25 Yaşındayım saçlarımın aslında gür olduğunu düşünüyorum ama arka tepe kısmında ufak bir alanda seyrelme var 1 senedir böyle , sıkıntı olur mu sizce ve bu seyrelme kellik yaparmı?

25 Yaşındayım saçlarımın aslında gür olduğunu düşünüyorum ama arka tepe kısmında ufak bir alanda seyrelme var 1 senedir böyle , sıkıntı olur mu sizce ve bu seyrelme kellik yaparmı?
Eğer fotoğraftan önce o bölgeyi ıslatmadıysan Önlere göre çok orantısız seyrelmiş. İlerleyen yıllarda kavanoz kapağı diye tabir edilen açıklık olur sende. Ama şanssız da sayılmazsın önler bayağı sık. Birkaç yıl sonra o bölgeye ekim yaptirirsin.
Islatmıştım kurumuştu ama çekerken. Valla benim 17-22 yaş arası saçım çok dökülüyordu , genellikle tepeden dökülüyordu , ama son 3 senedir hiçç dökülmüyor ne duşta ne yastıkta , günlerce duşa girmeyim 10 20 anca dökülür. son 1 senedirde böyle bi alanda seyrelme var. Önlerim süper valla istediğim gibi şekil veriyorum ve benim saçlar muazzam hızlı uzuyor 1 ayda bonus kafa oluyorum.
Sence bu seyreklik devam edermi yoksa aynımı kalır
Acaba genetik değilde alopesi ya da vitamin eksikliği vs olabilirmi
Maalesef dökülmeler başlamış gibi duruyor. Bu durumu takıntı haline getirme kardeşim. Saçlı ya da saçsız kendine yakışan tarzı zaten bulacaksın. Artık çözümü de ülkemizde oldukça yaygın. Ve gayet başarılı işler çıkartıyorlar.
Cevap
3Cevap
Bu seyrelme erkekte 30 35 yaş sonra kellik yapıyor.
Belkide devam etmez böyle kalır olamazmııı
Ne yazikki
Moralimi bozdunn 😅 . Şöyle bi olay var benim saçım önceden çook dökülürdü ama son 2 senedir gram dökülmüyor günde toplasan 10 tane dökülmez , ne duşta ne yastıkta. Zaten 1.5 senedir seyrelme aynı boyutta ilerleme yok. Ben sanmıyorum ama bakalım nasıl olacak :))
bu arada bioxcin forte serum işe yararmı ki o bölgede
Seyrelme anlaşılmıyor zaten saç dökülmeye ilgisi yok. Aynaya baktığın an erkeklerde dökülme olmamasına rağmen seyrelme oluyor. Bu durum kadınlarin on tarafından baktığında anlaşılıyor. Açıklaması varda üşendim 😁 naparsan yap o seyrelme devam edecek ve en son dayanamayıp 3 e vurdurcan
Ya belki biraz seyrelir ama çok ilerleyeceğini sanmıyorum öne baksana kanka gürül gürül bu saç neden dökülsüm 😂
amann devam edersede dediğin gibi vurdururum kdkd
Zaten düzensizlik ten dolayı benim dediğimde değil kendi istediğinle yapcan😁
gıcık ya , Allahtan 3 numaralıda yakışıklıyım 😢
Haha aynen ondan boşverr de
İnanmıyor bidee
Ufakta olsa boş yerde saç varsa, ilaç kullan yenileyebilirsin tamamen öldüyse geçmiş olsun..
Gördüğün gibi ufak ufak saçlar var Bioxcin Forte serum aldım bakalım
kanka aslında genetik kelleşme 19 yaşında başlıyor benim çok arkadaşım 19 20 yaşında baya seyrek saçlıydı benim gene iyi gibi ya
Yani stres var tabi de çok değil gibi ya valla kanka benim babamda kel ama onun 24 yaşında tamamen hepsi gitmiş benim ona çekmemiş gibi ya
Gratiste satılan mor spreyden al saç çıkartıyor internetten alma sahte olabilir
Ucuz bir şey. Adı URBAN BİOTİN
Hayatının saçlarından daha önemli olduğunu anladığın gün bir sonraki levele geçeceksin.
Bunun ırsi olduğunu düşünüyorum
Irsi olabilir evet benim için önemli olan devam edip etmemesi sence edermi
Zannetmiyorum bu konuda tıbbi tedavi alman lazım yani saç ektirmen gerekiyor
Bende çünkü ergenken o bölge çok dökülüyordu ve son 3 senedir hiç dökülmüyor , gideceğim teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?