Güzel haftasonları. Bir kadının kendine bakıyor oluşu çevresi tarafından saygınlığını arttıran bir etmen olabilir mi sizce? Kadınlarda karşı cins için düşünebilirler aynısını.

Güzel haftasonları. Bir kadının kendine bakıyor oluşu çevresi tarafından saygınlığını arttıran bir etmen olabilir mi sizce? Kadınlarda karşı cins için düşünebilirler aynısını.

Bir kadının bakımlı olması ve kendine bakması kendine duyduğu öz saygı ile bağlantılı. Bu yüzden dışarıdan bir gözle bakıldığında bu kadın bakımlı kendine bakıyor ve kendini seviyor algısı oluşturur bu yüzden saygı duydurur.
Bence kadınlar abartıya kaçmadan kendine bakmalı doğal halleri daha güzel... Ve sorun cevabına gelince evet sadece saygınlık değil 1000000 çeşitli sapığıda peşine takar ama içlerinde yalnızca bir tanesi gerçekten efendi erkektir...
Kadınlar sadece kaslı zengin ve uzun boylu erkeklere güzel görünmek için bakım yaparlar. Ben de onlardan biri olmadığıma göre beni ilgilendiren bir şey yoktur.
Kendi içinde bakım yapan kadınlar var fazla genellemişsiniz
Uzun boylu bir badboy ayaklarını yerden kesinceye kadar kendilerini öyle avuturlar doğrudur...
Canını yakan biri olmuş belli ki zamanında, her kadın aynı değildir
Hipergami bütün kadınların ortak özelliğidir. Kendimi bildim bileli tüm kadınlardan uzak dururum. O nedenle çok şükür canım hiç yanmadı.
Gene bir genelleme :D tamam o zaman..
Güzel bir konuya değinmişsin. Bence arttırabilir. Ama konuşana kadar.. bazı kadınlar ağzını açana kadar çok güzeller.
Teşekkür ederim ve dediğine çokça katılıyorum
Cevap
15Cevap
Arttırır evet
Dış görünüşe göre saygı duyulmaz insanlara. Duruşu ve kalitesi önemlidir. Üzerinde eski kıyafet olan insanlara saygı duymuyor muyuz.. Bazı insanlar altın kaplama giyse kaç yazar ya.
Evet, bakımlı görünmek genellikle bir kadının saygınlığını artırabilir, ancak saygınlık sadece dış görünümle değil, aynı zamanda karakter ve davranışlarla da ilişkilidir.
Bir ortama girdiğin zaman bakımlı ve hoş görünmek elbette insana müthiş özgüven katar ve sizinle konuşurlarken bunu görürsünüz zaten fakat insan bunu önce kendi için yapmalı
Sadece kadının değil ki. Bakımlı, düzgün giyimli olmak her zaman 1-0 önde başlatır.
Sadece kadın için değil bakımlı tertipli temiz olmak herkes için saygıyı artırır
Kimse dışıma göre saygınlaşmasın zira çocuk yapıp en poçoz halimlede var olacağım daha bir sürü gariplikler 😂😂
Sosyal olarak evrim geçirmemiş bir toplulukta evet arttırır. Tabiki insan bakımlı olması güzel ama bazı koşullar bunu sağlayamıyor olabilir
Kendisine özen göstermesi elbette saygınlığı arttırır.
Kendine iyi bakan insan, saygı görür bence..
Sadece kadın için değil erkek içinde geçerli bakımsız insan kendine saygısı olmayan insandır
Ozguvenini arttırır
Bu da bir kadına her istediğini kazandırır
Ne olursa olsun saygınlığı kazanıyor aksini kimse söyleyemez...
Sadece kadın için değil bakımlı görünmek herkesin saygınlığını artırır
Bence kesinlikle etkisi var. Çünkü bakımlı olmak insanın duruşunu, özgüvenini dahi etkiliyor
Bakımlı bir tarz güzel bir giyim kuşam, özgüvenin yansımasıdır ve diğer insanların da bunu fark etmesini sağlayarak saygınlık oluşturur.
Türk kadınlarının asla yapamayacağı bir şey bakımlı olmak o yüzden saygınlık türk kadınlarına uzak bir kavram
Bütün türk kadınlarını tanıdın herhalde.
Arttirirda knk da acik giyinmek bakimli olmak demek degildir
Ne alaka açıklıkla?
Fotoya atif yaptim knk
Fotoyu öylesine kadın figürü diye koydum
Yok knk sorun yok bende oylesine detay verdim zaten
Sadecee kadınlara değil
Bende böyle bir konu hakkında bilgi verilmelidir
arttırır
Evet
Kesinlikle artırır..
Arttırır
Hayır.