Benim ondan hoşlandığımdan emin kendisi de hoşlanıyor güya. Ayda bir yazıyor saçma sebeplerle. En son yazdığında konuşmak istemediğimi yazdım. Görüşmek istedi bu sefer de saygısız davranışlarından ve de tutarsız hareketlerinden dolayı konuşmak istemediğimi söyledim. Ancak sonrasında işte aramızda bariyer varmış gibi davranıyorsun vs dedi ben de senden hoşlanıyorum dedi. Ben de ona sen ne istediğini bilmiyorsun benle konuşmak istiyorsan eğer senden netlik bekliyorum yoksa yazma dedim. Neyse buna cevap gelmedi ancak gene şans vermiş gibi oldum. Gene naber nasılsın derse ne yapmalıyım? Gene yazma desem dengesiz olur muyum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bak janım cidden senin sevdiğin saydığın kadar onda da olsaydı şimdiye mercimeği fırına vermiş olmanız lazımdı. O senin sevdiğin saydığın kadar ısınamadı. Belki bunu düşünüyor olabilir çirkin burada kal güzel arayayım bulamazsam gelirim hesabıda olabilir
Çok kez buluşmak istedi konuyu cinselliğe de çekti çoğunda erteledim ancak son zamanlardakinde de sanırım sevgili yaptı ondan ayrılınca yokladı sevmek ayrı mesele ancak beğenmediğini düşünmüyorum
Cinsellik olmadığı için kendince uzak durdu. Diğerinin tadına bakti belki oda vermedi ondanda ayrı durdu
ya da dediğin doğru bengenmemistir seni
İlk o bana yazdı buluşmak istedi. Sonra ben ona açıldım eskiden hoşlanıyordum senden diye. Sonra ileriki konuşmalarda ben de seni beğeniyorum ama soğuksun mesafelisin tarzı konuştu hep. Benle ilgili sıkıntısı buymuş mesafeli olmam. Sadece buluşmak isterse yazıyordu ve hiçte buluşamadık zaten (eskiden tanışıyoruz). Çok çapkın biri öyle beklemiyor zaten bir sürü kız ekliyordu instgdamdan üst üste illaki birilerini bulmuştur. Benle buluşamayınca yedeğe attı ara sıra yokluyordu işte.
Bak doğru yazmışsın şimdi
Salla canım seni istemeyeni sende isteme
Mesafeli derken anla işte Mesafeli durma sarmaş dolaş olalım demek istiyor
Yani bana düzgün yazmayan aramayan sormayan adama nasıl yakın olayım? Bu gidiyor geliyor aynı yakınlığı bekliyor öyle bir şey olamaz ki.
Unut işte ondan sana yar olmaz
Hep arayan soran teklif eden ısmarlayan dışarı çıkalimmi diyen yanj hersey her adım erkekten olmalı bayan kısmı az ağırdan satmali kendini taş yerinde ağırdır bilmem anlatabildimmi
Aynen öyle sinirim bozuldu gerçekten ben mi peşinden koşucam onun onu istiyor ama bu adam peşinden koşulmasını istiyor
İşte sevse o koşar sen değil
Haydi diyelim geldi umrunda bile olmaz adamın
Sanki yanında bir erkek arkadaşı varmış gibi davranır. Centilmenlik bekleme.
Dimi bence de… ilk buluşmayı yapacaktık bana unuttum dedi ya unuttum nedir
Unuttum demesi tam bir avanak olduğunu gösterir
Unutmuş Unutmuş da nedir dediğim gibi
Sen desen sinir yok iliskimizde inan hergun arar sorar yazar çizer saatleri dakikaları kovalar
Yok yazmıyorum ben de tek sıkıntım yazınca cevap vermem… insan unutsa bile unuttum demez. Böylesi cidden avanak
Sıkıntına gem vur. Ayaklarının altına al Sıkıntını gururun var
Ama bir tarafın onu düşündüğü için acaba dondumu istediğim gibi olacakmı o heyecan la bakıyorsun ama. nafile
Buluşsak da değişmez dimi durum bir türlü buluşamadık
Değişmez değişmeyeceği içinde sende kendini harap etme o avanak yüzünden hayatına yoluna cizgine hedeflerine zamanını ayır
Beni çok değersiz hissettirdi ya geçen gün nasılsın yazmış bir de altına biliyorum hıyar gibi davranıyorum yazmiş kendini çok iyi biliyor
Sende herseyin farkındasın aslında düşünsene sevse değer verse hıyar gibi davranıyorum biliyorum dermi
Demez tabi sonra ben ona konuşmak istemiyorım diyince de böyle yapma pazar görüşelim bana ilgin olduğunu biliyorum benim de sana ilgim var yazdı inan anlamıyorum artık
Senin bana ilgin olduğunu biliyorum demesi doğru benim de sana var demesi yalan
Niye peki bunu yapıyor hala
Guzelmisin boyun posun kilon kendini nasıl buluyorsun
O daha iyisine daha güzeline bakıyor olmazsa bi ihtimal doner dönsede beraber olsada amannnn olmasa daha iyi olurdu diyeceksin demesi benden
Yani gayet tatlı bir yüzüm var vücudum da iyi belim ince göğüslerim büyük kalçam orta zaten ilk o bana yazdı sanırım benden cinsellik alamayacağını düşündüğü için ya da duygusal olarak hissim olduğunu bildiği için bunu yapıyor ama biraz vicdanı olsa da ara sıra yazmazdı inan ki bilmiyorum ben bu adamdan hiç bir şey anlamıyorum. Bir kere de yazmadı yazmadı yazmış ki buluşalım mı sana ihtiyacım var lütfen kendini benden uzak tutma. Bu nedir yani? Cinsellik istiyor herhalde. Ya bilmiyorum garip bir adam
Kendince güzel olabilirsin
Derler bu gönüldür aka da konar b.. kada konar belki o elektrik alamamıştır senden gelirsede cinsellik şartını koyacak sana diyeyim sende döndüğü için mutlu olup nefsine yenik düşebilirsin salla unut benden demesi.
Olabilir belki de dediğin gibi. Bana zaten sürekli senden tek isteğim soğuk olmaman, mesafeli olmaman, duvar örmüş gibisin vs. Ulan yazmıyorsun ki? Ayda bir yazan adama neden cilve yapayım? Bunları yapsam bu sefer de sırf onun için yazacak. İnan bilmiyorum ama beklentim oldu inanki olsun istedim. Ama hep kız ekleyen aranan bir tipti. Belki de onun herkese karşı takındığı tavır bu bilmiyorum. Ama ben değersiz hissettim kendimi onu biliyorum
Soguk olma sıcak ol anla sen artık
Morelini de bozma daha nice yakışıklılar adam gibi adamlar var değer verecek sevecek sayacak kişiler var çıkar elbet birisi o beklediğin değeri verir sıkma canını boş ver
Yok yani kendi haksız ve beni manipüle ederek haklı çıkarmaya çalışıyor kendini. Yani sen böyle davrandın diye böyle gibi. Tamam özür diliyor ama bir açıklaması yok. Beni dinlediğin için teşekkür ederim. Benim sadece gururuma dokunan onun benim hislerimi bilmesi. Sana şunu demek istiyorum ona onla konuşmak istemediğimi söyledim sonrasında davranışlarından dolayı olduğunu da belirttim orada bitirmem gerekirken. Birden bire eğer netlik sağlarsan konuşuruz yoksa yazma gibi bitirdim ancak burada açık bir kapı var. Gene yazarsa, aynı şekilde yazma bana diyebilir miyim? Yoksa bu son dediğimden dolayı diyemem mi
Yazarsa Yazmana gerek yok diye yazabilirsin.
Kuralci ol lütfen gevşek davranma bak nasıl dil dokuyorsun şuanda açana o şuanda bir sosyal medya platformlarinda seninle ilgili ileri geri olup biten şeyleri dokuyormu yok umrunda bile değildir
Dediğim gibi seninde bir yanın kesin davranışları iyi olursa yok demeyeceksin yanıp tutusuyorsun gibime geliyor 😊
Neyse istersen yarına devam ederiz saat geç oldu yarın erken kalkmam lazım iyi geceler
Devam edebiliriz Günaydın
Size özelden yazabilir miyim müsaitseniz
Yazabilirsiniz
?
Kızların cogu neden kendisine deger vermeyen kisilerin pesinden kosuyor anlamıs degilim adı ustunde yedege almıs diyorsun gururun hic mi yok hadi olmasın baska erkek mi kalmadı
İnan ki insan kendi başına gelene kadar sorguluyor bunları. Senin gibi buna benzer bir sürü soru cevapladım. Hepsinde anlam veremedim insan sevse dahi nasıl izin verebilir buna diye. Ama insan kendi başına gelince anlıyor inanki içimde hep ben mi bir şeyleri yanlış yaptım da bu davranışları görüyorum hissi var. Acaba diyorum şurda şöyle davransaydım daha mı farklı olurdu, düzeltebilir miydim diye. Bana koyan bu.
Hiç uğraşma ayrıl