Yıkıyorsunuz
Kullanmaya başladığım ilk zamanlar "Sabah akşam yıka." demişti Gratisteki kadın ama resmen yüzüm kurumaya başladı.
Yıkıyorsunuz
Kullanmaya başladığım ilk zamanlar "Sabah akşam yıka." demişti Gratisteki kadın ama resmen yüzüm kurumaya başladı.
Yüz temizleme jelini ben genelde makyaj temizlemek için kullanıyorum. Yüzüme yoksa normal bir şekilde alıpta kullanamam ya. Çünkü hassas bir cilde sahibim cildim zarar görebilir. Kuru bir cilde sahip olduğum için hemen zarar görüyor ve kuruyor maalesef. O yüzden bu tarz ürünler cildinde kuruluk yaptığı için asla kullanamıyorum ben ya.
Belki markadan olmalı ama benim de cildimde kuruluk yaptı
Sürekli kullandığın cilt derisini inceltiyor, gözenekleri boşalttığı için daha çok çukurlara neden , olur , kılcal damarları daha da inceltiyor, sürekli kullanmak zararlı yüz yıkama jelini ve, bol nemlendirici kullanmak lazım.
Aaaa... Öyle miymiş? 🤔Ben, bunları bilmiyor idim. Ben, üniversite zamanı krem kullanıyor idim ama yüzüm iyice sivilce olmuştu. Kullandığım jel sivilce karşıtı. Bana en iyi sivilce kremi geliyor. Onu da yüzüm bir ara çok sivilceli idi üniversitede. Düzenli sürüyordum. Alışkanlık olmuştu ama şimdi fındık yemedikçe çıkmıyor. Çikolatayı da azalttım. Yani kullanmaya kullanmaya sivilce kremini alışkanlığım da bozuldu. 😂😂Cildiyeye de kolay sıra bulunmuyor.
Peki teşekkürler
Cevap
0Cevap
Yüj jelimi her şabah kullanmıyoyum ama gece yatmadan ünce kullanıyoyum yüjüme nemlendirici şürüyoyum üle iyi oluyoy
Neutrogena sivilce karşıtı benimki. Yüz temizleme jeli olarak mı kullanayım dalini? 🙄🙄
Ben de ilk kez kullanayım dedim el kreminden memnun olduğum için. Daha kullanmam. Ağzımı açayım derken iki gün önce falan yüzüm acımaya başlamıştı.
Onu üniversite zamanı yaz okulunda makyaj çıkarmak için kullanan kızlar vardı apartta. Harici olarak hiç duymadım kullanan. Yani himalaya ve simple de daha önceden kullandım. Onlar iyiydi yine. Yüzümü şu anki gibi kurutmamıştı ama ben onları da düzenli kullanmamış idim gerçi. 😂😂Nivea'nın ben beyaz kil maskesi, toniğini ve makyaj temizleme suyunu kullanıyorum. Bir de temizleme jeli ve köpüğünü deneyeyim bakalım.
Yüz temizleme jeli makyaj için kullanılmaz zaten bildiğim kadarıyla 🤡
Kalıntıları çıkarmak için kullanılır. Yanlış biliyorsun o zaman. Yani micellar suyla temizlersen kalıntı kalıyor ya onların da çıkması için kullanılıyor. Google'ye aratırsan zaten kozmetik sayfalarında da makyaj kalıntısı çıkarmak için kullanılır yazıyor.
Ben, neutrogena sivilce karşıtı olanı almıştım. Yüzüm sivilceye eğilimli. Yağ bazlı derken mesela?
nemlendirici sürsene kullandıktan sonra arkadaşım hep öyle yapıyor bebek gibi cildi
Düzenli sürmüyorum yüz kremi ama bazen sürüyorum. Resmen bir yeri kurudu yüzümün. Zaten karmaydı yüzüm. Artık kuru tarafı hepten kurudu.
düzenli sür. arkadaşım hep uyumadan önce sürüyor
Arkadaşının cildi nasıl? Kuru mu?
Her gün yüzüne krem sürersen de sivilceye eğilimli ciltte sivilce kremi değilse sivilce çıkarıyor. Bir ara kullanıyor idim.
kuruydu işte dediğim gibi yüz temizleme şeyini sürüyor sonra nemlendirici sürüyor. nemlendirici sürmediği zamanşey sürüyor adını unuttum ya plastik veya cam ince borulu bir şeyin plastiğini sıkıyorsun falan öyle bir şey kullanıyor
Kuruysa zaten nemlendirici kullanmadan duramaz o. Benim cildim kuru değil, her gün her gün krem süreyim dersem bir yerden sonra sivilce çıkartıyor. Zaten dermatolog kişiler de der yağlı cilt sivilceye eğilimli olur diye. Kuru olmayan kısımda bu defa sivilce oluşmaya başlıyor karma ciltte de.
Galiba serum sürüyor krem sürmeyince.
evet evet serum ama abla senin de cildin kuruyor işte sür nemlendiriciyi kurumayı kesince bırak sonra tekrar kuruduğunu hissedersen sürersin olmaz mı
Her yeri kuru değil. Kuru kısımları son zamanlarda acımaya başladığı için iki gündür jeli hiç sürmedim. Bugün de yüzüme duştan sonra krem sürdüm ama akşam eve gelince yine gerçi jelle yıkadım ve tonik sürdüm. Şu an acı hissi yok ama sabah akşam yıkayınca kuru taraf hepten kuruyup acımaya başlıyor bir yerden sonra. Neyse ya, teşekkür ederim yine. 😊
jeli değiştir o zaman olmaz mı
Bitmek üzere, sivilce karşıtı diye bir deneyeyim dedim. Olmadı öyle yaparım.
kolay gelsin abla
Teşekkür ederim. 🌼
Sabah akşam kullanıyorum
Cildin ne durumda peki
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar