Sırf bu yüzden, yani aşık sanıp popişi kaldırmasın diye objektif yakışıklı bulduğum karşı cinslere "yakışıklısın" diyemiyorum😂

Evet derim ama benden çok büyükse demem tabi. Ablası olarak söylemiştir. Mesela annem yaşındaki bir abla söylemişti. Ona şimdi bana yürüdü demem 😄
Güzel kelimeler duymak herkesin hoşuna gider ama bi insan kendine yapılan iltifatı anında kendine yürünüyor şeklinde yorumluyorsa zaten kendini geliştirememiştir
Cevap
29Cevap
Yok yahu. Çok belli oluyor zaten farklı niyetle yaklaşan. Kişinin genel tavrına ve o anki davranışına göre şak diye anlarım. Çok samimi olmadığım bir erkek iş arkadaşım söylese bile normal karşılarım, insanları tanıyorum çünkü.😶
Hayır, demem; çünkü derse giderken benden yaşça büyük kadının biri, "Ne kadar güzel bir yüzünüz" var demişti. İltifat olarak kabul etmek en doğrusu, yürümek başka
Diyenler oluyor ama böyle bir anlam yüklemiyorum. Aaa aşk kelimesini kullandı şifre var muhabbeti gibi bu ne adjsjs
Ulan karşı cins sana niye güzelsin diyor
Çok güzelsin askm
Lan xjskskso
@ikizterazi neresi güzel gece görsen unuyamazsın 🙄🤣
O senin güzelliğin aşkoom😘
Buralar karışır vaziyet al
@Kaba-Sakal canları öyle istemiş ondan bebeksiliğime laf etme yolarım
Vışş ahey ahey
Bebeksilik 🙄 nenem de aynen senin gibi kaç yaşındasın diyoruz 20 yıldır 55 yaşındayım diyor babam onu geçti 🤦🏻♂️ bebeksilikmiş çaki bebek seni
@Kaba-Sakal Nenoşun şu yazdıklarını görseydi mayoz yerine mitozla ürerdi nenoşun yıllanmış şarap gibiyse ne suçu var 🔪 çakiysem bugün az evinizde işim var helvanı hazırla
Helva mı 🙄🙄 bu bebeksiliğinle o bıçak yakışmış mı eline 🤦🏻♂️ indir onu deli misin 😏
Sapla bacım
@Kaba-Sakal bu aralar astroloji fena kafayı taktım hayatın kayarsa kimseden bilme benden bil 🔪🔪
@ikizterazi yangına körükle gitmek bu 🙄
O bıçağı kaldır🙄
Yakışıklı dese neyse gecen kadının bırı yerim seni dedı şok oldum yese ıkı lokma olurdum ona korktum katim 🙂🙂
akıl okuyuculuğu yapmaya uğraşmam... insanların kendini ifade etmesini beklerim. davranışı her olasılığa yordamam özetle. saçma.
Ben yanlış anlamam bazı insanlar sırf güzellikten dolayı ilgi duymazlar. Sadece içinden geçeni söylemiştir
Karşıdaki insanın söyleyiş biçimine göre değişir ama mümkünse sevdiğim kişi hariç kimse demesin bunu
Duruma göre değişir. Her güzelsin yakışıklısın diyen de flört amaçlı demiyo ama. O yüzden genelde çok düşünmemek gerek.
Türkiye'de bunu karşı cinsine söyleyen bir erkeğin sıfır artniyetle söyleme ihtimali inandığım gün cevaplarım bu soruyu ama bugün değil 😇
Karşı cins bana böyle dese. De s… lo derim … ayıp değil mi bana yürüyorsun derim , hırsımı alamayıp tokat bile atarım sen ne diyorsun
Hayır ama gerilirim böyle şeylerden pek hoşlanmıyorum
Guzelsin balim
Sağol minnoşum senin ponçikliğinin yanında hiçbişeyiz 🌿
Adımla seslenmesi kadar doğal. Bilinen evrensel gerçekliği dile getirmesi, bana yürümesi anlamına gelmez :d
Hayır iltifat ediyor diye düşünürüm. Her iltifat edeni yürüyor diye algılasaydım ohoo..
her iltifatı üstüme alınsaydım 100ü aşkın partenerim olurdu
Geyek yuk şülemeye şonya egolayı tavan oluyoy
Beğendiğini düşünürüm ama her iltifata duygusal bir anlam yüklemem..
demezdim, iltifat etmek karşındakine yürümek değildir böyle düşünmek ise bir ego hastalığıdır
Aklıma bile gelmez yürüyen her türlü amacını belli eder zaten
Sirf yanlış anlasilmamak için
Iyisin iyi diyorum 😀
Demem. Bu tür şeylerle çok karşılaşıyorum. Teşekkür ederim yoluma devam ederim
Demem güzelim çünkü o kadar para verdim estetiklere
Direkt bir şeyler hissediyor düşüncesine girmem. Öyle her güzel söze farklı anlamlar yüklemem pek.
Erkekler zanneder ben yalnızca iltifat olarak alırım
Ailem akrabalarim ve iki arkadaşim diyolar bana
Demem birinin bana açıkça söylemesi gerek yoksa anlamam ben
Benden küçük ve büyük çok kişi dedi, yürüyor demedim.
O kadar yoklukta değilim. Ki normal bir insan iltifat ile yürümeyi ayırt edebilir diye düşünüyorum
Sadece düşüncesini belirtti der geçerim, üzerine anlam yüklemem..
Demem. Bu çok cahilce
ben kürdüm ama tipim biraz toparlandı. beni yediğim bir besin tipsizleştiriyor dedim ve yeşil erikten uzak durdum
Bende oyle bir iltifat ediyorsam yuruyorumdur dolayısıyla oyle dusunurum sjjsjsjs
Karşı cinsler bana yakışıklı demiyor. Karşı cinsler benle konuşmuyor.
Aşkım o karşı cinsi gömer
Eyvallah sağol deyip geçiyorum
Hayır sadece iltifat ettiğini kabul ederim
Önemli olan laf veya söz değil. İcraat gerekiyor.
Derim. Durduk yere söylemesi tuhaf olur.
Yok sadece iltifat bu kadar anlam yüklemeyin
Estağfurullah derim. Hayır öyle algılamam..
Hayır eyvallah der geçerim
Hayır ve teşekkür ederim galbi temiz insan derim.
Demem mutlu olurum hatta
Hayir. Sadece teşekkür ederim.
Hayır güzelsin diyebilir bişey sanmam😂
Ooo hemen beyaz eşya bakmaya bile gidilir!!
Evli kadın dedi en son umarım yürümedi
Derim
Yoo desin dememm
Demem. Eyvallah reis der hayatima devam ederim.
İltifat bu sadece
Hayr
Hayır.
Hayır demem
Hayır
Kucuk bir iltifat herzaman iyidir
Hayır, demem.
demem
Hayır
Demem.
Yok inanmıorum ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?