Güzellik & Bakım Ön dişlerim ayrık mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Evdekiler ayrık değil diyor ama bilmiyorum ya anlayamadım Ön dişlerim ayrık mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Doludoludolu Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Hayır dişlerin gayet güzel görünüyor. Ama takıntı yapıyorsan ufak bir diş estetiği yaptırabilirsin. 0 0 Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 383 cevap paylaştı. bugs Bunny gibi tavşan dişli çıkmışsın ayrık değil ama uzun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tavşan dişte ön iki diş daha büyük olmuyor mu ya ben de tavşan dişli mi sayılıyorum Yorumla johnrocco44 +1 yıl seninkiler tavşancık dişi Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 649 cevap paylaştı. 2, foto öyle gibi ama dert ediyorsan estetik dolgu yaptır çok pahalı değil 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. bende arabaya park yeri bakıyodum iyi oldu oraya park ederim bi arabalık yer varmış😂😂 0 0 Yorumla
muratcannn45xxx Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Bütün dertlerin bitti bumu kaldı kardeş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne bileyim taktım kafaya ayrık diş sevmiyom Yorumla
sempatik444 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Yüzünü bilmem ama dişlerin çok hoş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yüzüm nasıldır sence tahmin et Yorumla sempatik444 +1 yıl Bilmem görmeden ne diyeyim Yorumla
fireman034 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Değiller 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ortası ayrık gibi geliyor bana Yorumla fireman034 +1 yıl Yok yok değil Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. buna ayrıl denmez 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle gibi geldi de taktım kafaya ayrık diş sevmiyom Yorumla Barmecide +1 yıl ucunda biraz aralık var ama buna ayrık denmez ayrık olması için ikisi arasında aralık olmalı sende yok rahat ol ;) Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 686 cevap paylaştı. Değil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ayrık gibi geldi bana sanki sonradan ayrılmış gibi korktum Yorumla İnflames2626 +1 yıl Olsaydı bile dudaklarının güzelliği dişlerini arka plana atar Yorumla
FlortozErkek Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl dudaklar kalın 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya bana ince geliyor hatta bazen ince diye üzülüyorum Yorumla FlortozErkek +1 yıl yasın kac Yorumla Soran +1 yıl 19 olcam birkaç aya Yorumla FlortozErkek +1 yıl Ne burcusun Yorumla Soran +1 yıl Kova Yorumla FlortozErkek +1 yıl tahmın etmıstım tehlıkesın Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl değil 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ortası ayrık gibi geliyor bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aralık var ayrıklık değil, istiyorsan tel takarak kapatırsın Yorumla Soran +1 yıl Kötü duruyor mu peki bana sonradan ayrılmış gibi geldi sanki daha önce böyle ayrık değildi dişlerim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bence değil dudaklar sosis gibi ama yakından diye muhtemelen:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dur sosis yapayım kahvaltıda kendime:)))) Yorumla Soran +1 yıl Öyle büyük dudaklarım yok yüzümle orantılı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Değil ama dudaklar fena 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Allah allah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçekten çok iyi Yorumla
Ruhkix Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 784 cevap paylaştı. Degil gibi duruyor 0 0 Yorumla
Mad-Rascal Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Hayır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ortası ayrık gibi geliyor bana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Hayır dişlerin gayet güzel görünüyor. Ama takıntı yapıyorsan ufak bir diş estetiği yaptırabilirsin.
bugs Bunny gibi tavşan dişli çıkmışsın ayrık değil ama uzun
Tavşan dişte ön iki diş daha büyük olmuyor mu ya ben de tavşan dişli mi sayılıyorum
seninkiler tavşancık dişi
2, foto öyle gibi ama dert ediyorsan estetik dolgu yaptır çok pahalı değil
bende arabaya park yeri bakıyodum iyi oldu oraya park ederim bi arabalık yer varmış😂😂
Bütün dertlerin bitti bumu kaldı kardeş
Ne bileyim taktım kafaya ayrık diş sevmiyom
benim ayrildi kirildi teki
Değil sen milletim lafına bakma
Yüzünü bilmem ama dişlerin çok hoş
Yüzüm nasıldır sence tahmin et
Bilmem görmeden ne diyeyim
Değiller
Ortası ayrık gibi geliyor bana
Yok yok değil
buna ayrıl denmez
Öyle gibi geldi de taktım kafaya ayrık diş sevmiyom
ucunda biraz aralık var ama buna ayrık denmez ayrık olması için ikisi arasında aralık olmalı sende yok rahat ol ;)
Değil
Ayrık gibi geldi bana sanki sonradan ayrılmış gibi korktum
Olsaydı bile dudaklarının güzelliği dişlerini arka plana atar
dudaklar kalın
Yok ya bana ince geliyor hatta bazen ince diye üzülüyorum
yasın kac
19 olcam birkaç aya
Ne burcusun
Kova
tahmın etmıstım tehlıkesın
biraz.
İyi bence
Ayrık değil
İyi benimki farklı ülkeler gibi
Güzel dudaklar 🙈
değil güzel
Değil
Nooooo
değil
aralık var ayrıklık değil, istiyorsan tel takarak kapatırsın
Kötü duruyor mu peki bana sonradan ayrılmış gibi geldi sanki daha önce böyle ayrık değildi dişlerim
bence değil dudaklar sosis gibi ama yakından diye muhtemelen:)
dur sosis yapayım kahvaltıda kendime:))))
Öyle büyük dudaklarım yok yüzümle orantılı
Değil ama dudaklar fena
Allah allah
Gerçekten çok iyi
Degil gibi duruyor
Hayır
Hayır