Çok süper soru için teşekkür ederim @Kizlarsoruyor
Beğeni için teşekkür ederim @Asuca
Genç görünmenin avantajları ve dezavantajları vardır, ve bu konuda çok çeşitli görüşler bulunmaktadır. Birçok insan için, genç görünmek olumlu bir nitelik olarak kabul edilir. Genç bir görünüm, enerji, canlılık ve sağlıklı bir yaşam tarzı ile ilişkilendirilir. Bu da, genç görünen kişilerin fiziksel ve zihinsel olarak güçlü, dinamik ve çekici olduğu algısını oluşturabilir. Yaşından küçük gözükmek, birçok kişi için olumlu bir özellik olarak kabul edilir. Genç görünmek, genellikle sağlık, canlılık ve enerji ile ilişkilendirilir ve bu da genç görünen kişilerin çoğu zaman güzellik standartlarına uygun olarak değerlendirilmesine neden olabilir. Ayrıca, iş dünyasında ve sosyal ilişkilerde yaşın daha genç görünmesi, bazı avantajlara sahip olabilir.
Bence de avantajlıdır hatta bende yaşımı göstermem.

26 Ocak, 2024 Cuma 22.50
Genç görünmek sosyal avantajlar sağlayabilir, ancak herkes için bu durum aynı değildir. Bazı insanlar yaşlarına rağmen genç görünmeyi tercih edebilirken, diğerleri yaşlarına uygun olarak algılanmayı tercih edebilir. Önemli olan kişinin kendini nasıl hissettiği ve nasıl görünmek istediğidir.
İnsan bedenen genç görünüp ruhen olgun olmalıdır.
Evet
Ciddi avantaj güzel bir durum bence 😅 reelde yaşımı bilmeyenlere yaşımı söyleyince şaşırmaları hoşuma gidiyor. Mutlu oluyorum. Yaşımdan şikayetçi miyim asla ama anlamlandıramıyorum o mutluluğuda
Ne kadar genc gorunurse gorunsun tazenin yerini tutamaz. Yasli insan kokar
Evet.
Olsun bizde yaşlaniriz
Cevap
42Cevap
Ben tasimak gore cok genc gorunuyorum.1- aileden gelen bir yapiyorlar var genlerden Yani...2- yiyecekleri scmayi bilmiyorum ( protein.. fiber... yesillikler.3- vucut gelistirme yapiyorum. 4- vitaminleri hakkinda bilgim var. Aksamlari magnesium. Vitamin D. ve cinko Sabahlari ac karnina. Demir C. Balik yagi ve B12 duzenli olarak aliyorum.. ve. Gencligi koruyorum bu sirlarimla.. Kobra Kuralidir Bu..
Bence de avantajlıdır. Ben yaşımı göstermiyorum. Herkes gerçekten sen 37 misin diye soruyor. 38 bile oldum nerdeyse. Kızımla abla kardeş gibiyiz. İş hayatında görevime ve yaşıma şaşıran çok.
Kesinlikle avantaj.. 33 yaşındayım, 23 gibi duruyorum :) yaşlanınca da umarım böyle görünüyorum. Dezavantajibise yasitlarimin ilgisini çekemiyorum.. 33 yasa sahip vücuda sahip olmadığım için.
Yani benim için fark etmez herturlu gencim 😅😅
Kim avantaj diyorsa yalan söylüyor bence ben yaşım 18 olduğu halde 15 yaşında gibi gösteriyorum kimse inanmıyor yardım edin
En fazla 25 gibi durur bir insan ondan küçük gözükemez zaten.
Genç görünmek ya da genç göründüğünü sanmak arasındaki ince çizgi 😅😅
asko genc gorun ben senin arkandayım ayrıca bence insanlar her acidan genc gozukulmesini ister 777
Teşekkürler
Pekte diil
İnsanın dışı genç kalsada içi yaşlanır eskir
Yaş ilerledikçe avantajlı. Küçükken bi işe yaramıyor :)
Elbette her zaman insan kendini mutlu hiss eder.
🤦🏻♀️Bir yandan evet bir yandan hayır..
kadın için büyük avantaj ama erkektede olabilir. Çıtır ayartması kolay olur
Yaşımı kabul ediyorum ve saçmalamayı reddediyorum.
Bence genç görünmek ben çoğu yerde işe yarar her alanda hayatın
Kesinlikle genç görünmek hatta genç olmak (yaşının ileri olmasına rağmen) avantaj
Avantajlidir bence. Ara sira lise kacinci sinifsin sen diyenler olabilir bu da normal yani 😅
Evet avantajdır ama sayısaldan üç çıkması gibi zeka ile birleşmedimi hiçbir işe yaramaz.
Bazen avantajlı ama gerçek yaşını öğrendiklerinde sorun olabiliyo 😅
Evet iyi bir ilk izlenim
Avantaj tabii ki ama 30 yaşinda olupta 15 yaşındaki birisi gibi tipin varsa kesinlikle dezavantajdir
Kimse yaşlanmak istemez ama yaşlılık iyisiyle kötüsüyle yaşanmışlıkdır her bir çizgi bize güldüğümüzü ağladığımızı anlatır…
Bence değil. Çoğu tanıştığım yeni insanlar yaşımı duyunca bir türlü ikna olamıyorlar.
Değişken birsey bu bende yaşımdan 5 6 yas küçük gösteriyorum
Gencim güzelim seni üzerim diyebilirsin mesela! 😅
Genç görünmek avantajdır ona buna paranı verek genclesmektenee hem gözükmek ıyodı
Avantajdır ben şu yaşımda çok yaşlı gibiyim
Çoğunda estetikle genç Ler zaten
Bazen avantaj olabiliyor tabii
@CarryTokatlayan oyle
Herzaman bır adım ondedır
Evet ve minyon kadınlar cidden çok şanslı
Her zaman bir adım öndedir böyle insanlar.
Evet avantajı var tabi
Evet avamtajlıdır
Bi kötü yanı yok bence.
Kesinlikle genç görünmek her zaman avantajlıdır
Orta ve ileri yaşlar için avantajdır evet.
Bence evet, beni de bazen liseli sanıyorlar
Yeri gelir evet yeri gelir hayır
Yeri gelir evet yeri gelir hayır
Çoğunlukla öyle
Begenilirsin çünkü her ortama girebilirsin
Evet
Evet avantajdir
Evet
Evett
Genç görünen yaşlanmaz
Evet
Tabii ki avantajdır