Benim
Paspal
Doğal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim
yanikötü düşünürüm. medeni değil algısı olur. az biraz makyaja her kızın ilgisi isteği olur normalde. dogal olanı bu. hani bazı seyler basictir ruh goz kalemi gibi. o bile yoksa erkek gibi gelir gider ki bence hos değil. 1 gr yapmalı yani cok yapmasın ok sorun yok :D
Bende gram makyaj yapmayı sevmem kendimi böyle beğenir daha güzel hissederim he diğer varlıklarında benim hakkımda ne düşünüp ne dedikleride umrumda değil ilk kendinize bakin sonra bana laf yapın ayy dur tamam sakinim jdjdjd
Cevap
36Cevap
düşüncem yok yapmayabilir.
Bir kişinin makyaj yapmaması sadece doğal güzelliklerini vurgulamak istemesinden kaynaklanabilir. Makyaj tercihleri, kişisel bir ifade biçimi olduğu için genel bir değerlendirmede bulunmak yerine, her bireyin kendi tercihlerine saygı göstermek önemlidir.
Makyaj yapmamak, kişinin doğal halini korumak istediğini veya makyajın kendisine uygun olmadığını düşündüğünü gösterebilir. Bu, paspal olmakla ilgili değil, sadece bireyin kendi tarzını yansıtma şeklidir. Kimi insanlar makyajı sever ve kullanırken, kimileri ise daha az veya hiç kullanmayı tercih edebilir. Bu tercihler kişisel ve özgün olabilir, bu nedenle bu konuda genellemelerden kaçınılmalıdır.
Makyaj yapmayı sevmeyen biriyim. Sadece düğün vs özel günlerde az bişey göz makyaji far yaparım dudağıma da abartılı olmayacak şekilde ruj, parlatıcı sürerim. Onun dışında fondöten allık vs hiç kullanmam cildimi. mahfetmem.
Doğallığı seviyordur. Makyaj yapmayan değil bakım yapmayan, kişisel temizliğine ve görünümüne dikkat etmeyen paspal olur. Makyaj yapmak bakım yapmanın tam karşılığı değil, parçasıdır.
Makyaj yapmamakla paspal olmanın hiçbir alakası yok benimde bazen canım yapmak istemiyor her gün süslü olcaz diye bir kural yok tamamen keygimize bağlı
Hayalimdeki arkadaş 🥹 Valla hasret kaldım böyle insanlara yahu. Doğalım diyip bir ton makyaj yapan o kadar çok insan var ki.. Makyaj yapmayan bir kız görsem yeterdi
Ben de hiç yapmıyorum en son fondoteni düğünümde sürdüm. 2 yıl olacak yapmadığım halde kendimi pis hissediyorum yapsam hiç temiz hissetmezdim yüzümde kalıp gibi yapış yapış makyaj 🤮
Kendi tercihi, ihtiyaç duymuyor olabilir, doğallıktan yana olabilir vs vs
Makyaj yapmamak ile paspal olmak arasındaki alakayı arıyorum….
Doğaldır, özgüven sahibidir, güçlü bir karakteri vardır
Yapmayın zaten cildinizi mahvediyorsunuz. Sonra evlilik boyunca nereye aşkım? Yüzüme aşkım.
Doğal güzellik her zaman daha iyidir, makyaj yapan kızların yüzü hep bozuluyor bir zaman sonra
Ben de o kızlardanım, hiç de paspal değiliz şekerim.
Doğal kızdır kendinj cildini seven kizdır ozguvenli kizdir
Ben böyle mutluyum kim ne düşünürse düşünsün😃
Paspallığa sebep olan makyaj yapmamak değil, giyim kuşama, saçlara dikkat etmemektir. Makyaj yapmayan ama hoş giyinen biri gayet doğal olabilir. Yine makyaj yapmasına rağmen paspal görünmekten kurtulamayan kişiler de var.
Kimyasala karşıyım ama türk kızları makyaj yapsın lütfen görüntü kirliliği yaşıyoruz çünkü makyajsız haliniz bitik
Aksine Türk kızları makyajsız daha güzel abartılan güzelik algınızı kendinize saklayın
Makyajı pek sevmem kadında belki özel günlerde çok hafif bir şey olabilir ama ben sevmiyorum makyajı
Bende yapmıyorum ve normal yani. Herkes yapmak zorunda değil yapanların da arada bir makyajsız gezmesi gerek.
Özel günler hariç makyaj yapmıyorum ama benim makyajım bi rimel bi ruj normal hayata buda fazla makyaj sayılmaz
Aferin kızım helal olsun sana derdim.
Doğal güzellik diye düşünürüm 😊
Kendi yüzü kendi kararı 😊
Olabilir tapmayan çok kişi var
Bence mükemmel bu doğallığı seviyorum.
Kendi tercihidir banane
Kendi tercihi diye düşünürüz
Organik ve hakiki bi kız derim ✨🌟⭐🫵
Kendi tercihi normal. Bir şey düşünmem.
Makyaj yapmaması daha iyi benim için.
Kanser olmak istemiyor.
Ben de yapmıyorum genellikle
Kocan şanslı olacak deriz ne diyelim
Büyük saygı duyuyorum. Hayranım böyle insanlara.
Makyaj olayı paspallık.
Hatun güzelse makyaja ihtiyacı yok zaten
doğal tabi, etrafta maymunlar çoğaldı
Doğal derim yani filli boya değil 😂
Doğal çekicş olduğunu düşünüyorum
bence asırı dogal duruyor ya sence?
Kafan güzelse makyaja gerek yok 😉💫
Doğal olduğu ve sevmiyordur
Guzelse doğal
Doğal
Kendi tercihi derim
Maşallah derim