Ben şunu farkettim. Erkekler için kapalı olması öncelik
Açık kızlara pek iyi gözle bakılmıyo
Ben şunu farkettim. Erkekler için kapalı olması öncelik
Açık kızlara pek iyi gözle bakılmıyo
Çirkin şansı diye bir şey var açık kapalı mevzusu değil güzel kızların yanında çirkin yakışıklı erkeklerin yanında da çirkin kız oluyor genelde 😂 ayrıca ailesi dindar olanlar öyle tercih ediyordur ben asla kapalı gelin istemem oğluma
Niye kapalılar çok mu zoruna gidiyor
@talebebirliği sanane sen kapalı mısın
Çıplak ve kendini teşhir eden kızları sevmiyorlar birde kapalı olduklarından güzellikleri daha çok ortada niyette ciddi olunca yanında yakışıklı erkekler oluyor haliyle. Vücuduyla dikkat çekmeye çalışanlara yüz vermemeleri normal yüz güzelliği önemli demek ki
Ne açıklar var kapalılardan daha kapalı giyiniyor
Adı üstünde kapalı hiçbir zaman açık kadar kendi vücudunu gösteremez hayalci olmaya gerek yok
Tabii canım her yer süslüman kaynıyor. Benim açık halde giymediğim taytı kapalı giyiyor
Tayt çıplaklık değil üstüne bir şey giyer kapanır ama açıklar tayt giymeyip göğsünü bacağını teşhir ederse zor bulur. Ha yakışıklı erkeklerde açık kızların durdurak bilmediklerini bildiği için tercih etmiyor. Erkek yönetmek ister başına buyruk ben heryerimi açar gösteririm diye inat edenleri değil. Şu bir gerçek ki ne kadar saçını vücudunu acsanda kapalı kadar tercih edilmemenin sebebi yakışıklı erkeklerin kendisi gibi yüzü güzelliği aşikar olan kızlar olması. Adam zaten yakışıklı birde yanında kendini teşhir eden bütün abzalarin gözünü doyuran kızın ceremesini mi çeksin. Haliyle yanında kendine ait olan hatun istiyor
Erkekler apaçık şeylerden sıkılır gizem ister çabalamak ister merak etmek ister.
Gayet iyi anladın tayttan kastımı. Ha tayt giymiş ha giymemiş derecesinde
Ben tayt giyeni pek görmedim 😏
Sende gayet anladın ne demek istediğimi.
Ayrıca bahsettiğim konudakilerde çirkin kapalılar. Yüz güzelliği vb sıfır
Şöyle bi şey var güzel yüzlğ kapalıların yanında da çirkin erkekler oluyo
Benim gördüklerim güzel olanlar hepsi demiyorum ama bakımlı ve güzel olanların yanında yakışıklı erkekler görüyorum hep
Şundan dolayı düşünüyorum kapalı oldukları için odak direk yüze kayıyor ve yüz güzelliği ortaya çıkıyor bu da ondan daha fazla dikkat etmemize sevmemize neden oluyor
Cevap
12Cevap
Ben ne elbiseler gördüm içinde insan yok ben ne kapalılar gördüm altında çamaşır yok neler neler yaptılar 😂
Bende valla
Bende çok yaşadım öyle olaylar
Bizde açıklık yokki tamamen kendini teşhir ediyorum. Tabii dekolte güzel ama abartmamak lazım utanıyorlar sanırırm bşraz ki yoksa üstsüz gezecekler neredeyse sonra aaaaa erkekler şöyle yaptı baktı Herşeyin bir kararı ve sınırı var
Abi sen ne anlatıyorsun
Gördüklerimi anlatıyorum bazılarınız gerçekten çok iğrenç giyiniyor bazılarınız laf yok süperler
Kapalıları da biliyoruz abicim ne alaka.
Ben burada bak kapalı açık dan bahsetmedim işim gereği Türkiye in en sağ en sol semt ilçe il bazlı 20 yıldan beri Seyehat ediyorum neler gördüm neler kapalıda var neler yapan açıkta var ben ahlaki değerden bahsetmedim.
Sadece giyime dayalı konuştum.
Saptırma yapmassaana iyi olur arkadaşım lütfen rica ediyorum
evet ya gercekten oyle. biz de mi kapansak napsak ahhsjajd
Açık kızla yiyişilir namuslu kapalı kızla evlenilir seni kim napsın da evlensin anca yatarlar senin gibisiyle
Erkek keşfetmek ister o yüzden zaten keşfedileni merak etmez
Keşfettikten sonra noluyo büyüsü bitiyo mu
Sonrası evet kapalı açık aynı olur ama kapalı kızlar kolaykolay keşfettirmezler kendilerini o yüzden nikah masasına getirirler çoğu
Yolda gördüm bi tane adam üff dedim ne kadar yakışıklı yani ilk kez dikkatimi çekti bi erkek. Bü baktım kapalı bi kızla kol kola mıydı neydi ablasıdır dedim heralde çünkü apayrı duruyordu
Aynen ben de geçen avm de gördüm cillop gibi erkek kapalı kıza altın alıyordu
Kapalı olan hep gizemli gelir
Açık giyinen kızla olmaz cidden tesettür şart değil ama mini etek crop giyen kızı alıp da karım yapmam
Ne kapalılar var açıklardan beter abooo dersin
Olabilir kıslanma senin de olsun
Kıskanmak değil şaşırtıcı.
Zihninin açık olması hepsinden önemli bence
Dindardir
Hayır değil çoğu
Aileleri dindar kapalı kız istiyorlar
hakk edene walla..
Hiç sanmıyorum. Kapalı kızları iş hayatında yakından tanıyan biri olarak
onlar öokmu
belden aşağı berbatt..
nslll