çirkinim, güzel kız istiyorum ne yapmaliyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tipsizim zayifim ayrica Güncellemeler+1 yıl Azxccv Güncellemeler+1 yıl Xnxxnnxnx Çirkinim, güzel kız istiyorum ne yapmaliyim? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olur 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Güzel kız nasıl bulurum Cevap sahibi +1 yıl Bulursun umarım Soran +1 yıl Yani bana bakar mi? Soran +1 yıl Tipsizim ama
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Spora başla kilo alırsın. 0 40 Yorumla Soran +1 yıl 70 kg olsam yeter ama tipsizim güzel kız bulabilirmiyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saçmalama be ila seven biri çıkar. Bizim mahallenin delisi bile evlendi, kız mı yok. Yorumla Soran +1 yıl Hayır güzel kız bakar mi diyorum. Çünkü Türk kızları tipe önem veriyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakar, ne biliyim biraz beyfendi ol, nazik ol, tatlı dilli ol. Yorumla Soran +1 yıl Ama kaç kez reddedildim. Yakışıklı fit arkadaşım 50 tane kızla birlikte oldu. Ben 1 tane bulamadim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bulmuşsun işte Allah'tan belanımı istiyon. Hem çok kızla çıkmak önemli değil, sevebileceğin, sana değer veren biriyle olmalısın. Arkadaşın bu kadar kızla çıktıysa yavşağın önde gideni demekki, doyumsuz. Yorumla Soran +1 yıl AMa yakışıklı o keyfini yasiyo. Ben 1 tane bile bulamadım 27 yaşındayım düşün. Tipimi begenmedigini söyledi kızlar instagramda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanlış kızlara denk gelmişsin dir. Yorumla Soran +1 yıl 15 taneside yanlış oldu? Güldürme beni kkmenmesaj atsam fotoğrafımı görmek istiyo goruncede kısa kesiyo engelliyo ya da beğenmedim diyolar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fotoğrafınınızı merak ettim gerçekten, gösterebilir misiniz. Yorumla Soran +1 yıl boş ver ozguvenim zaten yok iyice gitmesin.. ayrıca hiç opusmedim kızlarla. Yakışıklı fit arkadaşlarım 50 tane kızla birlikte oldu offf offf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merak ettim ya, bi görelim seni abarttığğın kadar yoktur, bence. Yorumla Soran +1 yıl Instagram hesabimi verim mi? Ordan bak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ver bakim Yorumla Soran +1 yıl S versen olur mu ben sana mesaj atım.. merak etme yavsamam sonra engelleerskn ben Yorumla Soran +1 yıl Beni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @burcuuu_. cnr Yorumla Soran +1 yıl Sen versen instani istersen tabi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Attım Yorumla Soran +1 yıl Pofil resmi kız resmi yok ve fake gibi duruyo Yorumla Soran +1 yıl Erkek olmayasın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fotoğraf arad paylaşıyorum, arkadaşlarımı rakip ediyorum sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçek hesap Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fake değil Yorumla Soran +1 yıl Sein resmini gormemde sorun var mı? İnstada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Atmıyorum ki, güzel foto çekemiyorum arada atıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hem ben seni yorumlıcaktım ona göre cevap vercem Yorumla Soran +1 yıl Erkeksin gibime geliyo sadece ondan görmek istedim resmini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bilirsin atmak istemiyorsan. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkek değilim Yorumla Soran +1 yıl tamam atım sen gostermek istemiyorsun galiba resmini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E gelmedi istek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mavi gök yüzü var profilde Yorumla Soran +1 yıl Attim Yorumla Soran +1 yıl Burcu bende yabanci kızlarla olucam artik Yorumla Soran +1 yıl Bu arada senin resimlerinle profil acicam Yorumla Soran +1 yıl Instagram'da , Facebook'ta ve kızlar soruyor da acicam resimlerinle proFil Yorumla Soran +1 yıl Belki beni bukursun ozaman Yorumla Soran +1 yıl . Bana cocugumjz olursa sana benzesin niye dedin peki cevap ver lütfen? Yorumla Soran +1 yıl Bunun cevabını ver söz veriyorum mesaj atmayı birakicam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Olur
Güzel kız nasıl bulurum
Bulursun umarım
Yani bana bakar mi?
Tipsizim ama
Spora başla kilo alırsın.
70 kg olsam yeter ama tipsizim güzel kız bulabilirmiyim
Saçmalama be ila seven biri çıkar. Bizim mahallenin delisi bile evlendi, kız mı yok.
Hayır güzel kız bakar mi diyorum. Çünkü Türk kızları tipe önem veriyo
Bakar, ne biliyim biraz beyfendi ol, nazik ol, tatlı dilli ol.
Ama kaç kez reddedildim. Yakışıklı fit arkadaşım 50 tane kızla birlikte oldu. Ben 1 tane bulamadim
Bulmuşsun işte Allah'tan belanımı istiyon. Hem çok kızla çıkmak önemli değil, sevebileceğin, sana değer veren biriyle olmalısın. Arkadaşın bu kadar kızla çıktıysa yavşağın önde gideni demekki, doyumsuz.
AMa yakışıklı o keyfini yasiyo. Ben 1 tane bile bulamadım 27 yaşındayım düşün. Tipimi begenmedigini söyledi kızlar instagramda
Yanlış kızlara denk gelmişsin dir.
15 taneside yanlış oldu? Güldürme beni kkmenmesaj atsam fotoğrafımı görmek istiyo goruncede kısa kesiyo engelliyo ya da beğenmedim diyolar
Fotoğrafınınızı merak ettim gerçekten, gösterebilir misiniz.
boş ver ozguvenim zaten yok iyice gitmesin.. ayrıca hiç opusmedim kızlarla. Yakışıklı fit arkadaşlarım 50 tane kızla birlikte oldu offf offf
Merak ettim ya, bi görelim seni abarttığğın kadar yoktur, bence.
Instagram hesabimi verim mi? Ordan bak
Ver bakim
S versen olur mu ben sana mesaj atım.. merak etme yavsamam sonra engelleerskn ben
Beni
@burcuuu_. cnr
Sen versen instani istersen tabi
Attım
Pofil resmi kız resmi yok ve fake gibi duruyo
Erkek olmayasın?
Fotoğraf arad paylaşıyorum, arkadaşlarımı rakip ediyorum sadece
Gerçek hesap
Fake değil
Sein resmini gormemde sorun var mı? İnstada
Atmıyorum ki, güzel foto çekemiyorum arada atıyorum
Hem ben seni yorumlıcaktım ona göre cevap vercem
Erkeksin gibime geliyo sadece ondan görmek istedim resmini
Sen bilirsin atmak istemiyorsan.
Erkek değilim
tamam atım sen gostermek istemiyorsun galiba resmini
E gelmedi istek
Mavi gök yüzü var profilde
Attim
Burcu bende yabanci kızlarla olucam artik
Bu arada senin resimlerinle profil acicam
Instagram'da , Facebook'ta ve kızlar soruyor da acicam resimlerinle proFil
Belki beni bukursun ozaman
. Bana cocugumjz olursa sana benzesin niye dedin peki cevap ver lütfen?
Bunun cevabını ver söz veriyorum mesaj atmayı birakicam