Güzellik & Bakım Yanaklarımda içine çökme, çukur gibi neden oluyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar iki yanagimin ortası içine uçuk bazen böyle oluyorum uzun zaman sonra geciyor sebebi ne anlamadim? Yanaklarımda içine çökme, çukur gibi neden oluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Mavimils Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Çok su icmen lazım gerçekten cilt için çok çok önemli 0 0 Yorumla
elif6111 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Zayıflıktan bende de oluyordu ama şu an kilo aldım geçti 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,4b cevap paylaştı. Translara benziyorsun. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ablam rujunu çok taşırmışsın kalın olsun diye 0 1 Yorumla spitzbueb +1 yıl Selam Yorumla
spitzbueb Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Srnmisim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım? Yorumla spitzbueb +1 yıl Fotodaki senmisin Yorumla Soran +1 yıl Yok dedem Yorumla spitzbueb +1 yıl Ne yapiyorsun Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 375 cevap paylaştı. Yolculuk nereye 0 0 Yorumla
bycapkinserseri Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Suyun çekiyor artik 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım? Yorumla bycapkinserseri +1 yıl Puruşuyon işte Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Çok su icmen lazım gerçekten cilt için çok çok önemli
Zayıflıktan bende de oluyordu ama şu an kilo aldım geçti
yüzden zayıfsın çünkü
Translara benziyorsun.
Ağzın boş durmuyor ondan
Çok takılma bir şey yok canım
Ablam rujunu çok taşırmışsın kalın olsun diye
Selam
Yuz yapısı