Yara izi evde nasıl geçer?

arkadaşlar şimdi durumu bi izah edeyim önce, yirmi üç yaşına basacağım yakında ve birkaç sene önce yaklaşık yedi sene önce olması lazım 17 yaşında ergenliğimde bir hata yaptım ben. o zamanlar biraz ağır bir depresyon geçiriyordum çok şükür atlattım şu an fakat o kafayla yapılan yanlışlardan dönemedim. göğüsümün üst kısmının biraz üstünde çarpı şeklinde bir yara izi var. o zamanlar annemle falan iyi değildim kendime bir zarar vermiş bulundum. tabii bu yara izinden kimsenin haberi yok kardeşimin bile. şu an annemle falan da baya yakınız ondan doktora falan gitsem öğrenir bir yerden. haberi olursa çok üzülür, annem üzülürse bende çok üzülürüm o yüzden habersiz bir biçimde bu yara izini evde geçirmek istiyorum. annemle eskiden olduğu gibi yakın olmasak bir yere uğrasam ruhu duymazdı ama şimdi ilgileniyorda benimle. annem bu yara izini görse çok ağlar kesin tanıyorum ve bu yüzden strese giriyorum. dövmeydi sildirdim desem dövmeymiş gibi de duracak bir şey değil ki onu geçtim yalan söyleyebilen biri de değilim anlar kesin. yara izi böyle hafif kabarık falan duruyor ya tatile gittiğimizde bikini mayo giyiyorum görülmeyecek gibi de değil daha kapalı bir şey giysem bile. belli de oluyor. lazer işlemi falan düşündüm lazerle geçiyormuş sanırım altın iğne tedavisi de deniliyor galiba araştırmıştım. gerçi şu an ailemle yaşamıyorum ama çok sık görüşüyoruz ve dediğim gibi yakınlaştık artık her şeyimi paylaşıyorum falan bu konu hariç kaç senedir zar zor saklıyorum tarzımı falan değiştirdim paramı da onlar yolluyor harcadığım yeri sorar elbette çünkü dediğim lazer tedavisi biraz yüksek bi meblağ, dediğim gibi annemin öğrenmesinden çekinceliyim yoksa ben sivilce izi yara iziymiş vücudumda pek önemsemiyorum ama artık ilallah geldi geçsin istiyorum ve elim kolum bağlı. yara ilk oluştuğu zamanlar tedavisi daha kolay oluyormuş tabii ben o zamanlar hiçbir şey yapmadım. ne yapmalıyım çok strese girdim lütfen bana bir akıl fikir verin. yeniden üstünden geçsem de öyle mi tedavi etsem çok mu yanlış olur krem falan önerebilir misiniz bilmiyorum lütfen yardım edin her tavsiyeye açığım şimdiden önerileriniz içinde müteşekkirim

Yara izi evde nasıl geçer?