Güncellemeler
+1 yıl
Tüm bölgeye erkek eleman girmez zaten adam orada ciltle ilgilenir erkeklerin lazerine girer ama insan tedirgin oluyor bir anda odaya girer mi bir yerden izlenir miyim vs korku utanma rahatlık yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Erkeğe lazer yaptırmazsın ya saçmalama. Zaten öyle erkek denk geleceğini de zannetmiyorum
Popo da kıl olması itici mi erkek de
@çayısevmiyormuşgötüm ne saçmalıyorsun yaa popo
G*öt
G ö t arasında kıl oluyor sa itici mi
Zaten yaptırmam ama ben mahremiyete önem veririm birkaç yerde bir anda kabine giren oldu yaşadığım şeyler var hem tedirginim hem inancımada uygun değil. Arkadasımla bir yere gittiğimizde sahibi erkekmiş bilmiyorduk uzmanlara kötü davranıyordu cihazlar son model ama sonrasında ise arkadasım uzmanla gittikten sonra erkek personelde o tarafa geçti irite oldum yani utanıyor insan ne bileyim tüm vücut olunca cıplakta olacaksın orada oda var
Bu erkek arkadasa sunu dicem o kadınlarda da oluyor kesinlikle lazere gidilmeli erkeklerde daha pis olur
G*öt diye sana dedim
Sorana cevabım ise sonuçta erkeğe yaptırmak zorunda değilsin. Para veriyorsun. Mahremiyete tabiki önem verilecek
Erkeğe zaten yaptırılmaz yani aykırı bişey bu hemcins varken sen yanlıs anladın orada erkek ollan erkeğede yapıyor fakat cilt uzmanıda atıyorum öyle personel uzmanlarda var sen kadınla giriyorusn lazer oluyor ama orada erkek olması seni rahatsız ediyor bir anda girebilir veya ne bileyim izlenebilirsin dedikodun döner mi vs benim kafamı yiyen
İzlenmezsin. Dedikodun da dönmez haliyle merak etme. Yüzlerce insan geliyor oraya işlem için. Hangi birinin dedikodusunu yapacaklar öyle düşünme
Teşekkür ederim gidip bir konusacağım bilinşyor semt olarak memnun kalırsam giderim
Rica ederim
Erkek girmez, kapıyı da kitliyolar zaten içerden
Demi içim rahatladı gerçekten
Rahat etmen şart bence. NE gerek
Rahatımda odada olmuyor sonuçta ama oda dışında erkek olması utanma ve korku veriyor insana
Yaş kaç
20
Hmm gitcek misin
Gidicem
üniversitede öisin
Hayır niye ki
Merak ya niye okumuyon
Hayat şartları para kazanmak için ders çalışamadım aile durumları elden geldikçe bu sene deneyeceğim insallah aslıjda kazandım ama basımıza bir durum geldi gidemedim
Anladım gizliden çıkıyım mı konuşur dertleşiriz istersen?
Çık bakalım bir
Çıktım gelsene
Neden bayana gitmiyorsun?
Ya zaten bayan orada erkek uzmanlar ve personelde var onun için dedim rahatsız olurum karşı cinsin varolmasından dahi utanma korkusu oluyor insanda
Full bayan olan yer yok mu?
Ya var içime sinen yerde var ama özel bölgeye yapmıyorlar kadın iyi ama ben acısına dayanamam kendin yap demişti tiksiniyormus bazı kadınlarda mantar ve siğil oluyor ya haklıda ama değişiyor başlıklar hijyen açısından. Bende kendim yapmak isterim uygun değil başkasına yaptırmak orayı ama cihaz acı veriyor bu dediğim yer yarı fiyatına bikaç aydır yeni açılmış ama cihazları güzel. Benimde suanlık durumum yok işe gitmiyorum hemde öğrenciyim. Bitiren lazere gitmek istiyorum iki cihaz var diğeri çok pahalı buda onun kadar etkili ama acısını hissediyorsun uygun olana kaçmak istiyorum bende büyük dertten kurtarıyor
Küçük şehirde misin ki?
Yok ya büyükşehir bisürü yerde var zaten fiyatlar ortalama aynı
Konuşalım mı biraz bazı şeyleri merak ettim
Ne alaka şimdi buradan sormak istediğin şeyi sorabilirsin
Al kastın işte
Gerekeni dedim
Demek ki burada olmaz. Bilmiyorsun ki ne soracağım.
Gizlisin zaten ne üzerine soracaktın
Ekle de anlatayım
?
Ne kötüsün ya
Bekle atıcaktım
5 dk acık kalsan nolur istek atarm yazarsın
Bekliyorum
Hey?
Alınmalı mı orası yani
Lazer direk alexandrite girin son model olana bitirir zaten
Açıyor mu çok
Alexandrite soprano ıce titanıum cihaz bulun yanma onda fazla olmuyor hem kıl güçlüyse kökten daha iyi bitirir.
Senin yapıldımı oraya
Yokta cihaz çok kaliteli gördüm en iyisi zaten sonrasında epilyum diode lazer en iyisi onda acı hissedersin tüy köklerinin yandığını vs
Sen ne ile alıyorsun orasını
Lazere gidersen jiletle alman gerek kıl kökleri ancak öyle yanar
Owww çok tehlikeli olmaz mı be😀
Jilet mi tehlike😂
Hııı kesmez mi orayı
Çok uzunsa bence ağdayla al sonra jiletle kısayken kes kısayken bişey olmaz. Ona göre jiletler var zaten kadınlar için olanlardan alabilirsiniz jeller vs oluyor
Knka hangi pozisyon da daha rahat olur 😀
Kaç yaşında adamsın benden öğreniyorsun bak😅😂 oturur şekilde çömel o şekilde durabildiğin kadar alabilirsin
Özür dilerim ama hiç almadım orayı ben. Ya😀
Önemi yok benim de yoktu zaten küçükken kuaför aldığı için çıkmıs bulundu😒 o yüzden lazer şeyiyle uğraşıp duruyorum bence erkeklerde gitmeli dışkıdır kokudur terdir temiz bişey değil sonra zaten erkekler tüy döküyor ayrı iğrenç hem size temizlik hem kendinize saygıgerçekten
Kuaför nasıl almış orasını
bayan elemana gitsen daha iyi olur
Bayan zaten orada çalışan erkeklerde var ondan rahat etmem demiştim ben
Hangi bölgeye gidiyorsun ki
Tüm vücut