Grace Kelly elbette. Ancak o da yazık bir görev evliliği uğruna hayatını hiç etti. Ancak bu listenin Margaux Hemingway ve Catherine Deneuve olmadan hazırlanmaması gerek. Özellikle Catherine Deneuve gençliğinde feci şekilde Grace Kelly ile benzerlik gösteriyor.
İrini Papas diyorum. 2. tercihim de claudia cardinale. Ne bu anglosakson merakı canım. Bizim cefakar akdeniz kadınlarımızın suyu mu çıktı. Türk, Yunan, İtalyan, İspanyol...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Audery Hepburn
Grace Kelly elbette. Ancak o da yazık bir görev evliliği uğruna hayatını hiç etti. Ancak bu listenin Margaux Hemingway ve Catherine Deneuve olmadan hazırlanmaması gerek. Özellikle Catherine Deneuve gençliğinde feci şekilde Grace Kelly ile benzerlik gösteriyor.
İrini Papas diyorum. 2. tercihim de claudia cardinale. Ne bu anglosakson merakı canım. Bizim cefakar akdeniz kadınlarımızın suyu mu çıktı. Türk, Yunan, İtalyan, İspanyol...
İkisi de çok güzel kadınlar ama bir taraf seçmem gerekirse grace derim inanılmaz büyüleyici bir güzelliği var
Rahmetli babaannem. Tek geçerim
Babaannem nerenin prensesi, baya iyimiş, kadından zerafet akıyor.
Prenses değil tabii kdkdjd. Trakya kökenli, cumhuriyet kadını. Ta o zamanlar lise okımuş
Çok güzel ve asilmiş.
Çok güzel bir kadın.
Grace güzel bir sarışın
Audery ise masum ve bebeksi
ikisi de farklı
Aydrey bş deri bi kemik kadına benzemiyor, topuklu giymese anlamayız
Puahahahahahahahah şaka mısın sen?
@PashaFortyEight aydreyi tanıyorum diyelim
Biri gerçek anlamda bir kraliçeydi... O yüzden Grace Kelly
Süreyya hanimin muhtesem değisimi saç sadece farklı geldi bana
İkisi de değil daha güzel eski zaman kadınları gördüm
Grace çok güzelmiş yaşıyor mu