Benim de omuz geniş. Kemikler dışarıda 60 kiloyum. Millet 60 kiloda gayet güzel dururken ben iskelet gibiyim. Benim ideal kilom 75 ama hiç kilo alamıyorum ya. Aldığımı da hemen veriyorum.
Knk kahvaltı omlet yiyom bir ekmek bitiriyorum kahvaltıliklardan ufak tadiyorum öğlen pilav fasulye vb yine bir ekmeğe yakın yerim akşam da öğlen olan menü gibi oluyor ekmeği az tutuyorum akşamları gece acıkınca birşeyler yerim bazen sabah akşam birer servis gainer öyle işte çok özenmiyorum gündelik yemekler hep
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
80 85 sporda yapıp baklava kas yaparsan yaşadın
Spor yapıyorum 62 kiloyum baklava var zaten de hedefim baklavaların yok olması 😅
Ayy çubuk kraker yanında daha şişko kalır
Yo normal görünüyorum
77...
Güzel rakam
65-70 iyidir kanka
Ben de 180 im 60 kiloyum ama zayıfım biraz. Tabi benim kemik yapım iri biraz.
Benim kemikler ince omuz geniş 75 üstü olsa süper
Benim de omuz geniş. Kemikler dışarıda 60 kiloyum. Millet 60 kiloda gayet güzel dururken ben iskelet gibiyim. Benim ideal kilom 75 ama hiç kilo alamıyorum ya. Aldığımı da hemen veriyorum.
60 kiloda güzel duran yoktur boyu kısa değilse
Ben 3 yıldır aynı kilodayım aw. Bir ara 55 e kadar düştüm.
Yemiyosun
Kanka para yok ahshahah valla para olsa ben de her şeyi yerim de yok işte. Bazen gece acıkıyorum aç yatmak zorunda kalıyorum.
Bana yeme programını atar mısın?
Knk programla olacak iş değil sürekli öğün kaçırmadan yemek lazım bol bol ve ek olarak gainer alıyorum ben
Mesela bir günde neler yiyosun?
Knk kahvaltı omlet yiyom bir ekmek bitiriyorum kahvaltıliklardan ufak tadiyorum öğlen pilav fasulye vb yine bir ekmeğe yakın yerim akşam da öğlen olan menü gibi oluyor ekmeği az tutuyorum akşamları gece acıkınca birşeyler yerim bazen sabah akşam birer servis gainer öyle işte çok özenmiyorum gündelik yemekler hep
Kiloda gözle görülür değişim var mı? Ayda kaç kilo alıyosun mesela 4-5?
Yeni başladım son iki ayda 3-4 kg aldım
Kanka bana bi foto atar mısın ya merak ettim. Ben de yaklaşık 1 yıldır başlıycam da spora bir türlü başlayamadım ahdhajaja
Ne fotosu jdjks
58 -61 iyi bence
Zaten 62 yim zayıf hissediyorum
Az
Erkek dediğin yapılı olmalı biraz. Ben 180 60 kiloyum ama zayıfım biraz. 70 kilo olsam çok iyi durur ama kilo alamıyorum.
Spora başladım alıyorum kilo hedef kilo belirliyorum bu yüzden sordum
Spor yapiyosqn o ayrı konu daha fazla protein tuketmen gerek
Evet oküz gibi yiyorum
Yarasin
Hamburger İsmarlarsan belki yaramış olur jcjsj
70 75 iyidir
Bence 75 süper
Elli
Yok 35 aw
Olabilir harbi
Ahshahhha dalga mı geçiyon
Elli ne jckskaks
Harbi olabilir kürdandan kolların olsun
Sus kas yapıyoruz şu an moralimizi bozma
Ahahahhahadkfkrkfk
Kesin obezsin o yüzden böyle moral Bozuyosun
Fil 🐘 yavrusuyum ağır yaşamlara gideceğim
Djjdjd bol kardiyolar diliyorum
Ahhahahhahq
😃😃
73-74
Bencede önce 70 olmayı hedefliyorum sonra bu kiloda bir süre definasyon yaparım daha sonra 75-77 arası amaç yağlı olmamak
Kumralsa 70
Bir tık üstü de olabilir