Ne dersiniz fiziksel özellikleri önemli mi ya da hangi fiziksel özelliklere önem verirsiniz
Evet çok önemli
Hayır çok önemlş değil
Önemli değil
Ama boyu uzun olsun
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ne dersiniz fiziksel özellikleri önemli mi ya da hangi fiziksel özelliklere önem verirsiniz
Bence önemli değil önemli olan kalplerini birbirini sevmesidir, misal nişanlım 181 182 boyunda ben 150 , nişanlım 90 kilo vardır belki de üstü ama ben 43 44 kiloyum. Birbirimizi seviyoruz bikac ay sonra düğünümuz var
Teşekkür ederiz 😊
Hayır benim için önemli değil ama kadınların %95 i için önemli. çünkü boyuna posuna tipine bakarak seçerler aşık olacakları kişiyi kalpten sevdiklerine inanmıyorum çok azı kalpten seviyordur
Cevap
18Cevap
Evet önemli tabiki.
Ben nasıl dikkat ediyorsam o da etmeli
Evet, önemli. Çirkin olmayan biri çirkinle evlenince çirkin olmayan başka birinden ilgi görürse aldatabilir.
Arada 25-30 cam mesafe olursa kadın erkeğin yanında oyuncak peluş bebek gibi durur kız dediğin birazcık uzun olmalı en fazla arada 10-15 cm olmalıdır
Benim için önemli. Bazıları yargılıyor ama durum bu. Gidip 190 istemem ama benden uzun olsun isterim.
Uzun boylu birini çok itici bulurdum zamanla insanın beğenisi değişebiliyor, uzun boyluları çekici , güçlü ve korumacı buluyorum.
tabiki önemli 180 erkekle 155 kız ilişkisi olur mu yani
boyu önemli değil insan olsun yeterli. ama boyuma nazaran da nokta ile virgül olmamak lazım hoş durmuyor her türlü
Kilonu değiştirebilirsin ama boyunu değiştiremezsin. O yüzden boy daha önemli
asla kısa birine bakmam mümkün değil derdim şu an ki sevgilim 172 ve ben 160 im çok büyük konuştum ve başıma geldi iyi ki gelmişim çünkü çok seviyorum onu
Bir miktar önemlidir
Boy kilo benim için önemli değil. Benim için spor yapıyor mu fizik önemli.
Hayır pek önemli değil benim için
Önemli tabiki
Evet önemli..
evet dış görünüş büraz etkili
Evet çok önemli
Evet önemlidir.
Kısmen önemli.
Evet balık kriker
@TheSaintBalloon merhabalar
@TheSaintBalloon bir şey sorabilir miyim
Evet minyon veya Bi tık üstü balık etli
Maddiyat ve dış görünüş
Önemli değil ya.
Zor olurdu iki taraf içinde ama gerçek şu ki gerçekten sevebilen takılmıyor.
@demir5222 sen beni, biriyle ilişkim olup olmadığını bilmeden yorum yapma bence. Hadsizlik oluyor biraz.
Beni ne kadar tanıyorsun ki? Bu kadar iddialı konuşabiliyorsun?
Ben hiç kimse ile çıkmadım? Ben çanta değiştirir gibi kişi değiştirmem. Biri olur, ömürlük olur. O kadar.
😂😂😂 kırıcı olmak istemiyorum ama cahilsin işte, herkesi kendiniz gibi görünüyorsunuz.
Öyledir tâbi ki de
Çok önemli değil benim için
Hayır değil, sevmek önemli
Çok önemli değil
Değil.
Önemli tabi ki kızda da erkekte de
Bence hiç önemli degil
Kilosu önemli
Evet önemli
Fiziksel özelliklerini bakmadan sevmek
Evet çok önemli
pek önemi yok