Güzellik & Bakım Solaryum zararlı mı? Asolury Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güneş sanki çok mu yararlı? 5 dakikasına gideyim diyorum ya. Solaryum zararlı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
callmegirlmore Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl güneş tabii ki de yararlı doğru zamanda güneşlendiğin sürece... 0 0 Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Cilt kanseri riskine değer mi 0 0 Yorumla
caglar_tk Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sahte ışık ama ne kadar yararlı olabilir ki 0 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 915 cevap paylaştı. solaryumda d vitamini yok 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 364 cevap paylaştı. Hayır ne münasebet 0 0 Yorumla
Linuxxxx Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Evet yaslandiriyo 0 1 Yorumla Asolury +1 yıl Nerden bilgi? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
güneş tabii ki de yararlı doğru zamanda güneşlendiğin sürece...
Cilt kanseri riskine değer mi
Yararlıysa ben de geleyim
Sahte ışık ama ne kadar yararlı olabilir ki
solaryumda d vitamini yok
Olabilir
Hayır ne münasebet
Güneş ile aynı şey olduğunu düşünmüyorum
tabiki gunes daha mantikli a q
Evet yaslandiriyo
Nerden bilgi?