Güzellik & Bakım Kullandığınız parfüm var mı? AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bunu kullanıyorum Güncellemeler+1 yıl Yine sıkmayı unuttum parfümü yav Kullandığınız parfüm var mı? Cevapla Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çok-euphoria ve 2ın1 ama artık çok pahalılar. Almayacağım artık 🤓😞🫡 0 3 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Ne kadar Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl Ben aldığımda 600 dü şimdi 1.5 k olmuş gereksiz Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Güzel hadi bakalım Yorumla
SoLiDeR Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 407 cevap paylaştı. Her parfümü kendim yapabiliyorum, bu yüzden sabit bir parfümüm yok açıkçası 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,8b cevap paylaştı. İran'dan gelmişti Eros, çok hoş bir parfüm. Rochas cozy kullanıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bu sitede senin kadar kendini pazarlayan bir tip daha görmedim . Kendini yakışıklı zannediyorsun ama değilsin 0 2 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Ciddi misin Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Hehdd Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çorap linki gelir mii 1 3 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Çorappp değil Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl Patik Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Panduf Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Keşke görmeseydim😌🥲🥲 0 3 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Niye ki🥹 Yorumla Ahh_kalbim +1 yıl Anısı var😞 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Ne gibi Yorumla
РОЯТАВİДЕ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl O çorap mı terlik miYok bitti 0 7 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Panduffff Yorumla РОЯТАВİДЕ +1 yıl Tam evli erkek modu yani xmsnd Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Onun gibiyim zaten ev iş spor baika bir şey yaptıgım yok ki 😄 Yorumla РОЯТАВİДЕ +1 yıl Bi hatun yok işte djwjd vah vah Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Valla oda olsa güzel olcak ama ypk 😃 Yorumla РОЯТАВİДЕ +1 yıl 😄 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl 😞😞😄 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Herkeste olan o ağır koku Eros... 0 1 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Çok ağır değil ya Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Finansal kölem olur musun? 1 5 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Versadece Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Sen ne vercen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dolceyle gaybana Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Gaycam Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bunun fiyatı ne kanki 0 18 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl 4 5 bin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Okadar değildir be 4 yıl önce de öyle miydi fiyatı Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl 4 yılı bilmiyorum internetten bak fiyatına Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baktım Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl 4 bine almıştım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Trendyolda bin sen nasıl 4e aldın Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Sahte kardeş o Sephoraya bak orjinele Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Trendyolda sahte mi oluyor Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Cogu sahte orada Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Orjinele bak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ptt avm nasıl sence oradan ürün alınır mı Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Almam ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanki 4 çok pahalı ya ben olsam almam çünkü parfümü çok kullanıyorum ben hemen biter 🥲 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Knki aldık artık jdjf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Babamda bunun şişesi var onuda satim mi sana😂 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Dııdf yok sağol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güle güle kullan o zaman 😂 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Sağol knk dfj Yorumla
lady_di Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kocamın parfümü 0 1 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Güzel parfüm Yorumla
zsrndr Takip Et Guru Yaş: 76 , eic 97% +1 yıl Versace Eros ha 0 3 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Evet Yorumla zsrndr +1 yıl Güzel Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Evet kokusu güzel Yorumla
Mühendistt Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Dior Sauvage 0 2 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Çok sevmedim onu Yorumla Mühendistt +1 yıl Bence güzel, kadınlar da seviyor. Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. tom ford 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Çok-euphoria ve 2ın1 ama artık çok pahalılar. Almayacağım artık 🤓😞🫡
Ne kadar
Ben aldığımda 600 dü şimdi 1.5 k olmuş gereksiz
Güzel hadi bakalım
Her parfümü kendim yapabiliyorum, bu yüzden sabit bir parfümüm yok açıkçası
İran'dan gelmişti Eros, çok hoş bir parfüm. Rochas cozy kullanıyorum
Kendime özel bilinmeyen bir markanınkine takmış durumdayım
Bu sitede senin kadar kendini pazarlayan bir tip daha görmedim . Kendini yakışıklı zannediyorsun ama değilsin
Ciddi misin
Hehdd
Çorap linki gelir mii
Çorappp değil
Patik
Panduf
Keşke görmeseydim😌🥲🥲
Niye ki🥹
Anısı var😞
Ne gibi
O çorap mı terlik mi
Yok bitti
Panduffff
Tam evli erkek modu yani xmsnd
Onun gibiyim zaten ev iş spor baika bir şey yaptıgım yok ki 😄
Bi hatun yok işte djwjd vah vah
Valla oda olsa güzel olcak ama ypk 😃
😄
😞😞😄
Herkeste olan o ağır koku Eros...
Çok ağır değil ya
Finansal kölem olur musun?
Niye
Versadece
Sen ne vercen
Dolceyle gaybana
Gaycam
Bunun fiyatı ne kanki
4 5 bin
Okadar değildir be 4 yıl önce de öyle miydi fiyatı
4 yılı bilmiyorum internetten bak fiyatına
Baktım
4 bine almıştım
Trendyolda bin sen nasıl 4e aldın
Sahte kardeş o
Sephoraya bak orjinele
Trendyolda sahte mi oluyor
Cogu sahte orada
Orjinele bak
Ptt avm nasıl sence oradan ürün alınır mı
Almam ben
Kanki 4 çok pahalı ya ben olsam almam çünkü parfümü çok kullanıyorum ben hemen biter 🥲
Knki aldık artık jdjf
Babamda bunun şişesi var onuda satim mi sana😂
Dııdf yok sağol
Güle güle kullan o zaman 😂
Sağol knk dfj
Kocamın parfümü
Güzel parfüm
Versace Eros ha
Evet
Güzel
Evet kokusu güzel
Dior Sauvage