İlk iş deneyimim ve haliyle çok para da almadım ama hiç masrafım yok neredeyse, ailemle yaşıyorum falan ve istediğim parfüm indirime girmiş
Alsam mııı 🙄 parayı harcamaya da kıyamadım 😄
İlk iş deneyimim ve haliyle çok para da almadım ama hiç masrafım yok neredeyse, ailemle yaşıyorum falan ve istediğim parfüm indirime girmiş
Alsam mııı 🙄 parayı harcamaya da kıyamadım 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kazanılan para kıymetlidir 😄 tüm maaşını yatırman gerekmiyorsa al bence
Harcarım ederim diyordum ama harcayamıyorum 🤣 ikinci maaşı da bir hafta sonra alacağım, bir parfüm alabilirim diye düşündüm.
İnsanın kokusu imzasıdır, yeni bir ortam yeni insanlar. Ben kendine yatırım yapılmasını haklı buluyorum. Beni zorlamasa alırdım.
Değil mi, Ben de öyle düşünüyorum. Yeni insanların içinde olmak hakkımda iyi konuşulması vs etkkiler
Kesinlikle öyle Eğer kıyafetin yoksa kıyafete parfüm içince öncelik olabilir ilk öncelik kıyafet olmalı
benim gerçekten kıyafetim yok neredeyse ama parfüm ve bakım ürünleri hep önceliğim oluyor nedense
Dış görünüş önemlidir bak. Ayakkabı çanta da önemlidir. Çakma parfüm de seni idare eder 😄 kıyafette al
Düşün ve kendini en mutlu edecek şeyi al. Parfümse parfüm. Acıma. Kendine değer ver.
Ama biraz da hisse senedi al kimsenin haberi olmasin.
önceden alırım diyordum da hesabımda görünce harcayasım gelmedi.. ama değerlendireceğim sanırım bu indirim fırsatını
Al al içinde hiçbişeyi uhte bırakma. Kendini sevindir. Hayat kısa
haklısın çok teşekkür ederim 🤍
ingilterede yasıyorum sterlin kazanıyorum ama pahalı parfum peşinde kosmadım daha türkiyeden getirdiğim gül ve karanfil yaglarını kullanıyorum :D
İngiltere ne alaka, ben de yurtdışında yaşıyorum ama konu zevkler ve tercihler
parfümler insanın enerjisini düşürüyor doğal kokulu yağlarsa arttırıyor..
Alma daha uygun guzel parfumler var sirf markaya para verme nice ihtiyacin vardir
Al gitsn