Gece mavisiiii. Duruşu o kadar iyi ki ben de iki gün önce boyadım. Son bir senedir hiç yapmamistim. Uzun zamandan sonra çok iyi geldi bu renk. Bu arada yorumlarda bı kiza sormuşsun ben de cvp veriyim belki yardimi dokunur. Sea color markasını kullanıyorum ben her zaman. Açıcı surmeden direkt boyanın üzerine bile uygulasan rengi tutuyor ve neredeyse hiç akmıyor. Yani ben boyadiktan iki ay sonra tekrar boyuyorum o da aktigindan değil dibi geldigi için. Yoksa akmıyor rengi kolay kolay
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ve şey diye duydum ten rengini daha beyaz gösteriyormus doğru mu bu? Siz böyle bir şey farkettiniz mi?
Bu arada hesabımda sacimin fotosunu attığım bı soru var. Ordan bakabilirsin rengin durusuna. Tabii akşam olduğu için siyah gorunuyo ama gündüz gayet de lacivert gibi oluyo
En son ne zaman boyadgmi unuttum ve sadece uçlarının rengi degsti tepeler hala aynı ( geneld tam tersi olur😄) palette deluxe kullaniyrm bn Saçtan saça da degsio olabilir akma durumu kardesimde boyadı bir ay önce onunki hemen aktı bnmki 2 sene falan oldu sadece uçları degsti
Bide kızıl seçeneği ekleseydin tam ergen kız kombosu olcaktı Saçın doğal kalsın bakım yaptır parlat şu saçları bide güzel bir kesim ve şekillendirme mükemmel olursun🤌🏻🤌🏻🤌🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Gece mavisi
Gece mavisiiii. Duruşu o kadar iyi ki ben de iki gün önce boyadım. Son bir senedir hiç yapmamistim. Uzun zamandan sonra çok iyi geldi bu renk. Bu arada yorumlarda bı kiza sormuşsun ben de cvp veriyim belki yardimi dokunur. Sea color markasını kullanıyorum ben her zaman. Açıcı surmeden direkt boyanın üzerine bile uygulasan rengi tutuyor ve neredeyse hiç akmıyor. Yani ben boyadiktan iki ay sonra tekrar boyuyorum o da aktigindan değil dibi geldigi için. Yoksa akmıyor rengi kolay kolay
Ve şey diye duydum ten rengini daha beyaz gösteriyormus doğru mu bu? Siz böyle bir şey farkettiniz mi?
Yani sarı da kullandım ben, evet sarıya göre daha beyaz gorunuyo ten rengi gece mavisinde
Bu arada hesabımda sacimin fotosunu attığım bı soru var. Ordan bakabilirsin rengin durusuna. Tabii akşam olduğu için siyah gorunuyo ama gündüz gayet de lacivert gibi oluyo
Aaa gerçekten beyaz duruyorsun evet şaşırtıcı bir şey sakın kızıla dönme bence gece mavisi daha güzelmiş
Tesekkur ederimm. Zaten bundan sonra böyle devam edicem
Gece mavisi tabiki.
Favori saç rengim olur kendisi 🖤
Hangi markayı kullanıyorsunuz ve çabuk akıyor mu?
En son ne zaman boyadgmi unuttum ve sadece uçlarının rengi degsti tepeler hala aynı ( geneld tam tersi olur😄) palette deluxe kullaniyrm bn
Saçtan saça da degsio olabilir akma durumu kardesimde boyadı bir ay önce onunki hemen aktı bnmki 2 sene falan oldu sadece uçları degsti
Ten rengine göre değişir. Beyaz tenliysen platin soluk gösterir. Ama esmersen de cırtlak durur..
Platin sarısı güzel geldi gece mavisi saçı bana yağlı gibi geldi
Bir gün saçımı böyle platin değil de bebek kumralı doğal sarı yapmak istiyorum sarı iyidir ya
Aaa gece mavisine zaafım var araba alınca onu da gece mavisine boyatıcam 😎
Bide kızıl seçeneği ekleseydin tam ergen kız kombosu olcaktı
Saçın doğal kalsın bakım yaptır parlat şu saçları bide güzel bir kesim ve şekillendirme mükemmel olursun🤌🏻🤌🏻🤌🏻
Gece mavisi kesinliklee
Kişisine göre değişir ikisi de hoş yani
İkisini de sevmiyorum
Kişiden kişiye göre değişen bir şey. Platin sarısı saci asiri yıpratıyor sahsen ben kullanmaya cesaret edemezdim.
Gece mavisi daha cool bence ama herkes kaldıramaz
Bence ikiside değil ben saçta saç rengin iki ton açık halini seviyorum bunlar çok yapay geliyo bana
bu da sorumu asko sarı yellozlardan fayda gelmez gece mavisinden devam
gece mavisini arkadaşım da boyatmış coksel
Sarıdan bıktık sanki artık
Bilmem hiç boyatmadim
Ben de. Ama görmekten bıktık yani
Ben bıktım gece mavisin den o yüzden sarı diyorum
Beyaz tenliyim saçım siyah sarı yapsam yanar mı
Siyah dan çok zor dönersin saçın yanar da ben açmaya cesaret edemiyorum hiç
İyi bir kuaför bulursan yakmadan halledebilir
ikisixde güzel
Beyaz tende hangisi güzel olur
sanrı saç kırmızı elbise ile harika durursun