Güzellik & Bakım Siyah sac boyasi onerir misiniz cok fazla kalici olmayan? LidyaMidya008 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok fazla kalıcı olmayan siyah saç boyası önerir misiniz mat olursa iyi olur Güncellemeler+1 yıl L'Oreal mat mi? Ve mavi altonlu mu? Siyah sac boyasi onerir misiniz cok fazla kalici olmayan? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl L'Oreal 0 10 Yorumla LidyaMidya008 +1 yıl Daha detaylı bilgisini verebilir misin istediğim kriterlere uyuyo değil mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet bende kullanıyorum ne kadar sık saçlarını yıkarsan o kadar hızlı akar 2-3 günde bir mesela sana kalmış yok yıkamam o kadar dersen de 1 ay Yorumla LidyaMidya008 +1 yıl Bı de garnoer çarpıcı renkler siyahi varmış duydun veya kullandın mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok hiç kullanmadim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aşkım altınlı al tek farkı altınlı olan saçı parlak gösteriyor çok hoş bir görüntüsü var Yorumla LidyaMidya008 +1 yıl Ben mat istiyorum ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani parlaklık etkisi istemiyorsan Matta olut Yorumla LidyaMidya008 +1 yıl Mat olması için hangisi alınmalı? Yorumla LidyaMidya008 +1 yıl Şimdi alicamda acil cevap lazim Yorumla LidyaMidya008 +1 yıl Koleston siyah boya aldım saçlarım doğal sarı açıcı sürmeden 30 dk bekleticem yeterli mi? Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Voela 0 0 Yorumla
BBmertBB Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Öneremem 0 4 Yorumla LidyaMidya008 +1 yıl Defol o zmn. Yorumla BBmertBB +1 yıl terbiyesiz Yorumla LidyaMidya008 +1 yıl Sensin terbiyesiz saçma sapan önermem yazıyorsun. defol. Yorumla BBmertBB +1 yıl önerir misin yazmışsın bilmediğim için öneremem yazdım terbiyesizzz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
L'Oreal
Daha detaylı bilgisini verebilir misin istediğim kriterlere uyuyo değil mi?
Evet bende kullanıyorum ne kadar sık saçlarını yıkarsan o kadar hızlı akar 2-3 günde bir mesela sana kalmış yok yıkamam o kadar dersen de 1 ay
Bı de garnoer çarpıcı renkler siyahi varmış duydun veya kullandın mi?
Yok hiç kullanmadim
Aşkım altınlı al tek farkı altınlı olan saçı parlak gösteriyor çok hoş bir görüntüsü var
Ben mat istiyorum ama
Yani parlaklık etkisi istemiyorsan Matta olut
Mat olması için hangisi alınmalı?
Şimdi alicamda acil cevap lazim
Koleston siyah boya aldım saçlarım doğal sarı açıcı sürmeden 30 dk bekleticem yeterli mi?
Voela
Öneremem
Defol o zmn.
terbiyesiz
Sensin terbiyesiz saçma sapan önermem yazıyorsun. defol.
önerir misin yazmışsın bilmediğim için öneremem yazdım terbiyesizzz