Sizi böyle bir ortamda bile rezil edebilir. Böyle bir günde bile neden dikkat etmez ki insan. 🤷

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg🫶
Sizi böyle bir ortamda bile rezil edebilir. Böyle bir günde bile neden dikkat etmez ki insan. 🤷

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg🫶
Adam tamirciyse napsın. Kara para aklayıp haram getireceğine eli yağlı olsun helal kazansın. Yani kuaföre gidip manikür yaptırsa yine de gezmez. Ancak zamanla geçiyor. Dişini fırçalamıyorsa, banyo yapmıyorsa, sigara kokuyorsa bence daha sıkıntı
tabi oz bakımına dikkat etmeyen adam sanayide calısıyorsa o parmaklar nasıl temizlensin ama kadınlar para gelsin derdinde bu nedir bu ne ahlaksızlıktır sizene milletin elinden bakımından aynı sey bir kadına yapılsa taciz dersiniz sapık dersiniz soz konusu erkek olunca herseyi soyleme hakkını herkes kendinde buluyor siz kendi halinize yanın bu nedir yaw
gayet sakinim insanların kusur bulmasına karsıyım sadece siz belki zengin olabilir milleti dolandırıyor olabilirsiniz ama bu insanların ozel hayatına mudahale edebileceginiz anlamına gelmşypr
Cevap
21Cevap
Ben bakımsız insandan soğurum elbette nişanlım bile olsa. insan kendisine saygısı olduğu için bakımlı olmalı. Kişisel bakım benim için nasıl önemliyse sevdiğim kadın da dikkat etmeli
Bu özbakımsızlık değil gibime geldi. Muhtemelen yağ olan bi yerde çalışıyor aklıma ilk araba tamiri geldi. Onlar maalesef istediği kadar da yıkasa o siyah görüntü kalacak. İnsanda en dikkat ettiğim yer diş, koku ve ellerdir. Kendi bakımsızlığı değil de iş sebebiyse o eller benim daha çok aşık olmama sebep olur.
burada yakinen de tanıdığım biri var. Parfüm kokusu uzaktan gelir kıyafeti falan temiz ama elleri böyle turnakları kesilmeyecek kadar kısaysa bile o siyahlık kalıyor eşi anlatıyordu. Yani bilemiyorum.
Şimdi şöyle zor bir işte çalışıyor olabilir Kişisel bakım yapsa da elinde lekeler kalıyor olabilir buna hiçbir şey diyemem ama o tırnakların arasında da pislik olmasa iyi yani sonuçta nişan tarihi çok önceden alınıyor Buna göre bir hazırlık yapar bilirdi.
tırnakları uzun değil ki bu kişinin et boyunu geçerse uzun kabul edilir, eli ile iş yapan insanların belli bir tırnak boyutu olmalı ki elleri zarar görmesin makine yağınında öyle kolay kolay çıkmadığını düşünürsek görüntüde irite edecek bir durum söz konusu değil. ki herşeyden öte partneri hiç sorun etmemişki bu pozu vermişler önemli olanda bu
Elektronik tasarım ve üretim yapan bir firma sahibi ve yöneticisi olarak yanımda çalışan işçilerin ve stajyer çocukların bile kişisel bakımın ne kadar önemli bir şey olduğunu anlamaları ve dikkat etmeleri gerektiğine dair eğitimler verdim.
Tırnak temizliğinden saç sakal ve cilt bakımına, temiz giyinmekten güzel kokmaya, diş fırçalamadan ağız bakımına kadar günlük hayattan da örneklerle neler anlattım neler.
Elbette temizliğine önem vermeli ama bu sorunun görseli bu olmamalıydı bence.
Yanlışsam düzeltin bu lekeler öyle kolay temizlenmiyor sanırım.
Kendimden bile soğurum ben.. Çünkü bir tercihtir.. İnsanın maddi durumu yeterli olmayabilir, yeni kıyafetler giyemeyebilir hatta yırtık da olabilir giyindikleri ama bir insan pasaklı olamaz.. Kimsenin ter kokmaya, ellerini yıkamamaya, tırnaklarını kesmemeye hakkı yok..!
Bu soruya her iki cinsiyet için de cevap verecek olursak, hele ki böyle önemli bir günde hem kendini hem nişanlını bu duruma sokmaya kimsenin hakkı yok derim. Uzaktan bakınca tamirci işçi eli gibi görünse de , yakın planda tırnak içinin kirle dolu olduğu apaçık belli. Ne denir ki bu yaşa kadar öğrenemeyen kişiye
Böyle bi durum olsa ben kendim uyarırdım nişan öncesi. Demekki nişanlısı da çok takmamış.
Fotoğrafa baktığımda bu kişi ya fabrikada çalışıyor, ya da sanayi de motor ustası olabilir. Adam evine helal pqra götürüyor besbelli ve bu adamı kimsenin eleştirmesine hakkı yok.
Öz bakımla pek alakalı bir durum değil bu makine, araba, yağ ile uğraşan insanların elleri böyle oluyor genelde. Kalbi temizse varsın eli biraz kirli olsun zararı olmaz.
Bakım eyvallah ama bu arkadaş sanırım tornacı falan.
Allah kolaylık versin ustaya hem işinde hem bu tarz kendini prens / prenses sanan sosyal medyada
Ya bu kolay çıkacak bişey değil diye biliyorum yani belki tırnaklarını kesse daha iyi olur onun dışında bence bizim eleştirmemize gerek yok nasıl mutlularsa öyle olsunlar
Arkadaşlar şuna bir açıklık getirelim. Bu şekilde tırnaklarında leke olan insanlar sanayide çalışıyor, masabaşı işte değil. Sanayide yağ, pas lekesi ne kadar yıkarsa yıkasın kolay kolay çıkmaz. Ayrıca adamın tırnakları zaten kısa, bu lekeler tırnak içinde işlediği için böyle görünüyor. Adam iş yaparken eldiven mi taksın. Nekadar saçma yorumlar yapılmış. Hayret verici.
net soğurum ya sevgilim tamirci ve eli üzeri falan sürekli yağ, kir ama işten çıkmadan önce üzerini degişiyor ellerini temizliyor bazen ben bile inanamıyorum bu kadar temiz olduğuna ay canım sevgilim ya asdfgmasdfgh
Onlar özbakım degip onlar alın teri ne kadar uğraşsan da çıkmıyor ipa bi kararma kalıyor
Emekçi olmak ayrı bakımlı olmak ayrı öyle bi günde dikkat edilmeli.
Soğurum evet. Kişisel bakım önemli benim için
Evlenen kadın çok da rahatsız değil gördüğüm kadarıyla. Sizin derdinize noldu ki
Konuş bee, vur masaya hahaha
Ben emekçi bir arkadaşımız olduğunu düşünüyorum, büyük ihtimalle tamir sektöründe çalışıyor, o yüzden.
Mesleği gereği çıkmıyo olabilir ya 🙄 önemli benim için bakım
Tırnağını kesebilirdi.
Pis bir insanla hayat yaşanmaz. Bu çorabı yere atmaktan çok ileri seviye bir pislik...
Yanimda calisan bi hatun var guzellik hastasi ama galiba 10 gune bi banyo yapiyor sacinda beyaz beyaz biseyler var midemi bulandırıyor parfum sikmadigi zaman 💩 gibj kokuyor 🤢
Damattan sonra Sana da linç geliyor
Aksiyon alınıyor yapmak lazım arada 🤓
Öyle birine selam dahi vermem ne nişanı?
Soğurum, ayrılırım bile😂
Net soğurum bir insan karşındaki insanı düşünmeli ya saygısızlık bana göre
Öz bakım önemli... bu tırnaklar...🤢
Elbette soğurum. Dikkat etmesi lazım.
Soğumak bilemiyorum. Ama dikkat etmek lazım, gençler
Belki ekmeğini tamirci olarak kazanıyor utanmamda soğumam da sadece gurur duyarım
Arkadaş inşaattan mi gelmiş
İnsan soğur ya
Vitamin onlar kaşık getirin sıyıralım
Soğurum ama öyle biri zaten en baştan belli olur
soğurum ama burdaki durum farklı
Soğurum
Yoooo
Evet öyle
Evet
hayatımda kalamaz
soğurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?