Bu ürünleri kullanan var mı varsa bilgi berebilir mi? Bazı temizlik diyor ama benim onlardan yok güneş kremi sürdüğüm zaman abi onun makyaj temizleme sütü veya bu ikinci fotoğraftaki sütle çıkarıyorum sonra yüzümü birinci fotoğraftaki ürününü yıkıyorum bazen makyaj makyaj temizleme sütü veya bu ikinci fotoğraftaki sütle çıkarıyorum sonra yüzümü birinci fotoğraftaki ürününü yıkıyorum bazen makyaj temizleme sütü veya bu ikinci fotoğraftaki sütle çıkarıyorum sonra yüzümü birinci fotoğraftaki ürününü yıkıyorum bazen yüz için olan sabunlarım var? Bir de yüz için olan sabunlarla makyaj çıkaran var mı bir de bebek şampuanı ile makyaj çıkarıp yüz yıkama jeli yapıyorum?
Ben gozumu kapatip pamagu dokuom bastiriyorum bekletiyirum hemen siliyorum hiç bişi kalmıyor şu ana kadar bı zarar görmedim belki doğru değil. yaptigim bilemiyorum ben memnunim sende nasıl olur bil. iyorun jansinbeybiyi kullaniyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Böyle silindirik metal ya da plastik şişe gördüğüm zaman aklıma burada konuştuğum bir kadın geliyor
Ben bebek yağı ile cikariyorum makyajimi hiç uğraşmıyorum kalıcı suya dayanikli eyeliner rimelim bile cikiyor
Markası ne göz yakarım güneş kremi için isey yarar mi
Ben gozumu kapatip pamagu dokuom bastiriyorum bekletiyirum hemen siliyorum hiç bişi kalmıyor şu ana kadar bı zarar görmedim belki doğru değil. yaptigim bilemiyorum ben memnunim sende nasıl olur bil. iyorun jansinbeybiyi kullaniyorum
Tamam teşekkür ederim