Collagen
Magnezyum
Biotin x B6
Omega 3
Bunlardan başlamak oluuur muuu 😍 güzel ve sağlıklı cilt içinn 🧸

Collagen
Magnezyum
Biotin x B6
Omega 3
Bunlardan başlamak oluuur muuu 😍 güzel ve sağlıklı cilt içinn 🧸
Ben mutlivitamin ve mineral takfiyesi ile omaga3 kullanıyorum. Omega3 çok ama çok gerekli ve bence asla olmazsa olmazlardan biri. Ancak multivitaminler de çok gerekliler. Ve bu özellikle kadınlar için çok daha elzem olabiliyor. Çünkü vücudumuzdan belli dönemlerde çok fazlasını dışarıya atmak zorunda kalıyoruz. İşte bunu mutlaka geriye alabilmeliyiz. Bilmiyorum ben öyle öğrendim. Ondan dolayı tavsiye ediyorum. İşe yarıyorlar mı dersek, kesinlikle evet. Çok daya dinç, net ve kendini açık hissediyor olacaksın. Mineraller metobolizmamızın bir çok alanında aktif şekilde kullanılıyorlar. Daha sağlıklı olabilmek için kendimize gerçekten bakmalıyız. Ben yıllardır, 20 yıldır Herbalife ürünlerini kullanıyorum. Ayrıca bu ürünlerin dağıtıcısıyım. Ama reklam yapmayacağım. İsteyen istediğini alsınlar ve yeter ki gerçekten kullansınlar. Çünkü dışarıda yediklerimizde gerçekten hiç bir şey yok. Çöpten farksızlar. Daha haberlerde dün gördüm. Bir çok ihraç malımız içeriğinde çok fazla kimyasal tarım zehiri barındırdığı için avrupadan geri döndürülmüş. Yani kendimiz yetiştirmiyorsak artık her şey birer çöp ve zehir. O nedenle bu kötülükten kendimizi korumak için güvenilir üreticilere ihtiyaç var. Ve bu güvenilirliği bir çok firma sağlıyor. O nedenle ben bu tarz beslenme ürünlerini takip ediyor tüketiyor ve hep tavsiye ediyorum. Multi vitamin/mineral ile omega 3 çok tavsiyemdir. Tüm damarlarınıza, zihninize, metobilizmanıza iyi gelir. Cildinizi bir yıl gibi kısa bir sürede baştan sonra tazeler, güzelleştirir.
Bu mevsimde özellikle multivitaminler tercih edilebilir. İçerisinde fazla çeşit vitamin mineral ve aminoasitler var.
Bu aralar çok ihtiyaç duyuyorum mesela sürekli bir yorgunluk hali falan.
Kollajen kullanırsan bu yaşta, vücut günlük gereken kolajeni takviye aldığında daha az üretir ve bu daha erken yaşlanmaya sebebiyet verir.30+lu yaşlarda kolajen üretimi azaldığı için ileri yaşlarda tavsiye ediliyo. Diğer vitaminler de sorun yok
Yani ben de 20 küsür yaşındayım bu yaşlarda cilt zaten doğal ve yüksek miktarda kolajen üretiyor ekstra olarak takviye alırsan ya vücut az üretir ya dışarı atar atamazsa da bişekil sağlık sorunu olarak geri döner. Merak edip toz kollajen almıştım fakat kendimi alıştırmak istemedim bırakınca tekrar kullanman gerektiğini falan düşünerekten. Doğal antioksidankardan proteinden zengin beslenirsen hiç bir zararı olmaz. Zaten hiç bir takviye gıda besinlerin yerini tutmaz. Onun dışında omega3 tavsiye ederim çünkü vücüdumuz bu vitamini kendisi karşılayamıyo dışardan destek almak lazım eğer haftada en az 1 kez balık vs yenmiyosa. Diğerlerine çok gerek yok bu yaşta. Umarım anlatabilmişimdir zamanında benim de araştırdıklarımı aktarmak istedim sana.
Rica ederim ne demek
Cevap
8Cevap
eksik varsa ona göre doktor söylemesi gerekiyor.. eksik olmadan vitamin ya da takviye almak faydadan çok zarar verir ayrıca para kaybıdır
Kış aylarında d vitamini ve balık yağı en gerekli temel besinler diyebilirim.
Şaglıklı beşlenmeliyij bu takviyeleyi aymalıyıj ve bol su içmeliyij ama bunlayı yapmıyoyum🥺
Protein tozu
D vitamini
Balık yağı
Çinko
Magnezyum
Magnezyum temel bileşen. O şart hem kalp damar sağlığı için hem de kaslar için. Biotin omega3 kesin kullanılacaklar listesinde. C vitamini mutlaka. Özellikle yaşa bağlı, güneşe bağlı cilt hasarları vs için C şart.
Hiçbirisini kullanma
Çünkü ticari mamuller
İnsan sağlığı için doğru şeyler değil onlar
Herkes dediğin ilaç firmalarının pazarlama elemanı gibi çalışan doktor kılıklı soytarılar aklı başında Hiç Kimse bunları tavsiye etmiyor içinde ne olduğunu kimse bilmiyor tek bir kazanan var o da üretici firmalar başka kazananı yok
Tebrik ederim Gerçekten sildiysen Lütfen bu tür şeylerden uzak durun Ben bunların sağlıklı olduğuna inanmıyorum ticari yönünden daha fazlası değil asla Sadece iyi bir şikeniz dikkat edin mümkün olduğunca pakete girmiş şeylerden uzak durun ve gün boyunca fazlaca hareket etmeye çalışın imkanınız ölçüsünde evden dışarı çıkın Çünkü evde fazla kalmak insana psikolojik olarak köşeye sıkıştırıyor
Rica ettim hatun
Güzel bir liste d vitamini de eklenebilir
Hiç bişey doğru düzgün beslenmek yeterli
Omega 3
Mandalina
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?