Yaptırsam kaç bin TL'ye ihtiyacım var?
Arkadaşım burnun uzun felanda değil kemerli sadece, yaptırsan çok küçük olacak yaptırma diyor ama benim özgüvenimi düşürüyor bu burun.

Yaptırsam kaç bin TL'ye ihtiyacım var?
Arkadaşım burnun uzun felanda değil kemerli sadece, yaptırsan çok küçük olacak yaptırma diyor ama benim özgüvenimi düşürüyor bu burun.
Yani eğer memnun değilsen yaptır tabi sonuçta kendi kararın. Eğer devlet hastanesinde falan düşünüyorsan ücret vermeyenler bile varmış çevremde olan insanlardan o şekilde duydum. Normal bakılmadan gidip o şekilde estetik olan çok insan var. İstersen özelde ol ama özel hastaneler çok pahalı oluyor ya. Örneğin 20 bin veya 30 bin falan.
Siz kadinlar bu konuda fazlasiyla takintilisiniz. Bakin kemerli burun kotudur diye bir sey yok. Cunku yuz, sadece burun olarak ele alinmaz. İnsanin yuzu bir butundur. Burun, gozler, elmacik kemikleri, cene... Hepsi bir butun. Mesela burnu kemerli olup da yuz hatlariyla uyumlu oldugu icin cok cekici ve seksi gorunen kadinlar var. Evet dogru, bazi kemerli burunlar bazen kotu gosterebiliyor insanin yuzunu. Ama sadece burnunuzu degil yuzunuzu referans alin bu konuda. Burnunuz yuzunuzle uyumlu mu, ona odaklanin.
Burnunun rahatsız edici bir kemeri yok bence, insanların karakteristik özelliklerinden rahatsız olmasını sağlayan güzellik algısının... Ayrıca yapılan estetiği beğenmeyen, ileride solunum sıkıntısı yaşayan ya da burun ucu düştüğü için tekrar operasyon geçirmek zorunda kalan bir sürü insan var. Sağlıklı tek parçamı dokundurtmazdım kimseye. İnan taktığın kadar hiçbir şey yok.
Cevap
10Cevap
benimde oyle bu yuzden bende cok özgüven sorunu yasardim ama fark ettim ki ayrı bir güzellik katıyor bana. Herkes gibi kusursuz bir burnun olsun istiyorsan yaptır ama herkes gibi olursun sende. Ama cidden cok rahatsizsan yaptır tabiki
Benim burnumda böyle, estetik yaptiracaktim o zamanlar borcum vardi ilerde maddi anlamda sıkıntı yaşarim diye yaptırmadım. Hic takma kafana bence
Ama takıyor insan ister istemez
Zaten benim iç burun kemik eğriliğinden dolayı doktor ameliyat olmamı söyledi. Bende ikisini birlikte aradan çıkarayım dedim.
Kemer yok denecek kadar var. Herkeste aynı burun olunca kemerli burunlar ister istemez kendini kötü hissediyor galiba. Burnun güzel.
Estetik ameliyat zor. Turkiyede daha da zor. Sezeryana girip ölen insan var. Keyfi olarak ameliyattan korkmuyor musunuz?
Yapılacak olandan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Evet aşırı kemerli yaptır yaptır ben arkandayım mdkdkdmdmd
Yüzünle orantılıysa bi problem yok. Tabii sen nasıl rahat hissediyorsan öyle yap
Yüzün bütünlüğüne bakmak lazım fakat öyle abartı bir durum yok
Bence evet yaptir, ve kemerli burunlar ameliyyatdan sonra çok çok güzel bir hal aliyorlar. Eğer çok rahatsizsan burnundan kesinlikle yaptir, insan kendimi nasil mutlu hissedecekse öyle davranmali, kendi hayatin canin ne istiyorsa onu yap🫶🏻
Off asiri asiri kemerli ya boyle kemerli mi olur! Asiri takiksiniz hee birakin nefes aliyorsaniz Allahin yarattigina saygili olun ya
Yaptırma herkes yaptırdı emin ol o kaydırak burunlardan çok doğal burunlar aranıyor artık herkesleşmeyin
45 bin TL geçen bir tanıdık yaptırdı. Burnunda gayet güzel orijinali bozma
Nerde yaptırdı abi?
Kocaeli de
Özelmi devletmi
Abi insan çok takıyor kafaya ya
Özel de oldu. Devlet estetik ameliyatı yapmıyor. Kafaya takılacak bir sey yokki. Ama kadınlar bu konuda bambaşka evreler de düşünüyorlar. Ne düşündüğünü bilemediğim için birsey de diyemem. Umarım mutlu olursun
Kartal burnu gibi mübarek en az iki yok en fazla üç operasyon işini görür 😄
Bu kemerden çıkmış gaga olmaya karar vermiş.
Bence güzel gerek yok yani
Emin ol doğal hali daha iyi.
Hiçbir fikrim yok doktorla konuşsan daha mantıklı
20 30 bin
Keşke o kadar az olsa
Ben sordum medikal 27 bin dedi 2024e girmedende şehir hastanesi 20 dedi
2024 de üzerine baya bir zam gelmiştir ama, benim zaten burnumun içinde dışarıdan belli olmayan kemik eğriliği var. Doktor seni ameliyat etmemiz gerekiyor dedi. Bende yapmışken ikiside aradan çıksın dedim.
Fazla göze batmiyo
Ama kötü duruyor
Güzel bence bozma
Neresi güzel be abi kemerli yani
Güzel denemez ama kemiği kırdıracak kadar da kötü değil
Yaptırdınız mi
Normal
Kemer nerde?
Asir degil
En az 30-35
yaptır
Abla senin bu güzellik şakamı bu arada