Ergenlikte hızlı kilo aldığım için çıktı daha sonra guzellik merkezine gittim ancak çözüm olmadi. Ne düşünüyorsunuz

Ergenlikte hızlı kilo aldığım için çıktı daha sonra guzellik merkezine gittim ancak çözüm olmadi. Ne düşünüyorsunuz
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Benim için çatlaklar bir madalya gibi
Ya doğum yaptığı için ya da bir kelebek gibi kozadan çıkıp form değiştirmek için çok çaba harcamıştır o yüzden değerli ve gücünü gösterir utanma yersiz rahatsız olmak yersiz bence
Nolacak sende insanin dogasinda olan seyler bunlar, ozel bolgelerde koltuk alti gibi yerlerde kararma gibi ama nedense herkes cok asiri takiyor sanki bir kusurmus gibi. Benim de var bunlardan, ergenlikten boy attigim icin benim de bacak kisimda var tam bacaklarin basladigi yer kasik alti mi dersin iste orada ikiser ucer cizgi ayni bundan he bide sirtimda da var dogru..
hızlı kilo almak ve hızlı kilo vermekten kaynaklı bir sorun. çatlaklar tamamen bitmez ama azaltılabilir.
ben 137 kilodan 92 e düştügümde tek catlak olmadı kuralına uygun yaptım. dene mutlu ol e azından azaltmış olursun
Bence çok takılcak bir şey değil evlimisin ya da yaşını bilmiyorum ama çözüm aramama gerek yok hem seni gerçekten seven değer veren birisi böyle ugakmşeyleri nasıl sorun edebilir bence kiloda bir bayana yakışıyor
Kötü gözüküyor
Gözükmüyor
Ben sevdiğim kişide karşılaşsam sorun etmezdim
Evlimisin
Yıldırım çakması gibi görsel oluşmuş kötü görüntü yok bence gayet hoş
Dekolteli kıyafetlerle fazla dikkat çekici olurlar. Zaten iriler ama odak çatlak izleri. Gidermenin bir yolu mutlaka vardır. Leke kremleri vs
Geçmiyor
çatlaklar bahane göğüsler şahane plastik ya da estetik cerrahı bunu hallederde o da biraz tuzlu paran varsa işin ehline yaptır
Şimşek çakıyor gibi duruyorlar bence gayet iyiler ve göğüslerin çok büyük değil mi 🤔
Evt
Ben onlar çok basit bir şekilde çözülür biliyor musun
Yaşın gençse ilerleyen zamanda düzeleceğini düşünüyorum ama Meme memedir iyisi kötüsü olmaz😂
Çok hoş göründüğü söylenemez ama çirkin de değil.
Güzel görünüyorlar tadını çıkarmaya bak sen
göğüs güzel olduktan sonra çokta önemli değil bence.
aşırı fazla yaaa nolmuş böyleee ama iriliği göz dolduruyor 😎
laazerle duzelmezmi estetik cerrahiye git lazerle duzelir belki
Gittim faydası olmadi simdi beyaz yerlerin yerini kirmizi goruntu oluştu.
bu kadar büyük göğüste kimse çatlağa bakmaz xd
Birini seversem sorun etmem böyle şeyleri
Böyle soruları seviyorum free nude veriyor
Açıkçası oldukça kötü gözüküyor tercih etmem ben
uf yeriz onları be ne kötüsü :D
Meme güzel olunca çatlak önemsiz
Göğüsler büyük ya o çatlaklar öpülür
Göğsünde deprem olmuş
Aslında çirkin değil ama neden öyle olmuş ki
Çok fazla gibi duruyor başka acidan var mi?
Kanka memelerinde küçükmüş hadi büyük olsa ondah böyle çatlak derim de garip amaa
aşırı fazla maalesef kötu
Elektrik çarpmış gibi
Cokda sorun degil. bence catlaklarin
kilo vereli ne kadar oldu?
Seven erkek bunlara bakmaz
Bize ucları lazım üstleri değil 😂
Abla dur zaten millet istekli
Baksana millet çatlak matlak dinlemeden azdı
Göğüslerin büyüdüğü için mi böyle oldu
Evet
Göğüsler kilo aldığın için mi büyüdü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?