Güzellik & Bakım Nerenize daha çok makyajın yakıştığını tahmin edeyim mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 66 Yapay Zekaya Sor Nerenize makyajın daha çok yakıştığını tahmin edeceğim. Göz, dudak, yanak vs.#EdamedaBeauty 💄💅✨ Güncellemeler+1 yıl Günceld Nerenize daha çok makyajın yakıştığını tahmin edeyim mi? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
beyazkan33 Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 75% +1 yıl Makyaj yapmıyorum ama madem tahmin de bulunacaksınız tahmininizi bekliyorum merakla)) 0 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yüz komple Yorumla beyazkan33 +1 yıl Yüzümün güzel olduğunu söylerler aslında makyaja gerek varmıdır bilemedim öyle bir şey yapmış olsaydım))Tahminin ve görüşün için teşekkür ederim 😊 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Rica ederim Yorumla beyazkan33 +1 yıl 🤗🤦 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yolla gelsin çiçeğim 🌺 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Gözler Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Kesinlikle gülüm haklısın teşekkür ederim 🙏❤️🥰 Yorumla Edameda06 +1 yıl Rica ederim 🥰🤗😘 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 966 cevap paylaştı. Evet ede bilirsin 🤗🤗 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Gözler Yamaal +1 yıl Evet genelde hep göz makyajımın güzel bir tarzı olduğunu söylüyorlar 🤗🤗🤗 Edameda06 +1 yıl 🤗🤗
HARLEY_QUİNN7 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl "Evet, tahmin etmeye çalışabilirsin." 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yüz, yanak Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Olur hadi et bakalım ❤️ 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Dudak 💋 Wineandorange +1 yıl Evet cidden😂😎 Edameda06 +1 yıl 😂❣️
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tahmin et neremi neremii 0 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Yanaklar Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Hiç belli de olmaz ki ya gözlerim daha çok bi keree 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Demek ki yanaklara ağırlık vermen gereken bir zamana girdin, Allah bana yanaklarını söyletti :d Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Hımmm yanaklarımı ihmal etmişim demekki Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kadınlara yapılan yorumlara bakalim 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olur edebilirsin abla 😂 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Dudak :d Yorumla FiqHtShoT +1 yıl İyiymiş 😂 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Haydaaa 😂 Et bakalım brosu 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Duduş 🤣 Yorumla
SugarBear Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Et merak ettim 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Gözler 👀 Yorumla
Airenne Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Tahmin edebilirsin 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Elmacık kemiği Yorumla Airenne +1 yıl Tesekkurler Yorumla Edameda06 +1 yıl Rica ederim Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl yakıştır bakalım neresi çıkacak :D 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Dudak 🤣 Yorumla lightOfMind +1 yıl vuuu dudaklarımı seviyorum zaten demek ruj ya da parlatıcı sürsem olay olucam :D :D Yorumla Edameda06 +1 yıl Olursun 😂 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 591 cevap paylaştı. Tahmin et bakalım güzellik. 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Dudaklar Yorumla Siyahkadife +1 yıl 👄💄 😍😘 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😆💋😘 Yorumla
Alieñ9 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Söyle bakalım😂 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Elmacık kemiği Yorumla Alieñ9 +1 yıl Doğru biliyorsun Skksks Yorumla Edameda06 +1 yıl :dd Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Nereme daha yakışıyor nilooş. 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yanak Yorumla Bischocolata +1 yıl Doğru cevap bravo🥳🥳 Yorumla Edameda06 +1 yıl Brava Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Olur aşkom 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Dudak 💋 Alfia +1 yıl Uuu 🙏
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Gelsin🙂 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Dudak Yorumla Ahh_kalbim +1 yıl 😍😍 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🥰 Yorumla
Betül67899 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Benide tahmin edermisin 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yanaklar Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 421 cevap paylaştı. Olur. 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Gözler Yorumla
pufferfish028 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl dene hadi 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Dudak. Yorumla pufferfish028 +1 yıl evettt Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Olur jdjdm 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Göz 👁 Yorumla MasalliaPolatova +1 yıl 🤗❤️ Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤗💖 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 470 cevap paylaştı. Söyle💅🏻 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Dudak 💋 Yorumla Blossom01 +1 yıl Severim😙 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😚 Yorumla
Sirenix_43 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl soyle tabi 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Gözler Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. olur et 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Göz 👁 Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Olurr et 😻 0 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kaşlar 😃 Yorumla _Petunya_ +1 yıl Kaşlar da mı makaj yapılıyor 😄 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kaş da boyanır Yorumla _Petunya_ +1 yıl Hee 😅 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 504 cevap paylaştı. Tabii, nereme :D 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yanak 😂
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Söyle aşkom 💅 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Duduşko 💋 Yorumla everkeğii +1 yıl 💋💋 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Söyle adaşım 😃 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Gözler 😃 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. olur canım 0 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kaşlar Yorumla aysekaptan +1 yıl olabilir Yorumla Edameda06 +1 yıl Olur olur Yorumla aysekaptan +1 yıl ene ♥ Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣❣️ Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Et bakayım 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Gözler Yorumla
pwlinsiu Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Dudağıma 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Dudağına Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evet :) 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Göz 👁 Yorumla helene1 +1 yıl Doğruuu✨ Yorumla Edameda06 +1 yıl 🌸 Yorumla
stfuokey Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Hadi bil 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Göz Yorumla stfuokey +1 yıl Yo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Makyaj yapmıyorum ama madem tahmin de bulunacaksınız tahmininizi bekliyorum merakla))
Yüz komple
Yüzümün güzel olduğunu söylerler aslında makyaja gerek varmıdır bilemedim öyle bir şey yapmış olsaydım))
Tahminin ve görüşün için teşekkür ederim 😊
🤣 Rica ederim
🤗🤦
Yolla gelsin çiçeğim 🌺
Gözler
Kesinlikle gülüm haklısın teşekkür ederim 🙏❤️🥰
Rica ederim 🥰🤗😘
Evet ede bilirsin 🤗🤗
Gözler
Evet genelde hep göz makyajımın güzel bir tarzı olduğunu söylüyorlar 🤗🤗🤗
🤗🤗
"Evet, tahmin etmeye çalışabilirsin."
Yüz, yanak
Olur hadi et bakalım ❤️
Dudak 💋
Evet cidden😂😎
😂❣️
Tahmin et neremi neremii
🤣 Yanaklar
Hiç belli de olmaz ki ya gözlerim daha çok bi keree 😂
Demek ki yanaklara ağırlık vermen gereken bir zamana girdin, Allah bana yanaklarını söyletti :d
Hımmm yanaklarımı ihmal etmişim demekki
😂
Kadınlara yapılan yorumlara bakalim
🤣
Olur edebilirsin abla 😂
Dudak :d
İyiymiş 😂
Haydaaa 😂
Et bakalım brosu
Duduş 🤣
Et merak ettim
Gözler 👀
Tahmin edebilirsin
Elmacık kemiği
Tesekkurler
Rica ederim
yakıştır bakalım neresi çıkacak :D
Dudak 🤣
vuuu dudaklarımı seviyorum zaten demek ruj ya da parlatıcı sürsem olay olucam :D :D
Olursun 😂
Tahmin et bakalım güzellik.
Dudaklar
👄💄 😍😘
😆💋😘
Söyle bakalım😂
Elmacık kemiği
Doğru biliyorsun Skksks
:dd
Nereme daha yakışıyor nilooş.
Yanak
Doğru cevap bravo🥳🥳