Güzellik & Bakım Saçlarımı banyodan sonra 1 gün taramadım ertesi gün uzun saçım taş gibi alçı sürülmüş sanki tarak bile girmiyo ne yapmalıyım lütfe? Esramesila Takip Et Xper 1 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Nerden alabilirim isimleri nerdir Saçlarımı banyodan sonra 1 gün taramadım ertesi gün uzun saçım taş gibi alçı sürülmüş sanki tarak bile girmiyo ne yapmalıyım lütfe? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 552 cevap paylaştı. Banyodan sonra saçlarını hemen taraman gerekiyor bunun için de saç açıcı spreyler var onları kullanman gerekiyor. 1 7 Yorumla Esramesila +1 yıl İsimleri nerdir ve nerden alabilirim Yorumla ѕυrαтѕız_ĸız +1 yıl Uni baby ve dalin'in var bebekler için büyük marketlerde satılıyor genelde Yorumla Esramesila +1 yıl İsimleri nedir nerede alabilirim Yorumla ѕυrαтѕız_ĸız +1 yıl aşkım yazdım ya kör müsün Yorumla Esramesila +1 yıl Peki açabilecek kuaför var mı Yorumla ѕυrαтѕız_ĸız +1 yıl bebeğim öyle saç açıcı değil saçların karmaşıkmış ya karışıklığı açılsın diye diyorum Yorumla Esramesila +1 yıl Peki kuaför var mı açabilecek Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dalin saç speriyi kullanın 0 1 Yorumla isabella181919 +1 yıl Spreyi* Yorumla
Queen_Lannister Takip Et Xper 1 Yaş: 102 +1 yıl Gliss saç spreyleri var zincir marketlerde. 0 0 Yorumla
sorubankası00 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Çocuklar icin saç açıcı sprey var tavsiye ederim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Banyodan sonra saçlarını hemen taraman gerekiyor bunun için de saç açıcı spreyler var onları kullanman gerekiyor.
İsimleri nerdir ve nerden alabilirim
Uni baby ve dalin'in var bebekler için büyük marketlerde satılıyor genelde
İsimleri nedir nerede alabilirim
aşkım yazdım ya kör müsün
Peki açabilecek kuaför var mı
bebeğim öyle saç açıcı değil saçların karmaşıkmış ya karışıklığı açılsın diye diyorum
Peki kuaför var mı açabilecek
Tekrardan sicak suyla yika
Dalin saç speriyi kullanın
Spreyi*
Tekrar banyo yap asko, banyoda aç saçını
Sicak suyla yıka canım düzelir
Gliss saç spreyleri var zincir marketlerde.
Çocuklar icin saç açıcı sprey var tavsiye ederim
Gerekeni yapmalisin