Gözümün içinde tüy çıkmaya başladı almak istiyorum ama alamıyorum nasıl alıcam ya da tedavisi vaarsa hangi doktora gidicim çok rahatsız ediyor birde sizin de böyle mi
Merhaba İlk olarak şunu söylemeliyim gözünde çıkan tüyler gözünü korumak içindir Bu nedenle gözünde çıkan tüyleri aldırman gözünde enfeksiyon oluşmasına hızlandırabilir Bu nedenle gözde oluşan veya oluşmaya başlamış tüyleri almadan önce ilk olarak bir doktora gitmeni öneririm yine de sana tavsiyem şudur gözünde çıkan hiçbir tüyü falan aldırma Kötü bir durum yok gördüğüm kadarıyla Bence sen abartıyorsun gayet de güzel sağlıklı duruyor kirpiklerin.
Yani kafana taktığına değmez diye düşünüyorum ben açıkçası.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aynı durum bende de var birkaç kez aldım cımbızla ama çok fazla acıyor ayrıca cımbız göze alerji yapar göz hassas bir bölge. Muhtemelen hormonal bir durum. Ben 15 yaşındayken falan hormon testi yaptırmıştım. Doktor testosteron seviyen hafif yüksek dedi doğum kontrol hapı verdi bana. Sonra kullandım 1 ay falan onu. Tekrar seneler sonra doktora gittim hormon testi yaptırdım yine ve normal çıktı hormon düzeyi. Ama hâlâ anlayabilmiş değilim bir rahatsızlık varsa nasıl o kadar çabuk geçti falan çünkü tüylenme hâlâ devam ediyor bende. Türkiye'deki doktorların anlamadığını ve ilgilenmediğini düşünüyorum. İmkanımız olsa keşke yurt dışında bulurlar bu tüylenmenin sebebini. Ama alma sakın alerji kapar. Almayı düşünmüyorum canım ben de artık