Güzellik & Bakım Boyundaki morluk hemen nasıl geçer? snaçkır0 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Evdekilerin görmemesi lazım kapatıcı kapatmıyor bi yöntem gördüm çırpıcı ile onuda denedim etrafı daha da kızardı saklayamıyorum akıl verin Boyundaki morluk hemen nasıl geçer? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
lehiah Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Düzleştiriciyi al açık bi şekildeyken sonra bağır ayyyyy boynumu yaktım diye sonra annene git anne boynumu çok kötü yaktım yanık kremi var mı diyosun annende tıpış tıpış sana veriyo 1 1 Yorumla snaçkır0 +1 yıl Ay Allah razı olsun valla hiç aklıma gelmedi bi ara olmuştu da fermuar sıkıştı dedim Buda biraz arkada olunca ❤️ Yorumla
Neyebakacaktimbenn Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Önce pudra sür sonra kapatıcı. Stick kapatıcı sür kapatır 1 0 Yorumla
x-Lucia-x Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl boynuna yazma ya da başörtüsü sar. sorduklarında da boğazım ağrıyor de. ben hasta olunca sarıyorum. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,5b cevap paylaştı. saçlarınla kapatmaya çalış ya da kazakla 0 0 Yorumla
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Boğazlı kazak giy 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ooo eve gidince ekstra pompake 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Düzleştiriciyi al açık bi şekildeyken sonra bağır ayyyyy boynumu yaktım diye sonra annene git anne boynumu çok kötü yaktım yanık kremi var mı diyosun annende tıpış tıpış sana veriyo
Ay Allah razı olsun valla hiç aklıma gelmedi bi ara olmuştu da fermuar sıkıştı dedim Buda biraz arkada olunca ❤️
Önce pudra sür sonra kapatıcı. Stick kapatıcı sür kapatır
boynuna yazma ya da başörtüsü sar. sorduklarında da boğazım ağrıyor de. ben hasta olunca sarıyorum.
saçlarınla kapatmaya çalış ya da kazakla
Boğazlı kazak giy
Ooo eve gidince ekstra pompake
Nasıl oldu bu?
Fondöten pudra
İyi çalışmış