Güzellik & Bakım Kendinizi güzel-yakışıklı bulur musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Kendinizi güzel-yakışıklı bulur musunuz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
acelya_gokmennsu Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl İnsanlar kendisini güzel ya da yakışıklı bulunca egolu olarak adlandırılıyor maalesef.Aynadan gördüğüme göre kendimi güzel buluyorum hayatımda hiçbir zaman kendimi çirkin bulmadım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Orta seviye bir güzelliğim var 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Nerelisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Manisa Yorumla Soran +1 yıl Senle tanışmak isterim mümkünse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne amacıyla Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşlık sohbet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece bunlarsa iyi Yorumla Soran +1 yıl Sorumu begenirsen yazarım sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen nerelisin Yorumla Soran +1 yıl Manisaya geliyorum sık sık Yorumla
BahaRegal Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evet genel anlamda 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Profil deki senmisin Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. evet yakışıklıyım 0 0 Yorumla
Dertliymxm Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 537 cevap paylaştı. Evet 0 1 Yorumla Dertliymxm +1 yıl Buluyom Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 504 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İnsanlar kendisini güzel ya da yakışıklı bulunca egolu olarak adlandırılıyor maalesef.
Aynadan gördüğüme göre kendimi güzel buluyorum hayatımda hiçbir zaman kendimi çirkin bulmadım
Aynada gördüğümden memnunum
Yakışıklı buluyorum
Yok kanka hiç hemde
Orta seviye bir güzelliğim var
Nerelisin
Manisa
Senle tanışmak isterim mümkünse
Ne amacıyla
Arkadaşlık sohbet
Sadece bunlarsa iyi
Sorumu begenirsen yazarım sana
Sen nerelisin