kizlar agda sırasında yanlış çektiğim için vulva kısmında açilma oldu kanadı gazli bez koydum , ne yapmam gerek enfeksiyon olusurmu?
Kendiliğinden geçer mi, yaşayan var mi
Canim acimiyor ama korkuyorum
kizlar agda sırasında yanlış çektiğim için vulva kısmında açilma oldu kanadı gazli bez koydum , ne yapmam gerek enfeksiyon olusurmu?
Kendiliğinden geçer mi, yaşayan var mi
Canim acimiyor ama korkuyorum
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ağda yarasını geçirmek için istersen aloe vera kullanabilirsin. Aloe vera ağda yarasına ve yanıklarına çok iyi gelir tavsiye ederim. Ya da istersen hindistan cevizi yağı kullanabilirsin. Hindistan cevizi yağı ağda yanıklarını ve yarasını geçirmek için oldukça etkili. Ya da istersen badem yağı kullanabilirsin oda oldukça etkili ve iyi bir yağ.
Geçmiş olsun zaten hassas bir bölge nasıl böyle yaptın. Neyse 2 gün sonra bir kontrol et geçmemişse eğer fito krem sür hemen iyileştiriyor yaa thiocillin gibi bir şey var hem gö kremi hemde normal büyük 30 gramlık tüplerde sarılıyor. Kazadan sonra deri oluşmadı bu kremle ince bir deri oluştu
Güzelce sar bir iki güne toparlar merak etme ama dikkatli ol bundan sonra lütfen enfeksiyon falan kapmasın
Açılma nasıl oluyor ya
Pansuman yap
Sıkı iç çamaşır giyme
Açılma mı oldu nE ☠️
Bir kaç güne kendiliğinden geçer
Hic bilmiyorum ama bence enfeksiyon kapmaz
Vazelin sür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?