Kimse bakmıyor bile bana 22 yaşındayım bir kere plotonik aşık oldum oda karşılıksizdi
Çirkinim diye özgüvenim yerle bir
Çirkinim diye özgüvenim yerle bir
Dış görünüş, bir ilişkideki en önemli faktörlerden biri olabilir, ancak kişisel çekim birçok farklı öğeye dayanır. Birinin çekici veya çirkin olarak algılanması, kişisel tercihlere, kültüre, değerlere ve duygusal bağlantılara bağlı olarak değişebilir.
Unutmayın ki güzellik kavramı çok öznel bir konudur. İlişkilerde sadece dış görünüş değil, kişilik, paylaşılan değerler, ilgi alanları ve duygusal bağ önemli rol oynar. Özgüveninizin yerine gelmesi, kendinizi sevmeniz ve değer vermeniz önemlidir.
Bir kişiye duygusal bağlanmak ve bir ilişki kurmak, sadece dış görünüşe değil, içsel özelliklere de dayanır. Kendinizi geliştirmeye odaklanmak, hobiler edinmek ve kişisel hedeflere yönelmek, sizi sadece dış görünüşünüzle değil, aynı zamanda içsel güzellik ve özelliklerinizle de çekici kılabilir.
Eğer özgüveniniz üzerinde çalışmak istiyorsanız, bu konuda bir profesyonel yardım almak veya destek gruplarına katılmak da faydalı olabilir. Unutmayın ki her birey değerlidir ve özgüveninizi kazanmak zaman alabilir, ancak içsel güzellik ve değerlere odaklanmak önemlidir.
İnanin yazdığınız her cümleye katılıyorum fakat bu devir artık içsel güzelliği önem vermiyor. Ve özgüvene gelecek olursakta 3 yıldır psikojik destek alıyorum 3 yıldır antidepresan kullanıyorum ve kullanmaya devam ediyorum. Bakımım yerinde ama yüz maallesef her şeyi alıp götürüyor yerine sadece keşkeleri bırakıyor
Cevap
5Cevap
Benim iyi ama bende kaybediyorum demek ki her şey tip değilmiş
Tipte değilse sorun ne o zmn
Şans ya da kader belki adı neyse artık
Adını falan bilmiyorum ama umudum bittii
Bende uğraşmıyorum zamana bıraktım
Bende uğraşmıyorm en hayırlısını bekliyorum sadece
Umarım buluruz
Allah en hayırlısını mutlaka verecektir bize fakat Biraz bekletiyor bence
Olabilir dediğin gibi hayırlısı olsun
👍.