Güncellemeler
+1 yıl
Yok uçlar felan akmıyor sadece dip gerisi sorun yok ve pürüzsüz yumuşak hala boya gibi değil açıcı kullanmadığım için
Güncellemeler
+1 yıl
O zaman sadece dip boyayım altı akmıyor o saman yıpranmaz mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sık sık saç boyama işlemleri saç sağlığına zarar verebilir. Özellikle peroksit içeren saç açıcılar kullanılmadığında bile kimyasal içerikli saç boyalarının düzenli uygulanması saçı zayıflatabilir ve kurutabilir. Saçın doğal yağ dengesini bozabilir ve saç tellerini yıpratabilir.
Her ay dip boya yapmak ve altına kalanı geçmek saçın üzerindeki kimyasal bir yük oluşturabilir. Bu durum zamanla saçın zayıflamasına ve kırılmasına neden olabilir. Ayrıca, saç derisini ve saç tellerini kurutabilir.
Saç sağlığını korumak için saç boyama işlemlerini sık aralıklarla yapmaktan kaçınmak, saç bakım ürünleri kullanmak ve düzenli olarak saç maskeleri uygulamak önemlidir. Eğer mümkünse, saç uzmanına danışarak daha az zararlı yöntemlerle istediğiniz rengi elde etmeye çalışabilirsiniz.
Merhaba evet beş aydır yapıyorum şu an bir zararı görmedim çok yumuşak ve pürüzsüz doğal diyor herkes bakımlı baya yağ kullanıyorum o sorun olmadı ama bu boya sizce o dediğiniz kimyasaldan mı wella koleston 8.0 bu kullanıyorum ve saçım aşırı çabuk uzuyor her ay kesmek zorunda kalıyorum o yüzden sanırım dibin erken geliyor bir ayda uzuyor
Her ay dipten uca boyarsan zarar verir uçlarına
Bir kutu kullanıyorum dip boyuyorum evet kalını as kalıyor alta geçiyorum on dk tek bekliyorum dips tek mi süreyim sizce kalanını alta geçemeyip
Bunu 5 aydır yaptım hala bişey olmadı ama
Kurur yıpratır ilerde anlarsın uçları akmıyorsa 3 ayda bir yenile uçlarını