Güzellik & Bakım Sizce erkekte en iyi yüz şekli ne? medkdmf Takip Et Xper 3 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Yuvarlak Oval Elmas Kare Dikdörtgen Üçgen Kalp Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce erkekte en iyi yüz şekli ne? Cevapla En İyi Soruları Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Normal yüz şekli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kare yüzlerin ayrı bir çekiciliği var ve nedense o tür yüz şekline sahip olanlar daha baskın duruyor diğerlerinin yanında, o da ayrı bir hava katıyor. 1 0 Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Dokuzgen. 0 1 Yorumla TheSaintBalloon +1 yıl Ay ıslandım Yorumla
Dnseta Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Dikdörtgen kesinlikle daha sert ve karizmatik duruyor 0 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Bakışları sevgi dolu ve sadâkatli ise yüz şekline takılmam.. 0 0 Yorumla
MaNNinSchwarZ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl o kadar çok çeşit var mıymış yaa ben 2 biliyordum 1 1 Yorumla medkdmf +1 yıl Zmflföglşhh Yorumla
mariamaria00 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 , eic 92% +1 yıl Dikdörtgen yüz ve kısa saç hoş duruyor açıkçası. 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. Şekillere takılmıyorum 0 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 372 cevap paylaştı. Oval yüz şekli bence 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Oval elbette 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 669 cevap paylaştı. Yuvarlak 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Oval 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kalp 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Normal yüz şekli
Kare yüzlerin ayrı bir çekiciliği var ve nedense o tür yüz şekline sahip olanlar daha baskın duruyor diğerlerinin yanında, o da ayrı bir hava katıyor.
Dokuzgen.
Ay ıslandım
Dikdörtgen kesinlikle daha sert ve karizmatik duruyor
Bakışları sevgi dolu ve sadâkatli ise yüz şekline takılmam..
o kadar çok çeşit var mıymış yaa ben 2 biliyordum
Zmflföglşhh
Hafif kemikli ve oval yüz
Bu şıklar ne demek bilmiyorum 😅
Kişiye göre değişir bu durum
Allah vergisi deyistirilmez
Dikdörtgen yüz ve kısa saç hoş duruyor açıkçası.
Şekillere takılmıyorum
Oval yüz şekli bence
İnsan işte ne fark eder
Tabiki benim yüzüm :D
Yuvarlak sanırım.
Oval bence
Oval elbette
Kare benim gibi
Dikdörtgen
Önce insanın kalbi iyi olsun
Kalp yüzlü erkek mi var
Oval