20 yasindayim tip fakültesinde okuyorum ben bile kartlaştım 🥺 80 yaşında gibi hissediyorum. Okula git yurda dön ders çalış arada sosyal medyaya bak hayatım bundan ibaret…
@Kirginimcokk0 yaş 30 olunca yolun yarısı derler ortalama 60 65 bilemedin 70 de ölünür 28 yaş çıtır bir kız yaşı değildir. 2 sene sonra sokakta herkesin teyze diye seslendiği bir yaşa ulaşacaksın.
@Buusee02 yoo ciddiyim yaş 30 yolun yarısı denilir. 30 dan sonra kadında biyolojik saat devreye girer menepoz başlamaya başlar felan filanlar. yani 30 yaşındaki birisine çıtır bu denilemez. 18 20 yaşında kızla yan yana ellerini koyduğunda bile eli yaşlı durur.
@Buusee02 peki. O zaman yaşlısın diye sana devletin bağlayacağı emekli maaşını yaşlanmadım diyerek bana ver ben senin adına çatır çatır yer genç napacak ki maaşı derim.
@Kirginimcokk0 boş tartışmaları kendinize saklasanız süper olur. Tamam hepiniz çıtır gencecik körpe kızsınız bebekten farkınız yok. Oldu mu egonuz şimdi okşandı mı?
Sevgilim 7 yaş büyük ben den 17 yaşındayım birlikte olduğumuz da ben o zaman dan beri çıtır olduğumu söylüyor ona göre hep öyle kalacağım sanırım 25 yaş da 30 yaş üstü erkeklere çıtır olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
Evet sayılır gadası
Çıtır sayılır evet
abartma sayılır 25 ne büyük bi yaş degil o kadar 30 da sayılır 40 bile sayılır aq kendine bakmanla ilgili
Ne Saçma üslup siz kendinize çıtır yakismasi yapıyorsanız vay ülke nin haline... Genç dinamik güzel kız demek daha doğru olur..
30 yaşındaki de sayılır bence. ben mesela çıtırım 😅😅 çıtır çıtır
Isıtmalk mı 😄
20 yasindayim tip fakültesinde okuyorum ben bile kartlaştım 🥺 80 yaşında gibi hissediyorum. Okula git yurda dön ders çalış arada sosyal medyaya bak hayatım bundan ibaret…
Sosyallik yok mu , tip ta zor ama sanirim
@meliketefrikxx ders aralarında olduğu kadar 😒
32 yaşında birisine fosil diyorlar, sanırım tez vakitte arabalarda yakıt olarak kullanılabilirim...
Kim diyor ya ne fosili
@Kirginimcokk0 birileri diyor :d
20'den sonra bayatlama başlıyor
27 yim 20 yaş sanıyolar bu vücut yapısına da bağlı ama 25 olan biri çıtırdır
Spor yapan kendine bakan bir kadın 30larından sonra bile "çıtır" olur ama bu tabiri sevmedim.
30 unda hatta 40 inda bile sayılır bence. Kendine bakmış fiziği ve enerjisi yüksek ise sayilmali
bana göre kişi kendine bakıyorsa taş çatlasın 30 -32 ye kadar çıtırdır ama genel bir bakış açısına göre 28
Çıtırlıktan anladığımız ne ki, bana göre yaşı geçkin ve sportif adamlar çıtır, ah ahh
Hadi sayılsın ya senimi kırıcaz 😄 cıtır seniii
Citirligin yaşla ilgisi yok bence. Ruh halinle ilgisi var.
kadın kendine bakıyorsa bir de minyonsa hertürlü yaşı kaç olursa olsun çıtır
28im 23’lerden daha çıtırım bence insanın nasıl hissettiğiyle alakalı🤣
Sen kendine baktıgın sürece hep çıtır kalacaksın
Sayılır tabi. 29a kadar gider bu sonrası olgun kategorisi.
Çıtırlığın sınırındadır. 26 oldu mu çıtırlığı geçmiş olur.
30 Luk çıtırlar dahi varken 25 gayet çıtır 20 altı zaten ergen kalıyor 😂
Sensin ergen 😕😅
@Rojdaa123 üzerine alınışından belli genelleme yaptım :D
Alındım biraz 🙁🤧sjssj
@Rojdaa123 Alınmamalısın genellemeler herkes için doğru değildir çünkü.
Doğru dedin :))
@Rojdaa123 İşte böyle gülün geçin alınmayın 👍🏻
Sadece çıtır değil… Nusret in de söylediği gibi ‘’ ÇITIR ÇITIR’’
Kime göre çıtır? 40 yaşındaki birine göre evet çıtırdır
18-20 : çıtır
20-25 : kıtır
25-30 : olgun
30-40 : mature
40-50 : granny
E diyelim ki çıtır ne olmuş? Ne çıtırlar şimdi 70 80 yaşında, hatta toprak altında. Bu kadar gençlik heveslisi olmayın. Bu arada sayılmıyor.
Sen kacsıb
@Bigboyyysss 34 yaşımla ilgili bir derdim yok
Evet ya niye bu kadar kastı bunlar
bir şey sorcm
sayılır burdaki dayılara burusuk teyzelere bakma 21 yaşındayım ne yani 3 yıl sonra kart mı olucam ksödpsmdhsomsgdmdg
Eğer minyonsa olabilir.
28 se
@Kirginimcokk0 yaş 30 olunca yolun yarısı derler ortalama 60 65 bilemedin 70 de ölünür 28 yaş çıtır bir kız yaşı değildir. 2 sene sonra sokakta herkesin teyze diye seslendiği bir yaşa ulaşacaksın.
@hakan-salihoglu abart sende
@Buusee02 yoo ciddiyim yaş 30 yolun yarısı denilir. 30 dan sonra kadında biyolojik saat devreye girer menepoz başlamaya başlar felan filanlar. yani 30 yaşındaki birisine çıtır bu denilemez. 18 20 yaşında kızla yan yana ellerini koyduğunda bile eli yaşlı durur.
Ben minyonum gören 24 23 diyor hatta daha az
@hakan-salihoglu kabul etmiyorum ben bunu ben öldüğüm gün yaşlı sayılacagım
@Buusee02 peki. O zaman yaşlısın diye sana devletin bağlayacağı emekli maaşını yaşlanmadım diyerek bana ver ben senin adına çatır çatır yer genç napacak ki maaşı derim.
Valla ben de kabul etmiyorum o zaman 30 yaş erkeklerin de hepsi yaşlı hatta siz de yaslisinuz
29 28 yaş erkekler de yaşlı
@Kirginimcokk0 boş tartışmaları kendinize saklasanız süper olur. Tamam hepiniz çıtır gencecik körpe kızsınız bebekten farkınız yok. Oldu mu egonuz şimdi okşandı mı?
Uzatmasak mı 👍
İnsan hissettigi yaştadır.
@hakan-salihoglu al senin olsun benim o iki kuruşa ihtiyacım yok
Tamm şimdi herkes dagılsın oturum kapandı
Boş tartışma değil sen 30 yaşındaki birine yaşlı diyorsan kendin de yaslisin bunu kabul etmeyip ego kasan sensin şu an
Biz korpeyiz demiyoruz ama yaşlı değiliz diyoruz sadece
@Kirginimcokk0 bacım ben ne zaman kendime gencim dedim yorumlarda öyle bir şey yok. 30 ve 30 üstü orta yaşlıdır 50 ve sonrası tam yaşlı.
İnsan hissettiği yastadır 😂
@Kirginimcokk0 o zaman ajda pekkanda 17 yaşında bir çocuk 🤣🤣🤣
@Kirginimcokk0 kesinlikle insanın ruhu genç olsun 👍
@Buusee02 Bu adamın söylediği her şey yanlış ve abartı.
1. Yolun yarısı 30 değil 35 tir
2. İnsanlar genel olarak 60 65 te değil günümüz şartlarında 75-80 de ölür ( 75 yaştan önceki ölümler artık erken sayılıyor)
3. Yaşlılık 50 sonrası değil 65 yaş sonrası başlar ki bunu dünya sağlık örgütü de bu şekilde kabul eder.
4. Panopoz 30 sonrası değil (bazı hastalık durumları hariç 45-50 aralığında gerçekleşir. Bazı kadınlarda bu yaş 55 kadar çıkabilir.
Demem o ki bu arkadaşin söylediklerinin arasında bir tane doğru bir şey yok hepsi gerçek dışı şeyler 👍
@Deepinlovess rahatladım 😎 teşekkürler açıklama için
20 yaşında kartlar da var 30 yaşındaki citirlarda görüntü ile alakalı 😂😂
pekte sayilmaz ama 30 luk birine gore sayilirsin diyelim
max 23 e kadar çıtır sonrası iş görür sadece ama çıtır gibi gelmez
Vücut iyiyse çıtır olabilir. Zaten çıtırlık vücudun iyi olmasına bağlı. Ölçüler? Boy kilo?
Abartmayalım 25 lik biri çok olgun görünmüyor ise zaten çıtırdır :)
Noldu ya soru güncellemede saydırmışsın canını mı sıktılar
eskiden 25 çıtır sayılıyordu şimdi millet sübyancı gibi sayılmaz diyor 14-17 yaş aralığı çıtır olmuyor arkadaşlar çocuk oluyor
kimin yorum yaptığına göre değişir bence sayılır
Birazda fizikle alakalı ama mesela 50 yaşındaki biri için çıtır 😂
Nasıl fizik peki
@Rojdaa123 ince belli mesela
Vay iyi sjsj e balık etli seviyoruz diyorsunuz genelde erkekler bu ne yaman çelişki
@Rojdaa123 genelleme üzerinden mi konuşalım 😂
bana göre 35 yaş bile çıtırrrrsssss
(hiç ilişki yaşamadım)
Yaş önemli değil ki boy kilo kac senin fizik in nasıl
Evet sayılır tabii ki de
Sevgilim 7 yaş büyük ben den 17 yaşındayım birlikte olduğumuz da ben o zaman dan beri çıtır olduğumu söylüyor ona göre hep öyle kalacağım sanırım 25 yaş da 30 yaş üstü erkeklere çıtır olur
Tam çıtır yaşı
Daha genciz tabi ne olcakti
Çıtırdır ama cips kadar değil.
Sayılır ama daha fazlası sayılmaz.
Sayılır tabi çıtır sayılırız 😄
Tabii ki baby kızlar her yaşta çıtırdırr
çıtır nasıl oluyo ki
Bilmem çıtırdatmadan anlasilmaz ki o 😂😂😂
Görmem lazım minyonsa değerlendiririz
Evet ama çıtırın son demleri😅
Yaşa takılma , çıtır sayılır tabii ki.
Ne çıtıri la yaşlanmış